Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bir gün bir rüya görsem
O rüyada sen gelsen
Neşeli olsa yüzün
Tatlı olsa sözün
Desen ki
Bak ANNE ben geldim
... Çokkk uzaklardan
Evet çok uzaklardan
Gel ki
Hasret olsun
Bulduğumda ellerin deysin ellerime
Kalbimdeki buzlar çözülsün
Dost ol
Hayatım ol
Evladım ol
Ben sana
Hoş geldin yavrum diyeyim
Ne olur bunlar rüya olmasın
Sen gerçek ol
Ne olur gerçekten gel..

MAŞALLAH MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar: minik büyüyor desene ne güzel.benimde haftaya kontolüm var.acaba testler ne zaman yapılacak,sen yaptırdınmı?

2,5 hafta sonra ense kalınlığı testi yapılcakmış testler verdi onları yaptırcam iki hafta sonrada inşallah seninde herşey yolunda gider canım seninde

Taş olup sustum
Taş olup sustum
Ruhum adını çağırdı
Son saati vuruyordum
Ömürde son zamanı
Kış olup dondum
Kalbim yine alev aldı
Ben ölümü soruyordum
Önümde aşk uzandı

İnsafa gel al yanına
Yaşıyorsam aşk sebebim
Durmadın yürüdün kanıma
Dön gel affettim
Yüreğim ağır ağrısına
Dayanırsam sen sebebim
Ödedim düşeni payına
Dön gel affettim

Sır olup kaldın
Nerde bulamam izini
Yokluğundan usandım
Ne olur duyur sesini

Bi dilek tuttum
Yıldızların ışığında
Sen diye diye avundum
Geldin rüyalarımda

yasmincim , yetercim dualarım hep sizinle. İnşallah sizlerde bir gün hamile haberinizle bizleri sevindirirsiniz burdan. Dualarımdasınız hep. Rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah.

Benim bebişler 10 haftalık oldular. Gerçi biri diğerinden 3 , 4 gün sonra tutunmuş. Yani biri 9 , biri 10 haftalık ouyor. 18ine kontrolüm var. Gelişmeleri haber ederim inşallah.

yasmincim , yetercim dualarım hep sizinle. İnşallah sizlerde bir gün hamile haberinizle bizleri sevindirirsiniz burdan. Dualarımdasınız hep. Rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah.

Benim bebişler 10 haftalık oldular. Gerçi biri diğerinden 3 , 4 gün sonra tutunmuş. Yani biri 9 , biri 10 haftalık ouyor. 18ine kontrolüm var. Gelişmeleri haber ederim inşallah.

inşallah herşey yolunda gider ikiside sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur.benimdec 19 da ense kalınlığı testi yapılcak heberlerini bekliyorum.

inşşşşş canım her şey yolunda gider melklerini kucaklarsın

İnşallah hepiniz iyisinizdir yerteeer eşinin mr sonuçları ne oldu :44::44:

Hayırlı cumalar bayadır yazmıyorum buraya tüp bebekle ilgi bir şey olmayınca yazacak bir şeyde bulamıyorum ki :44::44:

Dolu dolu bir ay geçiyorum pehhh temizlik yapıyorum halıları mı yıkıyorum bir yanda evleri temizleyip yerleştiriyorum yorganları havalandırıyorum yastık yünlerini kabartıyorum kokmuşum kokmuş :47::47:

Ama sokak gezmem eksik olmuyorum o kadar iş arasında birde kendimi gezdiriyorum :1::1: arada buralara uğrayıp kahve keyfi yapıyorum sonra tekrar işe geri dönüyorum...

Ders çalıyorum dışarıdan orta okul bitirmeye çalışıyorum,bazen diyorum sıkışınca keşke bende bir iki tane daha olsaydı....

Birde doktor mesele var ona da inşallaaaaaah bu ay içinde gitmeyi planlıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

Hayırlı cumalar bayadır yazmıyorum buraya tüp bebekle ilgi bir şey olmayınca yazacak bir şeyde bulamıyorum ki :44::44:

Dolu dolu bir ay geçiyorum pehhh temizlik yapıyorum halıları mı yıkıyorum bir yanda evleri temizleyip yerleştiriyorum yorganları havalandırıyorum yastık yünlerini kabartıyorum kokmuşum kokmuş :47::47:

Ama sokak gezmem eksik olmuyorum o kadar iş arasında birde kendimi gezdiriyorum :1::1: arada buralara uğrayıp kahve keyfi yapıyorum sonra tekrar işe geri dönüyorum...

Ders çalıyorum dışarıdan orta okul bitirmeye çalışıyorum,bazen diyorum sıkışınca keşke bende bir iki tane daha olsaydı....

Birde doktor mesele var ona da inşallaaaaaah bu ay içinde gitmeyi planlıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

oyyyy oyy bu sıcakta dersmi çalışıyonnn yazık kız sana inşallah bitirirsin ne zaman düşünüyorsun dondurulmuşları yuvalarına almayı?

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş

CANIMMMM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİMMMMM YADIKLARINDAN MUTLU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜMMM HEP BÖYLE OL DR İŞİNİDE HALET VE BEBİŞLEİRNİ ALIP GEL İNŞŞŞ HAYIRLISYLAAA
yavrum mr sonucumuz aynı (stabil)ilaç tedavimiz devem ediyor birde pskiyatr gördü eşimi (ameliyat sebebiyle pskolojisinin etkilendiğini düşünüyor dr lar)ilaçlar başlandııı
HİLKAMMMMMMMMMMMM SEN NASILSIN BALIMMM

CANIMMMM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİMMMMM YADIKLARINDAN MUTLU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜMMM HEP BÖYLE OL DR İŞİNİDE HALET VE BEBİŞLEİRNİ ALIP GEL İNŞŞŞ HAYIRLISYLAAA
yavrum mr sonucumuz aynı (stabil)ilaç tedavimiz devem ediyor birde pskiyatr gördü eşimi (ameliyat sebebiyle pskolojisinin etkilendiğini düşünüyor dr lar)ilaçlar başlandııı
Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsin :25::25:
Allah şükür iyiyim mutluyum azcıkda yorgun :1::1:

Eşin durumunun iyi olmasına sevindim ,hani derler ya moral her şeyin ilacı belki eşin aile dışından birisi ile konuşması daha iyi olur..

Rabbim en hayırlı neyse onu versin sana eşinde inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatır...

Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gece bütün dualarımızı kabul etsin :25::25:

Eşin durumunun iyi olmasına sevindim ,hani derler ya moral her şeyin ilacı belki eşin aile dışından birisi ile konuşması daha iyi olur..

Rabbim en hayırlı neyse onu versin sana eşinde inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatır...

aminnnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşşş rabbime şükürler olsunnnn kötüye gitmesin başka bir şey istemiyorummm

günaydınnn canlarımmmm hayırlı kandillerr rabbimdularımız kabul etsin inşşşş
canımmm seninde kandilin mübarek olsun
iyiyim cnm şu mübarek günde inşallah allah eşine şifalar versin bütün hastalarla beraber

yasminnnn seninde kandilin kutlu olsun sana yazdığımı görmedin galiba bende çok yorgunum iki haftadır misafir ağırlıyorum bide sıcak yoruldum valla..
kızlarrrrrrr ikinizide öpüyorummm:16:allah gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin

oyyyy oyy bu sıcakta dersmi çalışıyonnn yazık kız sana inşallah bitirirsin ne zaman düşünüyorsun dondurulmuşları yuvalarına almayı?
Görmemişim :30::30: Eveeet ders çalışıyorum inşallah biter :18::18: eğer doktor hiç bir problem yok derse Allah nasip ederse temmuzda başlamayı düşünüyorum bu seferde olmazsa teeee nisan mayıs gibi olur..

yasminnnn seninde kandilin kutlu olsun sana yazdığımı görmedin galiba bende çok yorgunum iki haftadır misafir ağırlıyorum bide sıcak yoruldum valla..
kızlarrrrrrr ikinizide öpüyorummm:16:allah gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin
amiinn :48::48::48: :54::54:
amanın ben temzilik yaparken bıktım bir de misafir ağırlarsam abooooovv ben perte çıkarım kesin :37::37::37:

Son düzenleme:
Back
X