Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım beni merak etmişsinnn sağoll annem rahatsız tansiyor problemi vardı çok yüksek 22.23 lerde bizde acildeyiz tabikii ayrıca kardiyoloji dr anjiyo olması gerektiğini söyledi onunla ilgileneiyorum nette girmeye vakit kalmıyorr hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun, inş. her şey düzelir bir an önce..

canım beni merak etmişsinnn sağoll annem rahatsız tansiyor problemi vardı çok yüksek 22.23 lerde bizde acildeyiz tabikii ayrıca kardiyoloji dr anjiyo olması gerektiğini söyledi onunla ilgileneiyorum nette girmeye vakit kalmıyorr hepinizi öpüyorum

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir :38::38:

sağol cnm.. evet kısa protokol.. 1 gün lucrin yaptım yani dün.. bugünse lucrin ve gonal f yaptık.. biraz önce :18:

doktor baş ağrısı olursa haberleşelim dedi.. bazı durumlarda beyinde tümöre mi neden oluyormuş ne :26: anlamadım niye böyle bir şey dediğini. biraz tedirgin oldum açıkçası..

Ozaman benim de beynimde tümör olması gerekiyor :53::53: ben 3 kere kullandım hiç bir doktor demedi yav böyle bir şey :52::52:

cnm çok geçmiş olsun anneciğine allahım şifalar versin bütün hastalara sanada kolay gelsin :16:

Ozaman benim de beynimde tümör olması gerekiyor :53::53: ben 3 kere kullandım hiç bir doktor demedi yav böyle bir şey :52::52:[/QUOTE]

cnm tümörü bilmem ama hormon ilaçları benim yüzüme leke yaptı göğüslerde kist olmasına sebep oldu daha önceki tedavilerimden yüzüm için gittim cildiyeye hormon ilacımı kullandınız dediler göğüs için gittim oradada aynı şeyi söylediler bu hormon ilaçlarının bayağı bi zararları var bari iyi bir sonuç olsa oda yok boşyere kullandık:25:

cnm tümörü bilmem ama hormon ilaçları benim yüzüme leke yaptı göğüslerde kist olmasına sebep oldu daha önceki tedavilerimden yüzüm için gittim cildiyeye hormon ilacımı kullandınız dediler göğüs için gittim oradada aynı şeyi söylediler bu hormon ilaçlarının bayağı bi zararları var bari iyi bir sonuç olsa oda yok boşyere kullandık:25:

Ah ah ne bileyim ilaçlar çikolata kisti yaptı bende Allah büyüktür ne yapalım kaderimizde böyle bebek olmak varmış inşallah her şeye değer.:emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar....dün ikili tarama için kan verdim..bebeğim ve ben iyiymişiz... bi de cinsiyetini öğrendik...erkek dedi doktor... hayırlısı artık...sağ salim olsunda ....4-5 güne sonuç çıkar dediler...

kvz nerelerdesin????

yaaa ne güsel ama şimdi kıskandım ben neden bnm hala belli olmadıı bana neden sölemiyor doktorr pzrtesi tekrar randevum var gösterirse ozaman sölicekmişş iyi önemlı olması saglıklı olmanıs tabikide rabbim saglıklı bi şekılde getirmeyi nasip etsin cinsiyet sonrakı merakkk:16::16:ama ben yinede merak ediyorumm:1::1:

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir :38::38:

Ozaman benim de beynimde tümör olması gerekiyor :53::53: ben 3 kere kullandım hiç bir doktor demedi yav böyle bir şey :52::52:

Allah korusun cnm ya.. ne bileyim öyle diyince tırstım biraz :1:

cnm tümörü bilmem ama hormon ilaçları benim yüzüme leke yaptı göğüslerde kist olmasına sebep oldu daha önceki tedavilerimden yüzüm için gittim cildiyeye hormon ilacımı kullandınız dediler göğüs için gittim oradada aynı şeyi söylediler bu hormon ilaçlarının bayağı bi zararları var bari iyi bir sonuç olsa oda yok boşyere kullandık:25:[/QUOTE]

evet cnm zararlı tabi.. alt üst ediyor bünyeyi ama napalım bebişlerimiz gelsinde her şeye razı olduk biz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ççoookkkk geçmiş olsun...acil şifalarrrr....

yaaa ne güsel ama şimdi kıskandım ben neden bnm hala belli olmadıı bana neden sölemiyor doktorr pzrtesi tekrar randevum var gösterirse ozaman sölicekmişş iyi önemlı olması saglıklı olmanıs tabikide rabbim saglıklı bi şekılde getirmeyi nasip etsin cinsiyet sonrakı merakkk:16::16:ama ben yinede merak ediyorumm:1::1:

acaba kız mı senin ki...kız göstermezmiş...geç belli olurmuş cinsiyeti.... bak eğer kız sa ben seni çok kıskanırım...bende kız istiyordum çünkü...oofffffff bebeğim bana çok kızıcak...sürekli böyle diyorum..allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize... kız oğlan fark etmez....

acaba kız mı senin ki...kız göstermezmiş...geç belli olurmuş cinsiyeti.... bak eğer kız sa ben seni çok kıskanırım...bende kız istiyordum çünkü...oofffffff bebeğim bana çok kızıcak...sürekli böyle diyorum..allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize... kız oğlan fark etmez....

evvveetttttt sıkı dur kzım olacakmışş eylülüm geliyorrrr her nekadar babamız hayal kırıklıklarında olsada rabbim eli ayagı saglıgı düzgün hayırlı evletler nasip etsin inşallahhh ama benimde hislerim hep erkek diyordu yanıldımmm:52::52:

evvveetttttt sıkı dur kzım olacakmışş eylülüm geliyorrrr her nekadar babamız hayal kırıklıklarında olsada rabbim eli ayagı saglıgı düzgün hayırlı evletler nasip etsin inşallahhh ama benimde hislerim hep erkek diyordu yanıldımmm:52::52:

ayyyyy canım benim çççoookkkkkkk sevindim..hayırlısı ile allah eline almayı nasip etsin... ne güzel yaaaaaa.... sonunda kendime dünür olacak birini buldum... kaç haftalık senin şu an???????

ayyyyy canım benim çççoookkkkkkk sevindim..hayırlısı ile allah eline almayı nasip etsin... ne güzel yaaaaaa.... sonunda kendime dünür olacak birini buldum... kaç haftalık senin şu an???????

sorma cnm ya şuan okadar dünürüm varkı hangisine verecegimi şaşırdımm:16::16:şimdidn kız annesi olmak nasılmış ögrettiler 17 haftadayıs cnmm:9::9::9:

s.a anne adayları.bende tüp bebekle elhamdülillah hamile kalanlardanım.bugün 6 haftamız bitti karnımda ki ufaklığın henüz kızmı erkekmi olduğunu henüz bilmiyorum.geçirdiğim stresli zamanlarda burayı okuyarak motive oldum.tabi ki Rabbime dua ederek.bütün bu güzelliklerin arasında canımı en çok yakan şu progestan iğnesi.günde 1 defa vurduruyorum birde clexan göbekten.kalçalarım mosmor oldu iğne yağlı olduğu için sertleşme oldu.valla çok zor yürüyorum yatarken otururrken canım yanıyor.ne önerirsiniz arkadaşlar.

nasıl besleniyorsunuz yazarsanız sevinirim.inşaallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırıız.:emir_bebek:

s.a anne adayları.bende tüp bebekle elhamdülillah hamile kalanlardanım.bugün 6 haftamız bitti karnımda ki ufaklığın henüz kızmı erkekmi olduğunu henüz bilmiyorum.geçirdiğim stresli zamanlarda burayı okuyarak motive oldum.tabi ki Rabbime dua ederek.bütün bu güzelliklerin arasında canımı en çok yakan şu progestan iğnesi.günde 1 defa vurduruyorum birde clexan göbekten.kalçalarım mosmor oldu iğne yağlı olduğu için sertleşme oldu.valla çok zor yürüyorum yatarken otururrken canım yanıyor.ne önerirsiniz arkadaşlar.

nasıl besleniyorsunuz yazarsanız sevinirim.inşaallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırıız.:emir_bebek:

valla ben dikkat etmıom bnm doktorum bana normal hayatın gibi beslen diyorrr çayımı açık içmeye çalışıyorum birde yürüyüş sadece bunlar dikkat ettiklerim atlatırsın cnm o acıları geçer o ilaçlarında var hikmeti düşük riskını alıyor bebegin iyice tutunmasını saglıyorr rabbim bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin:16::16:

hayırlı olsun...aramıza hoş geldin... ben iğne falan kullanmadım...hapım ve jelim vardı.... bebeğini eline alınca hepsini unutursun inşallah... beslenme konusunda süt ve yoğurt yemeye dikkat ediyorum..bide ceviz...hergün...bunun haricinde kilo problemin yoksa istediğini yiyebilirsin...ama kilo problemin varsa benim gibi :) hamur işlerinden uzak dur diyor doktor... elimden geldiği kadar uzak duruyorum bende...gerçi sadece karnım çıktı benim..bi de göğüslerim büyüdü onun haricinde kalça ve basenden kilo almadım henüz...dikkatli olmam gerekiyor...çevremdekiler erkek olduğu için sadece karnın çıkar diyor..bakalım görücez....

Back
X