Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Günaydın Hayırlı Cumalar....

Dün doktora gittim kontrol için 6 tane yumoşum oluşmuş doktor çok güzel dedi...Nisan ayı adeti ile tedaviye başlıyorum :21::21:.Eşimde sperm azlığı çıktı ama o kadar önemli değilmiş..

AYYY canım yaaa hayırlı olsun.bende nisan adetini bekliyorum benimde başlıyor.herşeyimiz yolunda gider inş.şu mubarek günde rabbim duarımızı kabul eden kullardan eylesin hepimizi.belkide seninle bebişlerimizi aynı anda kucaklarımıza alıcaz. :49: ayyyy düşünmesi bile ne güzel.sen nerde tedavi görüyorsun. :49:

Amiiin canım..

Kızlar yarın doktora gidiyorum.. ve beklenen sürecim yarın başlıyor büyük ihtimalle... Hakkımızda hayırlısı... İnşallah bu defa her şey güzel olur :nazar:

inşallahhhhh amin aminnnnnnnnnnnn hepimizin zaman aralığı hemen hemen aynı.inş bu sene bizim bebişlerimizle geçireceğimiz bi sene olur.

AYYY canım yaaa hayırlı olsun.bende nisan adetini bekliyorum benimde başlıyor.herşeyimiz yolunda gider inş.şu mubarek günde rabbim duarımızı kabul eden kullardan eylesin hepimizi.belkide seninle bebişlerimizi aynı anda kucaklarımıza alıcaz. :49: ayyyy düşünmesi bile ne güzel.sen nerde tedavi görüyorsun. :49:

Aminnn mayısta hamile kalırsa (inşallah) ocak ayı sonu bizde anne olucaz :emir_bebek:

Ben ank. tıp fakültes, cebeci de tedaviye başlıcam diğeri özel bir merkezdeydi olmadı bu seferde burayı deneyelim dedik...

Dün doktora gittim kontrol için 6 tane yumoşum oluşmuş doktor çok güzel dedi...Nisan ayı adeti ile tedaviye başlıyorum :21::21:.Eşimde sperm azlığı çıktı ama o kadar önemli değilmiş..

çookkkk sevindim yasmin...inşallah mayısta hamile kalırsın....

slm kızlar....dün ikili tarama için kan verdim..bebeğim ve ben iyiymişiz... bi de cinsiyetini öğrendik...erkek dedi doktor... hayırlısı artık...sağ salim olsunda ....4-5 güne sonuç çıkar dediler...

kvz nerelerdesin????

çookkkk sevindim yasmin...inşallah mayısta hamile kalırsın....
İnşallah teşekkür ederim :38:

slm kızlar....dün ikili tarama için kan verdim..bebeğim ve ben iyiymişiz... bi de cinsiyetini öğrendik...erkek dedi doktor... hayırlısı artık...sağ salim olsunda ....4-5 güne sonuç çıkar dediler...

kvz nerelerdesin????

Gözün aydın sonuçların güzel çıkmış oğlunu da kucağına alırsın sağ salim bu ara burada baya erkek çocuk oldu :emir_bebek::emir_bebek:erkek patlaması olacak sanırım :1::1:

İnşallah teşekkür ederim :38:

Gözün aydın sonuçların güzel çıkmış oğlunu da kucağına alırsın sağ salim bu ara burada baya erkek çocuk oldu :emir_bebek::emir_bebek:erkek patlaması olacak sanırım :1::1:
haklısın bende kimi duysam çevremde erkek.....hayırlısı ile sağlıklı olsunlarda varsın erkek olsun... yasmin benim içimden senin kızın olacak diyor...bilmiyorum içimden öyle geçiyor.... inşallah mayısta hamile kalırsın ve miniş miniş bir kızın olur... bakarsın dünür bile oluruz ... :52:

haklısın bende kimi duysam çevremde erkek.....hayırlısı ile sağlıklı olsunlarda varsın erkek olsun... yasmin benim içimden senin kızın olacak diyor...bilmiyorum içimden öyle geçiyor.... inşallah mayısta hamile kalırsın ve miniş miniş bir kızın olur... bakarsın dünür bile oluruz ... :52:

:1::1: Bir yerde biri söylemişti tv de sanırım bir erkeğe 7 tane bayan düşecekmiş gelecekte :53:

İnşallah olsunda dediğin gibi kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı eli ayağı düz aklı başında olsun yeter :emir_bebek::emir_bebek:

Bana da ikiz olacakmış gibi geliyor ama nasip tek olsun benim olsun :49:

Aminnn mayısta hamile kalırsa (inşallah) ocak ayı sonu bizde anne olucaz :emir_bebek:

Ben ank. tıp fakültes, cebeci de tedaviye başlıcam diğeri özel bir merkezdeydi olmadı bu seferde burayı deneyelim dedik...

AMİN İNŞALLAH.kaderimizde ne zamansa vakti saati,o zaman olacak hayırlısıyla.inş.bu zaman bizler için hayırlı olan zamandır.....:31:
:31:

kvz nerelerdesin????

rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin...nerede tedavi gördün acaba?

bol şanslar allah yardımcınız olsun.yarında mubarek cuma günü inşallah hakkınızda hayırlı şeyler olur:40:

teşekkür ederim . :54:

Hayırlı olusun inşallah tedavin kazasız belasız başlar ve güzel haberle biter :38::38:

Hayırlı uğurlu olsun, inş. güzel sonuçlar alırsın :16:
Teşekkür ederim :54:

inşallahhhhh amin aminnnnnnnnnnnn hepimizin zaman aralığı hemen hemen aynı.inş bu sene bizim bebişlerimizle geçireceğimiz bi sene olur.

İnşallah canım.

kvz nerelerdesin????

Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.. :16:

Bende tedaviye başladım .. Lucrin ve gonal f iğnelerimi oluyorum.. salı günü tekrar randevum var. 3,5 hafta sonra her şey belli olacak hayırlısıyla :nazar:

Son düzenleme:

kvz nerelerdesin????

slm kaç haftalıkken cinsiyeti belli oldu canım

tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacaklar daha önce yapmış olanlar şimdi tüp bebek yöntemiyle gebe olanlar hepimizin ortak sorunu olan infertilitede acaba kaç kişiyiz. ve ne gibi haklarımız var sgk ve bağkur olarak.nerelere başvuruda bulunabiliriz.her türlü sorunumuzu paylaşalım.dertleşelim.rahatlayalım.ne dersiniz ???

1 ) gizem_im ------------------- tedavi mart 2010a kadar ertelendi
2 ) sudenaz222 ---------------- umut tüp bebek
3 ) eylül08 ---- ------------------ karadeniz tüp bebek merkezi
4 ) bebekteyiz ----------------- erdem hastanesi
5 ) talya83 ----------------------- hollanda
6 ) nevin71------------------------ bahçeci kliniği-------------------------------------------HAMıLE
7 ) nevin_ ------------------------ elazığ ufuk jinofertil-------------------------------------HAMıLEEE
8 ) marall ------------------------ genart tüp bebek merkezi---------------------------HAMıLEEEE
9 ) meldir ------------------------ dondurulmuşlar için şubat 2010 bekliyor
10 ) seraxi ----------------------
11 ) scjtuba---------------------
12 ) gurbetkuşu --------------- yurtdışı
13 ) silam ----------------------- yurtdışı
14 ) hurıya ------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
15 ) a.acele---------------------- antalya tüp bebek merkezi-----------------------------------HAMıLEEEEEEE
16 ) nevra73 -------------------- anadolu sağlık merkezi
17 ) mlkpinar------------------- memorial hastanesi
18 ) hituci --------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
19 ) özlem-----------------------
20 ) evremlaru------------------
21 ) dr Gunay------------------ Bahçeci kliniği-----------------------------------------HAMıLE
22 ) azra2------------------------
23 ) windy-----------------------
24 ) nefes55--------------------
25 ) Dryan-----------------------
26 ) 7106papatya ------------
27 ) denser----------------------
28 ) apple23---------------------
29 ) demet_yaren----------------------------------------------------------------------------HAMıLE
30 ) mrt---------------------------
31 ) hilall85---------------------- umut tüp bebek merkezi----------------------------------------HAMıLEE
32 ) meldayel-------------------
33 ) aymilewya----------------
34 ) sedayıldız-----------------
35 ) sena81--------------------
36 ) cellist1--------------------- ???????????????----trasfer tarihi 19/12/2009 ( 115 tefriciye okundu )-----------HAMıLE
37 ) artvinli9876--------------- bahçeci kiliniği---------------------------------------------------HAMıLE
38 ) yavruum------------------ yurtdışı
39 ) ebi26----------------------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
40 ) Rahel----------------------
41 ) Befair-----------------------
42 ) Beloş----------------------
43 ) lansor17------------------
44 ) cannur82-----------------
45 ) sel76-----------------------
46 ) simge_wxyz---------------------------------------------------------HAMıLEEE
47 ) meryem42---------------
48 ) tok--------------------------
49 ) bebetom------------------
50 ) ecemnurr-----------------
51 ) nutella ---------------------
52 ) mentol --------------------- kavaklıdera tüp bebek merkezi
53 ) turkuaz ------------------- acıbadem hastanesi
54 ) nrcnözbk ---------------- fertijin tüp bebek merkezi
55 ) senay79 ----------------- izmir kent hastanesi
56 ) ilayda255 ---------------- umut tüp bebek merkezi
57 ) halidem ------------------- bursa acıbadem hastanesi
58 ) dudusum------------------ hatay
59 ) nisa89 -------------------- memorial hastanesi-----------------------HAMıLEEEEEEE
60 ) yeteeeerrr----------------
61 ) nurrsen -------------------
62 ) eminenisa--------------- jinemed kalamış tüp bebek merkesi
63 ) esengülüm ------------- maya tüp bebek merkezi
64 ) Herodox-----------------
65 ) güzgüzeli1769--------
66 ) funda_ey---------------
67 ) berkal--------------------
68 ) sarımelekA&B -------
69 ) hulya59------------------
70 ) asuman73---------------
71 ) nurten74-----------------umut tüp bebek merkezi
72 ) gullucan-----------------Umut tüp bebek merkezi
73 ) zuhale--------------------
74 ) Ay-ser--------------------
75 ) merseray----------------anatolia tüp bebek merkezi
76 ) meldayel----------------umut tüp bebek merkezi
77 ) ceylafur-----------------Eskişehir tıp merkezi
78 ) Horasan46------------
79 ) simal18----------------
80 ) kaymaklım-----------------------
81 ) tlyerc-------------------anadolu sağlık merkezi gebze
82 ) titanya ---------------- yeditepe üniv.-----------------------------------------------------------HAMıLE
83 ) sudenur80-------------
84 ) Haymatlos ------------ Alman Hastanesi
85 ) karanfil28---------------------------- tüp bebek annesi
86 ) umutefe01---------------------adana başkent seyhan tbm---------------
87 ) rady-------------------------medicana--------
88 ) ilayda79-----------------
89 ) mersinli----------------eurofertil---------------------------------------------HAMıLEEEEEEEE
90 ) sevdanehri54-------------- umut tüp bebek merkezi
91 ) modelist25-------------------------------------------------HAMıLEEEEEEEEEEE
92 ) biricim--------------------adana başkent tbm---------HAMıLEEEEEEEEE
93 ) arzuece--------------------medicana beylikdüzü--------
94 ) bafo-----------------------
95 ) ARKAMAHALLE-------------------yurtdışı
96 ) sevvalzeynep---------------------
97 ) mavielle------------------------izmir şifa hastanesi
98 ) AayşeA------------------------
99 ) çiğdem32-------------------------------HAMıLEEEE
100 ) gülizr-----------------------------------------------HAMıLEE
101 ) pearlheart----------
102 ) fatmma--------------
103 ) nurtopu-------------
104 ) berkal--------------
105 ) oz80-----------------bahçeci kliniği-----------HAMıLEEE
106 ) melrosee----------
107 ----güneş29-----------------
108 ----ersu----------------
109 ---bebiş_asuman
110----fatmaanur----------------------------------------HAMıLE

111) cicibaby................IVI tüp bebek merkezi..............

Bende tedaviye başladım .. Lucrin ve gonal f iğnelerimi oluyorum.. salı günü tekrar randevum var. 3,5 hafta sonra her şey belli olacak hayırlısıyla :nazar:

Hadi bakalım inşallah bu ay sana uğur getirir...Kısa protokol mu ? seninki önce lucrine başlanmıyormuydu yavv ganol_f daha sonra değilmi :44::44:

cnm nerelerdesin??? inş kötü birşey yoktur merak ettim seni:16:

canım beni merak etmişsinnn sağoll annem rahatsız tansiyor problemi vardı çok yüksek 22.23 lerde bizde acildeyiz tabikii ayrıca kardiyoloji dr anjiyo olması gerektiğini söyledi onunla ilgileneiyorum nette girmeye vakit kalmıyorr hepinizi öpüyorum

Hadi bakalım inşallah bu ay sana uğur getirir...Kısa protokol mu ? seninki önce lucrine başlanmıyormuydu yavv ganol_f daha sonra değilmi :44::44:

sağol cnm.. evet kısa protokol.. 1 gün lucrin yaptım yani dün.. bugünse lucrin ve gonal f yaptık.. biraz önce :18:

doktor baş ağrısı olursa haberleşelim dedi.. bazı durumlarda beyinde tümöre mi neden oluyormuş ne :26: anlamadım niye böyle bir şey dediğini. biraz tedirgin oldum açıkçası..

Back
X