Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende yarin basliyorum clexan ignesine bir bilgim ok yani göbektenmi daha az aciyor bacaktanmi sence

mrb hayırlı olsun hamileliğin umarım sağlıkla kucana almakda nasip olur. ) ben dün negatif sonucunu aldım çok üzüldüm sizler nerde nsl kime yaptırdınız ben şimdi bi sonraki denememm için dr. araştırıorum dr umu çok beğeniordum ii biriydi ancak 2 aşılamam we 1 tüp bebek denemem negatif olunca ümidim kırıldı başkasına gidicem (( ama nereye gidiim karar weremiorum

s.a anne adayları.bende tüp bebekle elhamdülillah hamile kalanlardanım.bugün 6 haftamız bitti karnımda ki ufaklığın henüz kızmı erkekmi olduğunu henüz bilmiyorum.geçirdiğim stresli zamanlarda burayı okuyarak motive oldum.tabi ki Rabbime dua ederek.bütün bu güzelliklerin arasında canımı en çok yakan şu progestan iğnesi.günde 1 defa vurduruyorum birde clexan göbekten.kalçalarım mosmor oldu iğne yağlı olduğu için sertleşme oldu.valla çok zor yürüyorum yatarken otururrken canım yanıyor.ne önerirsiniz arkadaşlar.

nasıl besleniyorsunuz yazarsanız sevinirim.inşaallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırıız.:emir_bebek:

mrb hamileliğn hayırlı olsun cnm çok sewindim bende dr araştırması yapıorum nerde nsl yaptırdınız nsl memnun kaldınızmı merkezden lütfen yardım edin karar weremiorum nerde yaptırayım 2. denememm olucakk ii bir yer olsun istiorum rabbim kucana almayı da nasip etsin sağlıcakla kalın . . .:nazar:

mrb hamileliğn hayırlı olsun cnm çok sewindim bende dr araştırması yapıorum nerde nsl yaptırdınız nsl memnun kaldınızmı merkezden lütfen yardım edin karar weremiorum nerde yaptırayım 2. denememm olucakk ii bir yer olsun istiorum rabbim kucana almayı da nasip etsin sağlıcakla kalın . . .:nazar:

iğne yerlerin acısını bi kaç güne unutursun bende oturamıodum kalçamın üzerine ama geçtii ) keyfini çıkar hamileliğinin

cnm istanbuldaysan orada hsg çeken bir yer var.. ağrısız acısız çekiolar.. bende senin gibi çok araştırma yapmıştım en son orayı buldum.. radyotom radyomar diye bir yer.. fındıkzade ama.. hiç birşey hissetmedim valla.. hatta bazen alttan ultrasonla muayenede daha çok canım yanıyor.. aklında olsun.. çok araştırma yaptığım için senin gibi durumunu anlayabiliyorum...

kızlar bu arada yarın opu günüm.. her şeyin hayırlısı diyorum.. hepimiz için..

Çok haklısın evet duydum orayı da ama malum tüp bebek için bir sürü masraf olucak rahim filmi için o kadar para veremicem burda 2hastaneye sordum ikisi 220tl dedi orada işe 1.000tl civarı tutuyormuş sanırım ondan dolayı gerekirse çekicem ağrıyı

bende yarin basliyorum clexan ignesine bir bilgim ok yani göbektenmi daha az aciyor bacaktanmi sence[/QUOTE

ben 1 buçuk aydır nerdyse kullanıyorum göbekten.çok az yakıyor ama aczık işte.dün yani cumartesi birde koldan vurdurayım dedim amaaannııııın o neydi öyle.canımı aldı zannettim bidaha tövbe koldan.birde ben kendim malesef vuramıyorum hemşireye vurduruyorum tabi hemşiresine göre değişiyor.

merhaba arkadaşım.hiç moralini bozma 2.de olmazsa inşaallah 3.de olur.çokca dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese hayırlısıyla evlatları olsun diye.benim hamdolsun ilk denememde tutundu bebeğim.özel çalışan bir kadın doğumcum vardı.hiç bir hastaneyle balantısı yoktu.bir müddet ona gittim anne kız gibiydik.bana dedi canım yaşın ilerliyor hiç zaman kaybetmeden tüpbebeğe başla dedi.hemen tamam dedim çünkü kendisine çok güveniyorum.sana düşündüğün bir yer yoksa bir tüp bebek merkezini tavsiye edeceğim orda arkadaşım var bana güvendiğin gibi ona da güvenebilirsin dedi.ona da tamam dedim:)istanbul tüp bebek merkezi benim gittiğim yer.doktorumun adı nahit karabeyoğlu.merkezi personel olarakta ilgili güleryüzlü buldum.doktorumada soru sorabiliyordum.hijyenik şartları gayet güzel.herşey mükemmel gitti vesselam.Rabbim sana da sonu hayır getirecek bir tedavi nasip etsin.

1.denemenmş offff özür ben 2.zannettim inşaallah 3.gerek kalmadan 2.tedavinhayırlı bir evlatla sonuçlanır canım.çoooooooookkkk ama çooooooook dua et.çok yalvar ona.illa cevap verecektir sana.tecrübeyle sabit.

Çok haklısın evet duydum orayı da ama malum tüp bebek için bir sürü masraf olucak rahim filmi için o kadar para veremicem burda 2hastaneye sordum ikisi 220tl dedi orada işe 1.000tl civarı tutuyormuş sanırım ondan dolayı gerekirse çekicem ağrıyı

canım ben özel bir hastanede çektirdim rahim filmimi.doktor çok basit dedi ama nerdeyse masada bayılıyordum.baktılar hasta yolcu hemen bıraktılar:) başka bir gün anestezi alarak rahim filmimi çektiler.şükür onu hiç duymadım.ücret olarak anestezi ücreti ile sanırım 350 tl idi.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır :71::71:

Rahim filminden korkma çok kolay biraz dişini sıktın mı 15 dk sürmüyor bile...Hastaneye gittiğinde muayene ol sonra kistine baksınlar zaten onlar ne zaman geleceğini hangi tahliller yapılacağını söylüyorlar...Sen sadece senin içine sinen güven veren bir yer bul yeter,Allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur...

Nisanda kan tahlileri yapılacak adetin 2. 3. günü gidicem adeti bekliyorum ondan sonra nasip...

:nazar::nazar:Kızın olacakmış antalya81 de oğlu Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

evt kızım olacakmış rabbime şükürler olsun cnm en kısa zamanda rabbim sizin tedavilerinizide hayırlara çıkarsın rabbim cümlemize nasip etsinnn:49::49::49:böle hamişler olalım:nazar::nazar::nazar:

mrb hayırlı olsun hamileliğin umarım sağlıkla kucana almakda nasip olur. ) ben dün negatif sonucunu aldım çok üzüldüm sizler nerde nsl kime yaptırdınız ben şimdi bi sonraki denememm için dr. araştırıorum dr umu çok beğeniordum ii biriydi ancak 2 aşılamam we 1 tüp bebek denemem negatif olunca ümidim kırıldı başkasına gidicem (( ama nereye gidiim karar weremiorum
Sabır versin Allah sana çok zor ama umudunu yitirme her şeyde vardır bir hayır zamanı daha gelmemiş inşallah bir dahakine bebeğin sana sıkı sıkı tutunur :49:

Ben iki tüp bebek denememi anatolya da yaptırdım şimdimde 3. için ank. fakültesi cebecide yaptırıcam Allah nasip ederse
mrb arkadaşlar bende hiç rahim filmi çektirmedim bu şartmı tüp bebek yapmak için?

Gerekli çünkü kanalların kapalı mı açık mı diye bakılıyor ve kan tahlillerinde sorun yoksa eşinde de problem yoksa bazı ilaçlarla yumurtalarını olgunlaştırıyorlar yani tüp bebeğe gerek görmüyorlar...Doğal yolla hamile kalmanı bekliyorlar.

rahim filmi olmadan tüpler nasıl görüncek bence rahım filmi olmadan olamas doktorlarındamı istemedii sendenn....

maalesf dr um hiç sormadı bile ( bende korktuğum için bahsetmedim hiç bi sonraki denemede sölicem dr uma cwp werdiin için tşkr e :nazar:

Sabır versin Allah sana çok zor ama umudunu yitirme her şeyde vardır bir hayır zamanı daha gelmemiş inşallah bir dahakine bebeğin sana sıkı sıkı tutunur :49:

Ben iki tüp bebek denememi anatolya da yaptırdım şimdimde 3. için ank. fakültesi cebecide yaptırıcam Allah nasip ederse

Gerekli çünkü kanalların kapalı mı açık mı diye bakılıyor ve kan tahlillerinde sorun yoksa eşinde de problem yoksa bazı ilaçlarla yumurtalarını olgunlaştırıyorlar yani tüp bebeğe gerek görmüyorlar...Doğal yolla hamile kalmanı bekliyorlar.

anladım çok tşkr e seninde mi tutmadı bebişlerin ( sorun ne peki sizde bizim hiç bi sorunumuz yok gibi (:nazar:

anladım çok tşkr e seninde mi tutmadı bebişlerin ( sorun ne peki sizde bizim hiç bi sorunumuz yok gibi (:nazar:

Rica ederim :34:

İlki kimyasal ikinci negatif oldu.Sorun bende tüpüm tıkalıydı,hiç bir engel yok gibi şimdi kanda ki her şey temiz içerisi temiz (tüplerim alındı) ne zaman nasipse o zaman olacak inşallah...

slm arkadaşlar rabbim bu yolda olanların hepsini yüzünü güldürsün boş cevirmesin 8 yıl epey ugraşlar verdim 3 kez aşılama 1 tüpbebek ikinci tüp bebektedeyani şuan tüp bebekle 11 haftalık gebeyim :49: tutması kadar sonuda çok önemli bu yolun rabbim kucagımaza almayıda nasip etsin 8 hafta azda olsa bir iki damla kanama gecirdim çok korktum ama dkt kötü bir durum olmadını bebeyi beyendi kalp atışını falan ama ben çok korkuyorum sürekli yatıyorum yemek falan hazırlaken dolanıyorum sadece aramızda bu durumları geciren arkadaşlar lütfennnnnn başınızdan gecenleri yazarmısını daha tehlikeli günlere kaç hafta var

Son düzenleme:
kızlar dün yumurtalarım toplandı.17 taneydi. 9 u olgunmuş. 5 tanesi de döllenmiş ama kalitesi henüz belli değil. inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.ama 17 yumrtadan 5 e düşmesi üzücü:(

kızlar dün yumurtalarım toplandı.17 taneydi. 9 u olgunmuş. 5 tanesi de döllenmiş ama kalitesi henüz belli değil. inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.ama 17 yumrtadan 5 e düşmesi üzücü:(

Canım hayırlı olsun.Önemli olan sayısı değil kalitesi.Senin 17 yumurtadan 5 kalmış benim sadece ve sadece toplanan 5 tane yumurtam vardı 4ü döllendi 2si transfer edildi.Allah şükür tuttu.yani endişelenmene gerek yok inşallah sonuna kadar 5ide döllenir ve 1.kalite olur.

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun.Önemli olan sayısı değil kalitesi.Senin 17 yumurtadan 5 kalmış benim sadece ve sadece toplanan 5 tane yumurtam vardı 4ü döllendi 2si transfer edildi.Allah şükür tuttu.yani endişelenmene gerek yok inşallah sonuna kadar 5ide döllenir ve 1.kalite olur.

canımm çok sevindim Allah tamamına erdirsin .inşallah darısı başımıza.ilk denemende mi hamile kaldın

Back
X