Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

öncelikle herkese slmlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebk yöntemi ile inşallah haile kalanlardan olucam bugün trasferin 5.günü ama çok merak ediyorum ilk günlerde belirtiler varmıydı diye bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazarsa çok sevinirim

hayırlı olsun, inş. bebeğine kavuşursun :nazar: belirti aramamak en iyisi aslında :34:

canım ücretlendirme heryere göre değişir herhalde,ben haftada bir gidiyordum ilk zamanlar,evet her seansda ücret ödüyorsun.sonra dengelenmeye başladıkça 15 günde bir çağırıyor,sonra ayda bir çağırıyor yani vcucut yapına göre değişiyor.inş.tedavime de yardımcı olur.ama mantıklı düşününce benim aklıma çok yatmıştı ilk duyduğumda.sizde ist.da oturuyorsanız yardımcı olurum gitmek isteyenlere.

anladım canım, o dediğin yerin int. adresini buldum. Söyledim bakalım, onlar ist.da evet. Geri dönüş yapıp birşey sorarlarsa yine sana danışacağım sanırım, çok teşekkürler :71:

Arkadaşlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.ablam tüp bebek yaotırdı.şu an 6 aylık hamile.ancak son 1 aydır sürekli tansiyonu yükseliyor.dünde yükselmiş.şu an hastanede yatıyor.ve çok korkuyoruz.internette araştırdım.bunun hem bebeğe hemde anneye çok zararı varmış.erken doğuma ve ( allah korusun) annenin ölümüne bile neden oluyormuşböle bir durumla karşılaşan varmı acaba.ne olur bilen varsa yardımcı olsun.bunun nedeni nedir.tansiyon neden yükselir.ve kötü sonuca neden olurmu???

Geçmiş olsun, inş. bir an önce her şey normale döner. Bu durumda en iyisi doktor ne derse onu harfiyen yapmak :50:

arkadaslar transferimin 4. günü bi belirti olmalı mı sağ kasığım batıo birde göğüslerimde sislik ve acıma var sizlerdede oluormu

arkadaslar transferimin 4. günü bi belirti olmalı mı sağ kasığım batıo birde göğüslerimde sislik ve acıma var sizlerdede oluormu

transferin hayırlı olsun inşallah test günün güzel haberler alırsın :nazar::emir_bebek:

Daha belirti için erken bazen kullanılan ilaçlarda göğüslerde şişlik yada ağrı yapıyor...

İnşallah hamilelik belirtisidir düşünme içinde şuanda minicik bir şey var ve sana tutunmaya çalışıyor annesi :49:

anladım canım, o dediğin yerin int. adresini buldum. Söyledim bakalım, onlar ist.da evet. Geri dönüş yapıp birşey sorarlarsa yine sana danışacağım sanırım, çok teşekkürler :71:

benim gittiğim yerde, bayan doktor bakıyor.sadece bayanlara ama.int.adresi yok. ama eğer istersen,dediğin kişi bayansa adresini verebilirim.

transferin hayırlı olsun inşallah test günün güzel haberler alırsın :nazar::emir_bebek:

Daha belirti için erken bazen kullanılan ilaçlarda göğüslerde şişlik yada ağrı yapıyor...

Inşallah hamilelik belirtisidir düşünme içinde şuanda minicik bir şey var ve sana tutunmaya çalışıyor annesi :49:

canım ağzından bal akıo inşallah. Rabbim isteyyen herkese versin inşallah

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

herkese günaydınlar,RABBİM kimin içinde ne dilekleri varsa herkesin dualarını kabul etsin inşallah.aminnnnnnnnnn

herkese günaydınlar,RABBİM kimin içinde ne dilekleri varsa herkesin dualarını kabul etsin inşallah.aminnnnnnnnnn

Amiiin canım..

Kızlar yarın doktora gidiyorum.. ve beklenen sürecim yarın başlıyor büyük ihtimalle... Hakkımızda hayırlısı... İnşallah bu defa her şey güzel olur :nazar:

bol şanslar allah yardımcınız olsun.yarında mubarek cuma günü inşallah hakkınızda hayırlı şeyler olur:40:

Günaydın Hayırlı Cumalar....

Dün doktora gittim kontrol için 6 tane yumoşum oluşmuş doktor çok güzel dedi...Nisan ayı adeti ile tedaviye başlıyorum :21::21:.Eşimde sperm azlığı çıktı ama o kadar önemli değilmiş..

Amiiin canım..

Kızlar yarın doktora gidiyorum.. ve beklenen sürecim yarın başlıyor büyük ihtimalle... Hakkımızda hayırlısı... İnşallah bu defa her şey güzel olur :nazar:

Hayırlı olusun inşallah tedavin kazasız belasız başlar ve güzel haberle biter :38::38:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 373960

Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğmama çok az bir süre kaldı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
... ... Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM ANNE..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE !.

Alıntı

Back
X