Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Selam geçte olsa hayırlı cumalar herkese :34:

Bugün doktor gittim her şey normal dedi pazar bir daha gidicem sanırım salı günü toplanacak inşallah çok çok olur kaliteli olur dondurulur bir daha ki sefer bu kadar eziyetli olmaz :emir_bebek::emir_bebek:

Bugün doktor gittim her şey normal dedi pazar bir daha gidicem sanırım salı günü toplanacak inşallah çok çok olur kaliteli olur dondurulur bir daha ki sefer bu kadar eziyetli olmaz :emir_bebek::emir_bebek:

canımmmm hadi bakalım her şey gönlünce olsun kaliteli embiryoların olsunnn çok olması önemli değil kaliteli olsun seninle olsun inşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBİŞİN OLSUN SENİ ANNE YAPSINDA BİR DAHA BU YOLARDAN GEÇME BU SIKINTILARI YAŞAMA İNŞŞŞ Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171

Son düzenleme:

inşallah bol bol kaliteli olur yumurtaların. çok zor bir süreö Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canımmmm hadi bakalım her şey gönlünce olsun kaliteli embiryoların olsunnn çok olması önemli değil kaliteli olsun seninle olsun inşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBİŞİN OLSUN SENİ ANNE YAPSINDA BİR DAHA BU YOLARDAN GEÇME BU SIKINTILARI YAŞAMA İNŞŞŞ Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171 Eki Görüntüle 390171

Amin inşallah yeteeerim inşallah Rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmasın :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah bol bol kaliteli olur yumurtaların. çok zor bir süreö Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Allah razı olsun sağol...

:nazar: Yarın da senini test gününmüş inşallah kalbinden geçen olur :emir_bebek:

Biliyorum neler hissettiklerini aynı şeyleri yaşıyoruz ah ah :14::14:

Vardır her şey de bir hayır demek ki alnımızın yazısı kaderimiz bu Allah'a bin şükür sağlığımız yerinde Rabbim dermansız derle imtihan etmesin kimseyi...

amin kızlar amin rabbim hakkınızda hayırlısı olsun rabbim beni güldürdü şükürler olsun sizi ve buradakı tüm isteyen arkadaşlarımızıda güldürsün hayırlı tedaviler hayırlı sonuçlar herkese...:16::16::16:

belirtilere takılma çünki bazan bu belirtiler gebelik belirtiside olabilir

kızlar merhaba benimde transferden beri karnım ağrıyo ama adet günüm yaklaştıkça ağrılar artmaya başladı aynı adet sancısı gibi bende korktum açıkcası önümüzdeki hafta perşembe test günüm o güne yaklaştıkça endişem artıyo.Allah hepimize hayırlı haberler versin inşallah

Amin inşallah yeteeerim inşallah Rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmasın :emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı olsun sağol...

:nazar: Yarın da senini test gününmüş inşallah kalbinden geçen olur :emir_bebek:
kız yasmiiiiiiii benim aşağıdaki resimdeki gibi görmek istediğim bazı kızlar vardır bunlardan bir taneside sensinnn

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BÖYLE OLURSUNNNNNNNNNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512 Eki Görüntüle 390512

Son düzenleme:
kızlar merhaba benimde transferden beri karnım ağrıyo ama adet günüm yaklaştıkça ağrılar artmaya başladı aynı adet sancısı gibi bende korktum açıkcası önümüzdeki hafta perşembe test günüm o güne yaklaştıkça endişem artıyo.allah hepimize hayırlı haberler versin inşallah

inşş güzel haberLer alırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]

Son düzenleme:

:nazar::nazar: Allahım inşallah her birinize birer tane veririm bakarız artık yoksa tek başıma kafayı yerim kesin :1::1:

:nazar::nazar: Allahım inşallah her birinize birer tane veririm bakarız artık yoksa tek başıma kafayı yerim kesin :1::1:

YOK KIZ BİZDE BU ANNE OLMA İSTEĞİ OLDUKTAN SONRA DOKZ TANEYE BİLE BAKARIZ :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
aminnnnnnnnnnn bebeğim inşşşşşşşşşşşşş emek harcayan anne olmak isteyen herkes bir an önce meleğine kavuşurrr Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517 Eki Görüntüle 390517

Merhaba arkadaşlar

İğnelere başlayalı 7. gün oldu doktorum rahim duvarı kalınlığın şu aşamada 7 mm olmalıydı fakat 5,5'da. Bu hafta istenilen kalınlığa ulaşmazsa yumurtaları toplayacağız transferi daha sonra yapacağız dedi.

Daha önceki denememde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, çok morelim bozuk 2 saat ağladım hiç bu trazda sorun yaşayan varmı aranızda.

Merhaba arkadaşlar

İğnelere başlayalı 7. gün oldu doktorum rahim duvarı kalınlığın şu aşamada 7 mm olmalıydı fakat 5,5'da. Bu hafta istenilen kalınlığa ulaşmazsa yumurtaları toplayacağız transferi daha sonra yapacağız dedi.

Daha önceki denememde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, çok morelim bozuk 2 saat ağladım hiç bu trazda sorun yaşayan varmı aranızda.

Üzülme neden ağlıyorsun ki bak ne güzel yumurtaların gelişmiş vardır demek ki bunda da bir hayır :38: hem hiç belli olmaz belki haftaya birden çıkar rahim kalınlığın hemen ümidini kesme moralini bozma hem daha kesin değil ki haftaya belli olacakmış :34:

CANIM sen iğnelere ne zaman başladın.ben daha bugün ilk iğnemi yaptım.çarşamba kontrolüm var,yani transferim 2 haftayı bulur.sen hangi iğneyi kullandın.ALLAH IM inşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz.emeklerimiz boşa çıkmaz.

Merhaba arkadaşlar

yasminin söylediklerine aynen katılıyorummm

CANIM sen iğnelere ne zaman başladın.ben daha bugün ilk iğnemi yaptım.çarşamba kontrolüm var,yani transferim 2 haftayı bulur.sen hangi iğneyi kullandın.ALLAH IM inşallah bu sefer bebişlerimize kavuşuruz.emeklerimiz boşa çıkmaz.

her şey gönlünden geçen gibi olsun inşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Nisanın 5de vurmaya başladım önce ganol-f ilk vurduğumda 225 daha sonra 187,5 vurmaya başladım 4 gün sonra kontrol için gittim 150 indirdiler bir şişe menopur ve cetrotide vurmaya başladım 4 gün sonra yine gittim kontrole devam dediler dozlara,bugün yine gittim gene devam 2 gün kullanıcam pazartesi 20.30 da çatlatma iğnesi vurucam çarşamba sabahı toplama işlemi olacak bugün 11. günüm benim çarşamba 14 gün olacak...
Tam 7 tane yumurtam var (sağ yumurta yok ) en büyüğü 20 mm en küçüğü 14 mm rahim kalınlı 11 mm...
Allah kolaylık versin sana inşallah kazasız belasız tedavin biter ve sonunda güzel haberler verirsin Rabbim emeklerimiz boşar çıkarmasın :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X