Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hilka ve yasmin teşekkür ederim kızlar , dualarınız için Allahım bütün isteyenlere versin inşallah bu sefer ümitliyim olacak gibi hissediyorum ama tabi Allahım en hayırlısını bilir. Bir de kızlar menagon vuruluyorum kalçadan 300 ünite yarın gidicem o zaman belli olacak yumoşların durumu acaba diyorum çok sayıda yumurtam gelişmediyse incir kaynatıp içsem bi zararı olur mu ? Hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz kızlar...

hilka ve yasmin teşekkür ederim kızlar , dualarınız için Allahım bütün isteyenlere versin inşallah bu sefer ümitliyim olacak gibi hissediyorum ama tabi Allahım en hayırlısını bilir. Bir de kızlar menagon vuruluyorum kalçadan 300 ünite yarın gidicem o zaman belli olacak yumoşların durumu acaba diyorum çok sayıda yumurtam gelişmediyse incir kaynatıp içsem bi zararı olur mu ? Hepiniz Allaha emanet olun görüşürüz kızlar...

Bende ümitliyim :21::21: olacak inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

Bence sen inciri yapma belki ilaçların etkisiyle alerji falan yapar :44::44:

çok iyi cnm gebelik artık kızımı daha iyi hissediyorum yavaş yavaş kıpırdıyor taramaların hiçbirini yaptırmadım cnm sadece enseye bakıldı oda iyi çıktı rabbime dua ediyorum saglıklı versin banada cümlemizede bu yüsden bişey varsada bilmek istemedim rabbim ne verirse güsel ve hayırlı verr:16::16:

ayyy çok tatlısın kvz yaaa..haklısın aslında ne verse kabulüm...sonuna kadar..ben yaptırıyorum taramaları ama hep şunu düşünüyorum...allah korusun bi problem varsa aldırırmıyım diye....aslaaaaaaaaaaaa.....dediğin gibi rabbim ne verirse şükür edicem....vardır bi bildiği.... inşallah hayırlısı ile sağlıklı ve güzel bebeklerimiz olur...

bence başka hiç birşey yapma. zaten tüp bebek tedavisi bile hormonları çok etkiliyor bir de başka şeylerle dengesini bozma ban kalırsa.

KIZLAR hepinize merhaba,sınavlarım vardı bir süredir giremiyordum,nasılsınız inş.herkesin herşeyi yolunda gidiyordur.YARIN büyük gün kızlar tedaviye başlıyorum,ne olur duarınızı eksik etmeyin.sizin dualrınıza ihtiyacım var.şimdiden bi heyacan sardı beni,aynı zamanda içimde çok güzel hisler var.kendimi; daha bu tedaviye başlamadan ilk defa farklı hissediyorum.....

:40:
KIZLAR hepinize merhaba,sınavlarım vardı bir süredir giremiyordum,nasılsınız inş.herkesin herşeyi yolunda gidiyordur.YARIN büyük gün kızlar tedaviye başlıyorum,ne olur duarınızı eksik etmeyin.sizin dualrınıza ihtiyacım var.şimdiden bi heyacan sardı beni,aynı zamanda içimde çok güzel hisler var.kendimi; daha bu tedaviye başlamadan ilk defa farklı hissediyorum.....

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 11 yıllık evliyim çikolata kistinden laporoskopi oldum 1,5 sene oldu hala gebe kalamadım

Geçmiş olsun (sınavlar için)
Hayırlı olsun tedavin inşallah hiç bir sorun çıkmadan biter tedavin ve güzel haberlerini alırız Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah:nazar::nazar:
:40:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 11 yıllık evliyim çikolata kistinden laporoskopi oldum 1,5 sene oldu hala gebe kalamadım
Merhaba hoşgeldin

Bende çikolata kistinden ameliyat oldum şuanda tedavideyim ama benim tüplerim alındı İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun (sınavlar için)
Hayırlı olsun tedavin inşallah hiç bir sorun çıkmadan biter tedavin ve güzel haberlerini alırız Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah:nazar::nazar:

Merhaba hoşgeldin

Bende çikolata kistinden ameliyat oldum şuanda tedavideyim ama benim tüplerim alındı İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur...

bana hoca senin tek çözümün tüp bebek dedi, hep çocuğundan bahsedenleri sessizce dinliyorum yarabbi bize de ver diyorum ama olmuyor işte hayatım tüp bebek oldu artık bilmiyorum..........................

bana hoca senin tek çözümün tüp bebek dedi, hep çocuğundan bahsedenleri sessizce dinliyorum yarabbi bize de ver diyorum ama olmuyor işte hayatım tüp bebek oldu artık bilmiyorum..........................

Biliyorum neler hissettiklerini aynı şeyleri yaşıyoruz ah ah :14::14:

Vardır her şey de bir hayır demek ki alnımızın yazısı kaderimiz bu Allah'a bin şükür sağlığımız yerinde Rabbim dermansız derle imtihan etmesin kimseyi...

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

hayırlısı olsun inşallah

kızlar ya pazar günü test günüm ama benim adet belirtilerim başladı. bel ağrısı kasık ağrısı...:( idrar testi de yapmıyorum korkuyorum. kimileri transferden sonra 9. gün idrarda hafif pembe çizgi varsa hamilesin kesin diye okudum. tek çizgi çıkarsa gebelik kesin yokmuş. bir fikri olan var mı?

kızlar ya pazar günü test günüm ama benim adet belirtilerim başladı. bel ağrısı kasık ağrısı...:( idrar testi de yapmıyorum korkuyorum. kimileri transferden sonra 9. gün idrarda hafif pembe çizgi varsa hamilesin kesin diye okudum. tek çizgi çıkarsa gebelik kesin yokmuş. bir fikri olan var mı?

belirtilere takılma çünki bazan bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir

Annem derdi ki: “Terli terli su içme.”

İçten içe kızardım ona
Oyunun en tatlı yerinde
Bu müdahale de niye?
Hastalanınca anlardım ki!
... ... Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Sakın geç kalma.”
Meraklanırmış sonra
İçten içe hayıflanırdım ona
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Odanı dağıtma.”
İçten içe karşı gelirdim ona
Toparlamayı erteleyip dururken
Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Öfkende fakir ol, sevginde zengin.”
İçten içe önemsemezdim bakışlarımla
Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Tek kişilik yaşama.”
Diğer türlüsü bencillik olur
Sevilmezmişim sonra
İçten içe güler geçerdim bu kelâma
Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Doğal ol, yapmacık olma.”
İçten içe burun kıvırırdım ona
Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip
Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha.”
İçten içe sitemkâr davranırdım ona
Yüzümdeki çizgiler
Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala.”
İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona
Hayatımı sorgulamaya başlayıp
Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma.”
Şimdi…
İçten içe teşekkür ediyorum ona
Çünkü…
Ben de bir anneyim...
Bana miras kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ki !
Ben haklıyım....

Back
X