Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tahlilinin sonucunu ne zaman alcaksın heyecan içinde seni bekliyoruz.bana da ummut ol. bende senle aynı durumdayım testim pozitif çıktı ama ben kan tahlilim yarın canım.değerinin kaç çıktığını yazmayı unutma bize :)[/QUOT

sonucunu bugün akşam alcam hayırlısıyla bende çok heyecanlıyım. inşallah ikimizinde umudu olur.yarın yazarım sonucu size umudunu kaybetme dua etcem sende et olurmu

alarakayracım bnm sonucumda 11. gün 144 çıktı.13. gün tekrar yaptırıcam. umarım herşey yolunda gider. bu arada tebrik ederim seni. büyük ihtimalle bebeklerimiz Allah nasip ederse aynı tarihlerde doğcak. :) allahım herkesin yüzünü güldürür inş.

benimde öyleydi göğüsler haric hiç bir belirtim yoktu çoook nadir kasık ağrım vardı.herkesin belirtileri varda benim neden yok diye hayıflanıyordum açıkcası.offf yine aynı şeyi söyleyeceğim yasmin dua et herzamankinden çok..bu endişeler yokmu ömrümü yedi benim inan kalp atışlarını duyuncaya kadar.inşaallah anne olursak bu kadar stresin ardından cennet bizlerin iki kat ayaklarıaltında olacak.herşeyin hayırlısı.

Evet dediğin belirtiler arada var işte sabır başka çare yok dua ediyorum her duaya başladığımda ağlayarak bitiyor :43::43: zaman az kaldıkça endişede çoğalıyor Rabbim büyük ondan gelen her şeye boynum kıldan ince..

Çok yoruldum 22 yaşından beri hep kadın doğum doktorları ile haşır neşirim 29 yaşındayım ve çok yoruldum şimdi sadece bebeğin için gitmek istiyorum sevinçle heyecanla :emir_bebek::emir_bebek:

alarakayracım bnm sonucumda 11. gün 144 çıktı.13. gün tekrar yaptırıcam. umarım herşey yolunda gider. bu arada tebrik ederim seni. büyük ihtimalle bebeklerimiz Allah nasip ederse aynı tarihlerde doğcak. :) allahım herkesin yüzünü güldürür inş.

hayırlı olsun inşallah 13. günde kanda katlanmış olur bebeğini sağlıkla kucağına alırısn :emir_bebek::emir_bebek:

hep güzel haberler alın inşşşşş kızlarrr dualrım sizlerle

[SUP] BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN [/SUP]

canım internetten baktın 4 haftadaki gebeliklerde değerler 5-425 arası oluyormuş
sende hamilesindir belki üzme moralini yüksak tut pazartesiyi bekle

inşallah öylyimdir çok sağol cevabn için dr umda 12. gün olsa bu sonuç kesin negatif derdim ama sen 11. gün yaptırmışsın bilemiyorum testi tekrarlayalım dedi inşallah hamileyimdir inşallah

[SUP] BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN [/SUP]

Eki Görüntüle 402016 Eki Görüntüle 402016 Eki Görüntüle 402016 Eki Görüntüle 402016

Eki Görüntüle 402017 Eki Görüntüle 402017 Eki Görüntüle 402017 Eki Görüntüle 402017

Sen Dokunamadığın bir BEDENE kokusunu bilmediğin bir TEN"e ağladınmı...
Duymadığın bir kokuyu özledinmi hiç...
Sol yanımsın dediğin insanı özledinmi hiç...
Özlerken sevmeyi, severken beklemeyi, beklerken acı çekmeyi yaşadınmı hiç...
Tek tesellim dayanma sebebim birgün sana sarılıp kokunu içime çekip BENİMSİN diyebilmek ümidim..

Allah evladını sana bağışlasın...

İnşallah dediğin gibi olur ama şuanda göğüs sızısı hariç hiç bir belirti yok ilginç :44::44:

beklicez veren Allah alan Allah :25::25:

bnmde bütün belirtilerim bitmiş sadece gögüs agrım kalmıştı birde dilimin üzernde anlamadıgım bir tat vardıı demirsi gibi iştahımda çok artmıştıı hayırlısı olsun cnm as kaldı mutlu sonucu almayya inşallahh

bnmde bütün belirtilerim bitmiş sadece gögüs agrım kalmıştı birde dilimin üzernde anlamadıgım bir tat vardıı demirsi gibi iştahımda çok artmıştıı hayırlısı olsun cnm as kaldı mutlu sonucu almayya inşallahh

Dün ve bugün dediğin gibi hiç belirti yok sadece arada göbeğimin altına giren batma ve göğüs acısı tat konusuna gelince az önce çikolata yedim hiç bir şey anlamadım tadından iki gündür çok acıkıyorum ve sürekli yiyorum...

az kaldı kanamam olmazsa eğer pazarı da atlattım mı pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah o kocaman sıfırı görmem......

Ahh annecim gelmedin... Bak yine annenin gözlerine nem indi ama annen ağlamamayı öğrendi artık gözyaşlarını içine akıtıyor..
Ahh meleğim çok dua ettim Rabbimden seni diledim hep, sağlığınla gel istedim ...
Ne zaman geleceksin annem ?
Dün gece yağmur yağıyordu babanla arabadayız ; evimize geliyorduk yeşeren dallara baktım, doğayı süzdü gözlerim sonra aklıma minik kuzular geldi bir meleğim biliyor musun, evimizin yanında güvercinler yuva yapmışlar onlarında yavruları dünyaya geldi seslerini duyuyorum, annelerini görünce nasıl çırpınıyorlar bilsen...Sonra Rabbime yalvardım ey yeri göğü yartan Rabbim, şu cansız ağaca yeniden can veren Rabbim, şu toprağı yeşerten binbir türlü canlıya yavru veren Rabbim benim de yavrumu ver nolurr!! dedim Tabi farkına varmadan ağlamaya başlamışım annecim baban benim göz yaşlarıma dayanamaz ya noldu dedi, hiç dua ediyorum dedim ve sustum meleğim.. Ağlayıp babanı üzmek istemiyorum annecim en iyisi baban uyuyunca sessiz sessiz yastığıma gömülüp ağlıyorum yada baban uyuyunca salonda ağlıyorum çünkü senin hasretine dayanamıyorum kuzucum.
Ahh meleğim çok olmadı mı, seneleri dolduruyorum tek tek sensiz... Her ay yeniden yüreğime basıyorum sabır taşını artık dayanamıyorum ama bil meleğim... Dün gece uyumadan önce yine Rabbimden seni diledim meleğim, Rabbim eşime bu müjdeyi vermeyi nasip et dedim, bir de babaannenle deden büyük bir umutla belkiyorlar ya seni onlar içinde diledim seni bebeğim... Senin için önce Peygamber efendimize salavat getirdim sonra O'nun yüzü suyu hürmetine de seni diledim meleğim... Şimdi bunları yazarken yine geçmişi hatırladım bebeğim seni bekleyeli hayli zaman olmuş ya buraya yazdığım satırları okudukça yüreğim yeniden yandı bebeğim... Nolur artık gel annem , gel nolur!!!
Yine seni Rabbimden diliyeceğim ve biliyorum seni bana gönderecek meleğim... Allahım nolurrr güzel Allahım nolur gönder yavrumu nolurrr!!!

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Baban artık senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...
Annen..............

Ahh annecim gelmedin... Bak yine annenin gözlerine nem indi ama annen ağlamamayı öğrendi artık gözyaşlarını içine akıtıyor..
Ahh meleğim çok dua ettim Rabbimden seni diledim hep, sağlığınla gel istedim ...
Dün gece yağmur yağıyordu babanla arabadayız ; evimize geliyorduk yeşeren dallara baktım, doğayı süzdü gözlerim sonra aklıma minik kuzular geldi bir meleğim biliyor musun, evimizin yanında güvercinler yuva yapmışlar onlarında yavruları dünyaya geldi seslerini duyuyorum, annelerini görünce nasıl çırpınıyorlar bilsen...Sonra Rabbime yalvardım ey yeri göğü yartan Rabbim, şu cansız ağaca yeniden can veren Rabbim, şu toprağı yeşerten binbir türlü canlıya yavru veren Rabbim benim de yavrumu ver nolurr!! dedim Tabi farkına varmadan ağlamaya başlamışım annecim baban benim göz yaşlarıma dayanamaz ya noldu dedi, hiç dua ediyorum dedim ve sustum meleğim.. Ağlayıp babanı üzmek istemiyorum annecim en iyisi baban uyuyunca sessiz sessiz yastığıma gömülüp ağlıyorum yada baban uyuyunca salonda ağlıyorum çünkü senin hasretine dayanamıyorum kuzucum.
Ahh meleğim çok olmadı mı, seneleri dolduruyorum tek tek sensiz... Her ay yeniden yüreğime basıyorum sabır taşını artık dayanamıyorum ama bil meleğim... Dün gece uyumadan önce yine Rabbimden seni diledim meleğim, Rabbim eşime bu müjdeyi vermeyi nasip et dedim, bir de babaannenle deden büyük bir umutla belkiyorlar ya seni onlar içinde diledim seni bebeğim... Senin için önce Peygamber efendimize salavat getirdim sonra O'nun yüzü suyu hürmetine de seni diledim meleğim... Şimdi bunları yazarken yine geçmişi hatırladım bebeğim seni bekleyeli hayli zaman olmuş ya buraya yazdığım satırları okudukça yüreğim yeniden yandı bebeğim... Nolur artık gel annem , gel nolur!!!
Yine seni Rabbimden diliyeceğim ve biliyorum seni bana gönderecek meleğim... Allahım nolurrr güzel Allahım nolur gönder yavrumu nolurrr!!!

Balkonumda güvercin yuva yapmıştı kıyamadım bozmaya ertesi gün yumurtlamış beni görmesin kalkmasın yuvandan diye yuvanın önünü kapattım her gün baktım çıktı mı diye ben transfer oldum geldim yavrusu çıkmış daha bir günlük elimi karnıma koydum Allahım sen ki bu yumurtaya can verdin ne olur benim yavrularımada can ver bende bu güvercin gibi anne olayım dedim... :14::14::14::14:

Balkonumda güvercin yuva yapmıştı kıyamadım bozmaya ertesi gün yumurtlamış beni görmesin kalkmasın yuvandan diye yuvanın önünü kapattım her gün baktım çıktı mı diye ben transfer oldum geldim yavrusu çıkmış daha bir günlük elimi karnıma koydum Allahım sen ki bu yumurtaya can verdin ne olur benim yavrularımada can ver bende bu güvercin gibi anne olayım dedim... :14::14::14::14:

İNŞŞ OLACAK CANIM inşşşşşşşşşşş

Dün ve bugün dediğin gibi hiç belirti yok sadece arada göbeğimin altına giren batma ve göğüs acısı tat konusuna gelince az önce çikolata yedim hiç bir şey anlamadım tadından iki gündür çok acıkıyorum ve sürekli yiyorum...

az kaldı kanamam olmazsa eğer pazarı da atlattım mı pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah o kocaman sıfırı görmem......

kanamayı unut aklından geçirme psikolojikmen bile yine gelirr gece ve sabak oluyor gögüs agrıları birde kasıklarda agrır dokunulmaz asla gögüslere bnm hamileligim çok rahat geçiyor hiç bulantım felan olmadıı şuan ise sadece kaşınıyorum deli gibii ızım büyüyor nasipse senınde büyücek bnm içimdekı bir hisde kız diyorr inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

Mahvoldumm yeterim,allahim guzel alllahim nasip etsin insallah.:2:

Back
X