Arkadaşlar hamileyimm Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda:) Herkese HSG testini tavsiye ediyorum...[/QUOTE
sende birseyler cikmismiydi o teste rahim filmi oluyo galiba o degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hamileyimm Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda:) Herkese HSG testini tavsiye ediyorum...[/QUOTE
sende birseyler cikmismiydi o teste rahim filmi oluyo galiba o degilmi
mrhb kızlar nasılsınızzzzz geçmişe bakamadım inş herkes iyidir
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
bende çok kötü grip oldum yineee
Veren Rabbim inş. tekrar verir yüzünü güldürür çok geçmiş olsun çok üzüldüm.sağolun kızlar ama dr hiç ümit yok dedi hatta dün kürtaj yapacaktı ama kardeşim istemedi
Allah tamamına erdirsin inş. güzel bir hamilelik geçirirsin sonunda miniğini kucağına alırsınArkadaşlar hamileyimm Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda:) Herkese HSG testini tavsiye ediyorum...
Rabbim onun elinde verir belki bebeğini...Ama sende dikkat göz yapayım derken çıkarmasın.evet dikkat et canim biraz.. guzel seyler dusun herzaman canim, yaninda annen olmasi cok iyi valla bizimkilerde cok ugrasiyor benim icin,, bugunde bir kadin bulmuslar nebilim gobekmi cekiyormus illa gidelim diyorlar cok insan hamile kaliyormus bende sastim kaldim normalde inanmiyorum boyle seylere ama eski insanlarda biliyor sanki cok seyleri denicem galiba yarin cunki kim gidiyorsa hamile kaliyormus,
Veren Rabbim inş. tekrar verir yüzünü güldürür çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Allah tamamına erdirsin inş. güzel bir hamilelik geçirirsin sonunda miniğini kucağına alırsın
Rabbim onun elinde verir belki bebeğini...Ama sende dikkat göz yapayım derken çıkarmasın.
ay ne bilim dusunuyom zaten hala daha tamam demedim onlar israr ediyor
canim kurtaj yaptirmasin duserse kendi duser. Kurtaj olunca hamile kalmak daha zormus diyorlar benim basimdan gecti aynisi 6 haftalik dusuk oldu ustune kurtaj yapirdim bak 2004 beri olmuyo cocuk
veren rabbim inş. Tekrar verir yüzünü güldürür çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
canım bende dün aynen söyledim kardeşime hem anestezi alacaksın hemde kendiliğinden düşerse (sorunsuz düşüyor gibi görünüyor )kendiliğinden düşsün dedim dr kürtaj yapalım parçayı patolojiye gönderelim dedi zaten özel has bende yok dedim çıkalım dedimm kardeşime bırak dedim sorun olmassa nasılsa düşecektir sonrasındada bir dr gelip bir şey varmı diye muayene olursun iççin rahat eder dedimm [sıze=3][/sıze]
allah tamamına erdirsin inş. Güzel bir hamilelik geçirirsin sonunda miniğini kucağına alırsın
Rabbim onun elinde verir belki bebeğini...ama sende dikkat göz yapayım derken çıkarmasın.
Ay kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar diyecektim atasözünü katletmişim
Sen iyice düşün benim burda bir arkadaşım neler yaptırmış aklın almaz göbeğine sabunlar bağlamışlar türlü türlü yağlarmı süremiş beli çektirmiş ama Allah zamanı geldiğinde 7 sene sonra vermiş oğlunu vardır her şeyde bir hayır...
kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk![]()
ay kiz bugun gittim kadin hastaymis kaldi ay bunda da bir hayir vardir demi valla geri dondum geldim..
Bu arada bende kısmet olursa, haftaya başlıorum tedaviye ..
Ya konu dışı olacak ama :) ben bu yüz ifadelerini bulamıyorum, sanki kendimi ifade edemiyormuşum gibi hissediyorum onlar olmayınca :) açıldığı bir yer filan mı var? ben mi göremiyorum ki ??
:)
arkadaslar 3 cayin sonuna tekrar deniyecek arkadaslar var mi.. Benimki 3 caya dusuyor galiba
hani 1 ay ara verdiyorlar suan zaten adet goruyorum
Herkese merhabaa
Yeteeer, geçmiş olsun sana da, kardeşine deAma bence doğal yollarla olması yinede bir umut .. inş. kucağına almayıda nasib olur..
Hamişler siz nasılsınız? Her şeyler yolunda mı :)
canım sağol allah razı olsunnn kardeşimin daha öncede geblikleri oldu ama melesef bebişleri 3 aylıkken öldü karnında
Neden böyle olduğu bellimi tedavisi yokmu hamile kaldığında...
Psikolojik yıpratır böyle olması en azından olmuyor dersen bir nedeni olur ama böyle olup da düşmesi daha kötü etkiler insanı Rabbim sabır versin kardeşine inş. bundan sonraki bebeği sıkı sıkı tutunur annesine
AmiiiiiiiiiinGÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ
canım önceki gebeliklerinde tabiri caizse didik didik ettiler üneverst has bakıla bilecek her şeye baktık yapılabilecek tüm tetkileri yaptık dediler ama hiç bir şey bulamadılar önceki bebeklerde alınan bebekler patolojiye gönderdiler ama hiç ir şey çıkmadı ne biz nede dr hiç bir şey anlamdılar