Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar hepinize merhaba,geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes çok iyidir.yasmincim nasılsın,inş ramazan ayı sana uğur getirir,bütün dileklerine,bebişlerine kavuşursun.seda85 inş.seninde herşeyin yolunda gider bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.HERKESİN NE İSTEĞİ, NE DİLEĞİ VARSA RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUARINIZI KABUL EDENLERDEN EYLESİN...

kızlar hepinize merhaba,geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes çok iyidir.yasmincim nasılsın,inş ramazan ayı sana uğur getirir,bütün dileklerine,bebişlerine kavuşursun.seda85 inş.seninde herşeyin yolunda gider bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.herkesin ne isteği, ne dileği varsa rabbim bu mübarek günlerde duarınızı kabul edenlerden eylesin...

aminnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar merhaba bende uzun süredir giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün ikizlerim 16 haftalık oldular. Cinsiyetleri konusunda doktorum bir şey demedi. Sürekli dularımdasınız hamile olanlara sağlık sıhhat , bebiş isteyen herekese de Bebiş diliyorum RAbbimden. Hepinizin ramazan_ı şerifi hayırlı olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle :34:

Kızlar merhaba bende uzun süredir giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün ikizlerim 16 haftalık oldular. Cinsiyetleri konusunda doktorum bir şey demedi. Sürekli dularımdasınız hamile olanlara sağlık sıhhat , bebiş isteyen herekese de Bebiş diliyorum RAbbimden. Hepinizin ramazan_ı şerifi hayırlı olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle :34:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

herkese hayırlı ramazanlar bu mübarek ayda tüm dualarımızın kabul olmasu dileğiyle Alllahım hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı ramazanlar Allah kolaylık versin herkese:34::34:

Yarın Allah nasip ederse Bismillah diyicem tedavime doktora gidicem rahim kalınlığı ve hormon testleri için inşallah bir aksilik çıkmaz ve başlarım tedavime :25::25:bu mübarek ayda Allah bana da naip eder inşallah evladımı :emir_bebek::emir_bebek:

Yarın Allah nasip ederse Bismillah diyicem tedavime doktora gidicem rahim kalınlığı ve hormon testleri için inşallah bir aksilik çıkmaz ve başlarım tedavime :25::25:bu mübarek ayda Allah bana da naip eder inşallah evladımı :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah yasmin....dualarımız seninle...sağlıklı güzel bebeklerin olur inşallah...

aminnn.Rabbim saglikli bebisler nasip etsin insallah hayirlisiyla

her şey gönlünden geçtiği gibi olsun balımmmm

inşallah yasmin....dualarımız seninle...sağlıklı güzel bebeklerin olur inşallah...
Allah sana da kolay doğum ve evladını sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
İnşallah aminn
aminnn.Rabbim saglikli bebisler nasip etsin insallah hayirlisiyla
İnşallah seninde test sonuçlarında hiç bir şey çıkmaz bu mübarek ayın hürmetine Rabbim gözyaşlarını dindirir :38:
Amin Allah razı olsun
her şey gönlünden geçtiği gibi olsun balımmmm
Sağol yeteeerim Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah :49:
Rabbim inşallah bu ay evladımı sağlıklı sıhhatli kazsız belasız nasip eder:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Allah sana da kolay doğum ve evladını sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
İnşallah aminn

İnşallah seninde test sonuçlarında hiç bir şey çıkmaz bu mübarek ayın hürmetine Rabbim gözyaşlarını dindirir :38:
Amin Allah razı olsun

Sağol yeteeerim Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah :49:
Rabbim inşallah bu ay evladımı sağlıklı sıhhatli kazsız belasız nasip eder:emir_bebek::emir_bebek:

inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş

BebeĞİm Benİm , Olurda Hanİ BİrgÜn Bana Gelİrsen Avazim Çikana Kadar BaĞirip Herkeze Duyuracam .annee Oluyorum ,bebeĞİm Gelİyor.anneme Haber VereceĞİm ''anne Bende Anne Oluyorum'' Dİye. Sonra 3 Yildir Senİ Bikmadan Beklİyen Babana Haber VereceĞİm SÜprİzler Yaparak.kİm Bİlİr Belkİ AĞliyacaĞim Ama Mutlulukdan Olacak BebeĞİm.bu Sefer Goz YaŞlarim YanaĞimi Yakmicak.babanla Şİmdİden Senİ Nasil BÜyÜteceĞİmİzİ KonuŞuyoruz.bazen İsİm Konusunda TartiŞiyoruz erkek olursa ALİ Kiz Olursa ,o İpek , Ben Naz Diyorum.sonra ,saĞlikli Olsunda İsmİ Onemli DeĞİl Dİyoruz herşeyin hazır daha sen gelmeden
Annem Ben Senİ Çok ÖzlÜyorum,yÜzÜnÜ GÖrmeden Özlemİnİ Çekdİrdİn Bana, Ben Kİmseyİ Bu Kadar ÖzlememİŞdİm BebeĞİm.gelsende Senİn Kokunu İÇİme Çeksem ,babanla Aramizda Yatirsam Senİ. Uykusuz Kalsam ,evde Bİberonlar, Emzİkler,bebek Bezlerİ Arasam.ben Senİnle Uyuyup Senİnle UyanacaĞim,sen AĞladinmi AĞliyip ,senİnle GÜleceĞİm.senİnle YÜrÜyÜp, Senİnle KoŞacaĞim.rÜyalarimda GÖrÜyorum Senİ,sonra Uyanip GerÇek OlmadiĞini GÖrÜnce Elİmde Olmadan AĞliyorum.baban Uyanip Soruyor Ne Oldu Diye ,soyliyemiyorum Seni GÖrdÜĞÜmÜ Ruyamda ,oda Uzulmesin Daha Fazla Diye.
Annem , Benden Sonra Evlenenler İkİncİye Hamİle Şİmdİ. Soruyorlar Sİzde BİrŞey Yokmu.dayanamiyorum Ben .sormasinlar Bebek Yokmu Diye.her Ay Gelecem Diyip Gelmiyorsun BebeĞİm.her Ay Once Umutlanip Sonra Hayal KirikliĞina UĞratiyorsun Benİ.oynama Benİmle BebeĞİm Şİmdİden.sen GeldİĞİnden Babanda Bende Seninle Oynuyacak Çok Vaktİmİz Olacak.sen Bİ Gel Bak Neler Olacak.senİ Sevgİmİzle BÜyÜteceĞİz.babanla Bİrbİrİmİzİ Çok Sevİyoruz BebeĞİm Ama MutluluĞumuz Yarim Kaldi.sen Gelirsen MutluluĞumuz Daha Çok Artacak.adini Neden Kiz Olursan Naz Koyacam Bİlİyormusun , Gelmemekde Bu Kadar DİrendİĞİn İÇİn BebeĞİm.
BebeĞİm ,yÜce Rabbİm Ol DedİĞİ An HerŞey Olur Ve Rabbİm BİrgÜn Ol DedĞİnde Sen bEnİm İÇİme DÜŞeceksİn.o Gunu Sabirsizlikla Bekliyorum BebeĞİm. Senİ Çok Ama Çokkkkkkkkkkkkkk Şİmdİden Çokkkkkkkkkkkkkkkkk Sevİyorum .....

Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((

BebeĞİm Benİm , Olurda Hanİ BİrgÜn Bana Gelİrsen Avazim Çikana Kadar BaĞirip Herkeze Duyuracam .annee Oluyorum ,bebeĞİm Gelİyor.anneme Haber VereceĞİm ''anne Bende Anne Oluyorum'' Dİye. Sonra 3 Yildir Senİ Bikmadan Beklİyen Babana Haber VereceĞİm SÜprİzler Yaparak.kİm Bİlİr Belkİ AĞliyacaĞim Ama Mutlulukdan Olacak BebeĞİm.bu Sefer Goz YaŞlarim YanaĞimi Yakmicak.babanla Şİmdİden Senİ Nasil BÜyÜteceĞİmİzİ KonuŞuyoruz.bazen İsİm Konusunda TartiŞiyoruz erkek olursa ALİ Kiz Olursa ,o İpek , Ben Naz Diyorum.sonra ,saĞlikli Olsunda İsmİ Onemli DeĞİl Dİyoruz herşeyin hazır daha sen gelmeden
Annem Ben Senİ Çok ÖzlÜyorum,yÜzÜnÜ GÖrmeden Özlemİnİ Çekdİrdİn Bana, Ben Kİmseyİ Bu Kadar ÖzlememİŞdİm BebeĞİm.gelsende Senİn Kokunu İÇİme Çeksem ,babanla Aramizda Yatirsam Senİ. Uykusuz Kalsam ,evde Bİberonlar, Emzİkler,bebek Bezlerİ Arasam.ben Senİnle Uyuyup Senİnle UyanacaĞim,sen AĞladinmi AĞliyip ,senİnle GÜleceĞİm.senİnle YÜrÜyÜp, Senİnle KoŞacaĞim.rÜyalarimda GÖrÜyorum Senİ,sonra Uyanip GerÇek OlmadiĞini GÖrÜnce Elİmde Olmadan AĞliyorum.baban Uyanip Soruyor Ne Oldu Diye ,soyliyemiyorum Seni GÖrdÜĞÜmÜ Ruyamda ,oda Uzulmesin Daha Fazla Diye.
Annem , Benden Sonra Evlenenler İkİncİye Hamİle Şİmdİ. Soruyorlar Sİzde BİrŞey Yokmu.dayanamiyorum Ben .sormasinlar Bebek Yokmu Diye.her Ay Gelecem Diyip Gelmiyorsun BebeĞİm.her Ay Once Umutlanip Sonra Hayal KirikliĞina UĞratiyorsun Benİ.oynama Benİmle BebeĞİm Şİmdİden.sen GeldİĞİnden Babanda Bende Seninle Oynuyacak Çok Vaktİmİz Olacak.sen Bİ Gel Bak Neler Olacak.senİ Sevgİmİzle BÜyÜteceĞİz.babanla Bİrbİrİmİzİ Çok Sevİyoruz BebeĞİm Ama MutluluĞumuz Yarim Kaldi.sen Gelirsen MutluluĞumuz Daha Çok Artacak.adini Neden Kiz Olursan Naz Koyacam Bİlİyormusun , Gelmemekde Bu Kadar DİrendİĞİn İÇİn BebeĞİm.
BebeĞİm ,yÜce Rabbİm Ol DedİĞİ An HerŞey Olur Ve Rabbİm BİrgÜn Ol DedĞİnde Sen bEnİm İÇİme DÜŞeceksİn.o Gunu Sabirsizlikla Bekliyorum BebeĞİm. Senİ Çok Ama Çokkkkkkkkkkkkkk Şİmdİden Çokkkkkkkkkkkkkkkkk Sevİyorum .....

canim tez zamanda saglikli bir bebek nasip etsin Rabbim insallah. su mubarek gunlerde guzel Allahim dualarimizi kabul etsin

Yeteerim Allahım bizlere de evladımızı kokusunu içimize çekmek nasip eder inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacaklar daha önce yapmış olanlar şimdi tüp bebek yöntemiyle gebe olanlar hepimizin ortak sorunu olan infertilitede acaba kaç kişiyiz. ve ne gibi haklarımız var sgk ve bağkur olarak.nerelere başvuruda bulunabiliriz.her türlü sorunumuzu paylaşalım.dertleşelim.rahatlayalım.ne dersiniz ???

1 ) gizem_im ------------------- tedavi mart 2010a kadar ertelendi
2 ) sudenaz222 ---------------- umut tüp bebek
3 ) eylül08 ---- ------------------ karadeniz tüp bebek merkezi
4 ) bebekteyiz ----------------- erdem hastanesi
5 ) talya83 ----------------------- hollanda
6 ) nevin71------------------------ bahçeci kliniği-------------------------------------------HAMıLE
7 ) nevin_ ------------------------ elazığ ufuk jinofertil-------------------------------------HAMıLEEE
8 ) marall ------------------------ genart tüp bebek merkezi---------------------------HAMıLEEEE
9 ) meldir ------------------------ dondurulmuşlar için şubat 2010 bekliyor
10 ) seraxi ----------------------
11 ) scjtuba---------------------
12 ) gurbetkuşu --------------- yurtdışı
13 ) silam ----------------------- yurtdışı
14 ) hurıya ------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
15 ) a.acele---------------------- antalya tüp bebek merkezi-----------------------------------HAMıLEEEEEEE
16 ) nevra73 -------------------- anadolu sağlık merkezi
17 ) mlkpinar------------------- memorial hastanesi
18 ) hituci --------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
19 ) özlem-----------------------
20 ) evremlaru------------------
21 ) dr Gunay------------------ Bahçeci kliniği-----------------------------------------HAMıLE
22 ) azra2------------------------
23 ) windy-----------------------
24 ) nefes55--------------------
25 ) Dryan-----------------------
26 ) 7106papatya ------------
27 ) denser----------------------
28 ) apple23---------------------
29 ) demet_yaren----------------------------------------------------------------------------HAMıLE
30 ) mrt---------------------------
31 ) hilall85---------------------- umut tüp bebek merkezi----------------------------------------HAMıLEE
32 ) meldayel-------------------
33 ) aymilewya----------------
34 ) sedayıldız-----------------
35 ) sena81--------------------
36 ) cellist1--------------------- ???????????????----trasfer tarihi 19/12/2009 ( 115 tefriciye okundu )-----------HAMıLE
37 ) artvinli9876--------------- bahçeci kiliniği---------------------------------------------------HAMıLE
38 ) yavruum------------------ yurtdışı
39 ) ebi26----------------------------------------------------------------------------------------------------HAMıLE
40 ) Rahel----------------------
41 ) Befair-----------------------
42 ) Beloş----------------------
43 ) lansor17------------------
44 ) cannur82-----------------
45 ) sel76-----------------------
46 ) simge_wxyz---------------------------------------------------------HAMıLEEE
47 ) meryem42---------------
48 ) tok--------------------------
49 ) bebetom------------------
50 ) ecemnurr-----------------
51 ) nutella ---------------------
52 ) mentol --------------------- kavaklıdera tüp bebek merkezi
53 ) turkuaz ------------------- acıbadem hastanesi
54 ) nrcnözbk ---------------- fertijin tüp bebek merkezi
55 ) senay79 ----------------- izmir kent hastanesi
56 ) ilayda255 ---------------- umut tüp bebek merkezi
57 ) halidem ------------------- bursa acıbadem hastanesi
58 ) dudusum------------------ hatay
59 ) nisa89 -------------------- memorial hastanesi-----------------------HAMıLEEEEEEE
60 ) yeteeeerrr----------------
61 ) nurrsen -------------------
62 ) eminenisa--------------- jinemed kalamış tüp bebek merkesi
63 ) esengülüm ------------- maya tüp bebek merkezi
64 ) Herodox-----------------
65 ) güzgüzeli1769--------
66 ) funda_ey---------------
67 ) berkal--------------------
68 ) sarımelekA&B -------
69 ) hulya59------------------
70 ) asuman73---------------
71 ) nurten74-----------------umut tüp bebek merkezi
72 ) gullucan-----------------Umut tüp bebek merkezi
73 ) zuhale--------------------
74 ) Ay-ser--------------------
75 ) merseray----------------anatolia tüp bebek merkezi
76 ) meldayel----------------umut tüp bebek merkezi
77 ) ceylafur-----------------Eskişehir tıp merkezi
78 ) Horasan46------------
79 ) simal18----------------
80 ) kaymaklım-----------------------
81 ) tlyerc-------------------anadolu sağlık merkezi gebze
82 ) titanya ---------------- yeditepe üniv.-----------------------------------------------------------HAMıLE
83 ) sudenur80-------------
84 ) Haymatlos ------------ Alman Hastanesi
85 ) karanfil28---------------------------- tüp bebek annesi
86 ) umutefe01---------------------adana başkent seyhan tbm---------------
87 ) rady-------------------------medicana--------
88 ) ilayda79-----------------
89 ) mersinli----------------eurofertil---------------------------------------------HAMıLEEEEEEEE
90 ) sevdanehri54-------------- umut tüp bebek merkezi
91 ) modelist25-------------------------------------------------HAMıLEEEEEEEEEEE
92 ) biricim--------------------adana başkent tbm---------HAMıLEEEEEEEEE
93 ) arzuece--------------------medicana beylikdüzü--------
94 ) bafo-----------------------
95 ) ARKAMAHALLE-------------------yurtdışı
96 ) sevvalzeynep---------------------
97 ) mavielle------------------------izmir şifa hastanesi
98 ) AayşeA------------------------
99 ) çiğdem32-------------------------------HAMıLEEEE
100 ) gülizr-----------------------------------------------HAMıLEE
101 ) pearlheart----------
102 ) fatmma--------------
103 ) nurtopu-------------
104 ) berkal--------------
105 ) oz80-----------------bahçeci kliniği-----------HAMıLEEE
106 ) melrosee----------
107 ----güneş29-----------------
108 ----ersu----------------
109 ---bebiş_asuman
110----fatmaanur----------------------------------------HAMıLE

Ay ne güzel,ben de BAHÇECİ de tedavideyim,hep hamile BAHÇECİDE TEDAVİ GÖRENLER,BENİMDE 2.DENEMEM DONDURULMUŞLARLA...
Zaten çok umutluyum,umudum sizin bu güzel bahçecide bol hamileli topiğinizle bine katlandı...
TEŞEKKÜRLER.....:46::46::46:

Back
X