Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ya benim önceden beri kabızlık problemim vardı. doktor da hiç birşey söylemedi bu konuda:(

Sabahları aç karna kayısı ye ve ılık su içe faydası oluyor aslında kullandığın ilacın yan etkisi ishal yapıyor.,bazende göğüslerde şişlik...

Moralini bozma test gününe kadar hiç bir şey belli olmaz

Süsle süsle :1::1: :38:
Ben bir şey yapmadım dün doktora gittim işte yumurtalarım iyi gidiyor en büyüğü 10,5 mm olmuş bir iğne vardı şimdi 3 tane vuruyor,cuma günü gene gicidem ona göre belki haftaya yumurtaları toplaya biliriz transferi yaparız dedi bakalım cuma gününden sonra belli olacak inşallah....

Benim doktor özel tüp bebek merkezne geçti yav ne yapıcaz bilmedik bütün kan tahlilleri hastanede yapılacak toplama işlmei ve transfer geçtiği yerde :47::47:

aaaa şansa bak cnm belki bundada bir hayır vardır.ayrıcada ücretmi alacak??

Sabahları aç karna kayısı ye ve ılık su içe faydası oluyor aslında kullandığın ilacın yan etkisi ishal yapıyor.,bazende göğüslerde şişlik...

Moralini bozma test gününe kadar hiç bir şey belli olmaz

valla her aklıma geldiğinde kayısı yiyorum.ama aç karnına yememiştim hiç.yarın onu da deneyeceğim. inşallah bir an önce kavuşuruz hayırlısıyla bebklerimize. Allahım her isteyene nasip etsin

aaaa şansa bak cnm belki bundada bir hayır vardır.ayrıcada ücretmi alacak??

Transfer parasını alacak sanırım normalde 1200 falandı ama özele geçtiği içinde 3,4 gibi olacak galiba ama bilmiyorum :18::18:
Nasip bakalım Allah'tan hayırlısı buysa eğer olacak her şeye razıyım :ssz::ssz:

Transfer parasını alacak sanırım normalde 1200 falandı ama özele geçtiği içinde 3,4 gibi olacak galiba ama bilmiyorum :18::18:
Nasip bakalım Allah'tan hayırlısı buysa eğer olacak her şeye razıyım :ssz::ssz:

evet cnm inşallah sonuç iyi olsunda önemli olan o.

slm arkadaşlar.... benim çok fazla baş ağrım oluyor...haftada 3-4 kez... hamile olup da böyle olan var mı?????... doktora da söyledim ama bişey demedi...sizce normal mi???... tansiyonuma baktırıyorum ama normal yada düşük çıkıyor...

evt cnm bnm oldu doktoruma sordum bu haftalarda olur ddi ama geçiciymiş dogruda bnm 2 3 hafta oldu geçdi hormonların yükselmesinden olıyormuş burun kanaman felan olursa şaşma sakın birde hafta hafta gebelik takipleri var ordan takıp et çok bilgilenirsinn

Bende kan pıhtılaşması yok ben sadece progesteron jel kullanıcam (daha önceki tüp bebek tedavisinde 2 kutu kalmıştı doktorda yazmayalım dedi) reçete de yok iğne sadece göbekten var deri altı kalçadan verselerdi yazardı reçete de ama bellide olmaz gebelik gerçekleşirse verirler de:18::18:

bendende kan pıhtılaşması yok dr tedbir için dedi zaten hemen kesti igneleri inşallah gerçekleşir gebeligin zaten kalçadan igneyi gebelikten sonra veriyor belkıde vermes her dr farklı uyguluyor tedavisini sen hamiş kalda varsın oldun dualarımıs sizinle cnm

evt cnm bnm oldu doktoruma sordum bu haftalarda olur ddi ama geçiciymiş dogruda bnm 2 3 hafta oldu geçdi hormonların yükselmesinden olıyormuş burun kanaman felan olursa şaşma sakın birde hafta hafta gebelik takipleri var ordan takıp et çok bilgilenirsinn

slm canım.... tşk ederim...burun kanamam vardı ama geçti... bu ara sadece baş ağrısı var....senin nasıl gidiyor.... 3 li tarama yaptırdın mı?????.. ben şu an sadece 2 li yaptırdım...

sağol cnm paylaşımın için :16:evet deneyen varsa paylaşsın bizimle ama dr lar çıkıyorlar tv de anlatıyorlar anlatıyorlar tedaviye gidince de hiç öyle olmuyor mesela kök hücre yıllarca dediler dediler ortada bişey yok keşke sorunlarımız için birşeyler olsada bizde yaşımız geçmeden faydalansak. bu arada annen nasıl oldu? daha öncede yazdım görmedin anjiyo sonucu ne dediler???

canıım sağol annem iyi çok şükürrrr
evet yaaaa bu haberi biz gördük tv de (nettende araştırdım)kız kardeşim aradı bende dedimki oooooooo bu yöntem hayatımıza ancak 2050 girer o vakte kadarda ben ölmüş olurum :1::1::1::1::1:
inşşşş bu yelikler bir n önce hayatımıza girer ve hepimizin hasretimizi bititrir

Kızlar merhaba ben ikinci tüp bebek tedavisine pazartesi günü başladım. Bugün 3. iğnemi vurulacağım. Haftaya nisanın 17si ya da 18inde istanbulda olurum inş. Bu sefer Bülent TIRAŞ beye gidiyorum . Acıbadem MAslak HAstanesine gidicem bakalım. Geçen sefer Memorial ataşehir cem demirele gitmiştik. Transfer olmadan geri gelmiştik. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. Çok kaygılı ve endişeliyim. Sürekli ilk yaşadığım günler aklıma geliyor. Dualarınızı ve moralmen destek bekliyorum.:ssz:

Kızlar merhaba ben ikinci tüp bebek tedavisine pazartesi günü başladım. Bugün 3. iğnemi vurulacağım. Haftaya nisanın 17si ya da 18inde istanbulda olurum inş. Bu sefer Bülent TIRAŞ beye gidiyorum . Acıbadem MAslak HAstanesine gidicem bakalım. Geçen sefer Memorial ataşehir cem demirele gitmiştik. Transfer olmadan geri gelmiştik. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. Çok kaygılı ve endişeliyim. Sürekli ilk yaşadığım günler aklıma geliyor. Dualarınızı ve moralmen destek bekliyorum.:ssz:

allah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuç alırsınız......

:nazar::nazar:Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer her şey yolunda gider Rabbim çok bekletmeden evladını sana verir :emir_bebek::emir_bebek:

slm canım.... tşk ederim...burun kanamam vardı ama geçti... bu ara sadece baş ağrısı var....senin nasıl gidiyor.... 3 li tarama yaptırdın mı?????.. ben şu an sadece 2 li yaptırdım...

çok iyi cnm gebelik artık kızımı daha iyi hissediyorum yavaş yavaş kıpırdıyor taramaların hiçbirini yaptırmadım cnm sadece enseye bakıldı oda iyi çıktı rabbime dua ediyorum saglıklı versin banada cümlemizede bu yüsden bişey varsada bilmek istemedim rabbim ne verirse güsel ve hayırlı verr:16::16:

Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?

Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?

Hamile gibisin ama bazen kimyasal gebelikte oluşabiliyor belkide bu yüzden demiştir cuma günü artışın ikiye katlarsa gebelik var demek inşallah ikiye katlar bebeğin sana sıkı sıkı tutunur..:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X