Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar...
ben yarın 2. tedavıme baslıyorum allahın ıznıyle... bu aralar tedavıye baslamıs yada baslayacak olanınız var mı???
günaydınlar yol arkadaşlarımm
kızlar rabbim yüzünüzü güldürsü bu sefer bebişleriniz göbüşünüzde kalsın kök salsınn 9 ay sizinle olsun inşş
Temmuz 17 de cinsiyetlerini ögrenmek icin gidecektim , gecen hafta testleri yapildi saglikli hersey yolunda denildi fakat 4 Aylik olan Ikizlerimi düsürdüm cumartesi gecesi.. :-( Canim cok yaniyor.. Gözümü kapiyorum bebeklerimi görüyorum , kulagima sürekli bebek aglamalari geliyor. Bilmiyorum nasil olacak nasil atlaticam ben bu günleri..(
Senden de Allah razı olsun
Bizler kader arkadaşıyız bizi bizden başka kimse anlamaz dinlemez dinlese de anlamaz,içimizdekileri bizim gibi yaşayanlar bilir...
Sen test sonucu bekliyordun başka problem yoktu sanırım neden oldu böyle[/UOTE]
test sonucunu bile alamadimbobrekleri su toplamis kanamam oldu oyle iste moralin o kadar bozuk ki aklima gelmesin diye surekli biseyler yapiyorum ama nafile.Allah dusmanima bile yasatmasin bu aciyi.insallah sizin guzel haberlerinizle seviniriz
kızlar sizleri en iyi anlayanlardanım negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden olan gebeliğim 5. ayda bebeğimin kalbinin durması sonucu normal doğumla sonlandı Allah düşmanıma böle acı vermesin en kısa zamanda meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alabilmeyi yürekten diliyorum hiç hamile olamamış arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıkla bi seferde bebeklerine kavuşmalarını istiyorum ALLAH hepimize güç kuvvet sabır versin AMİN
yeter en kısa zamanda eşini bebeğinle müjdelemeni en yürekten istiyorum seni erkek infertilitesinden tanıyorum ben zaman zaman girip zaman zaman küsüyorum ama yüreğim hep bizlerle
aminn
inşallah seninde bebeğin haber vermeden göbüşüne gelir sürpriz bebek olur
Dondurulmuşlar için başladım bu birinci haftam haftaya pazartesi yada salı transfer yapılacak sanırım.
günaydınlar yol arkadaşlarımm
kızlar rabbim yüzünüzü güldürsü bu sefer bebişleriniz göbüşünüzde kalsın kök salsınn 9 ay sizinle olsun inşş
bu mubarek ayda ınsallahh hepmızın yuzu gulerrr canım benımm :))) ınsallah sende bıze suprız yaparsın :)
bu mubarek ayda ınsallahh hepmızın yuzu gulerrr canım benımm :))) ınsallah sende bıze suprız yaparsın :)
ınsallah bu kez yuzumuz guler canımm :) haberdar edelım bırbırımızı :)
Amin inşallah
Pazartesi öğleden sonra transfer yapılacak dondurulmuşlar ,progesteron iğnesine başladım bugün 50 lik 2 tane
İnşallah Rabbim yüzüme güler arife günü test günüm olacak inşallah bir aksilik çıkmaz![]()
Amin inşallah
Pazartesi öğleden sonra transfer yapılacak dondurulmuşlar ,progesteron iğnesine başladım bugün 50 lik 2 tane
İnşallah Rabbim yüzüme güler arife günü test günüm olacak inşallah bir aksilik çıkmaz![]()
canım benim inş.bu bayram senin en güzel bayramın olacak,dualarım hep seninle.ve diğer arkadaşlarımla,çok fazla yazamasamda arada girip, yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.bu mübarek aylarda rabbim herkesin gönlünden geçen ne varsa kabul etsin inşallah.ben inanıyorum bebişlerini kucağına alacaksın...
kizlar ben bebegimi kaybettimRAbbim hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin. bebegimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.Rabbim bu aciyi da kimseye yasatmasin insallah.Allaha emanet olun