Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
yetercim nasıl geçti opu??
Yeteer inşallah çok çok yumoşların olmuştur
Geçmiş olsun![]()
kızlar opum dündüüü 6 yumoşum oldu şimdi haber beklyorummm dölenme oldumu diye
kızlar opum dündüüü 6 yumoşum oldu şimdi haber beklyorummm dölenme oldumu diye
İnşallah her şey yolunda gider 6 da 6 olur![]()
inşallah kaliteli kaliteli 6 sıda döllenir![]()
malesef kızlar sadece 1 tane dölenmiş
malesef kızlar sadece 1 tane dölenmiş
cnm hayırlısı olsun belki o bir tane sonuna kadar seninle olur bellimi olur
Her şeyin hayırlısı üzülme iki tane koyuyorlar ama bir tanesi tutuna biliyor moralini bozma ne oluyor...
Sen çok cesaretli bir hatunsun her şeye rağmen tekrar denedin Allahım yüzünü güldürsün Rabbim kucağına evladını almayı nasip etsin...
sağolun kızlar inşşşşş aramalarını bekliyorum şimdiiii inşşş bölünmeye devam etmiştiir
canlarımmmmmm (sussesi.lonely_girl kızlar sağolun iyi dilekleriniz için ) dün tarnsferim oldu bebeğimi aldımevime geldimmm çok şükürr allahım devamını nasip etsin bana ve benim gibi evlet bekleyen herkese dualrınıza her zamn ihtiyacım vardı şimdi daha çok var biliyorum ki beni asla unutmaz yol arkadaşlarım o güzel yüreklerinde yerim hep vardır iyiki sizleri tanımışımmmmmmm iyiki varsınızzzz iyiki bu yolda yürüken derdimi bölecek kadar yüreği güzel arkadaşlarım oldu ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SANA
bizler kader arkadaşıyız bizi bizden başka hiç kimse anlamaz bu yolda beraber yürüyoruz
Gözün aydın rabbim inşallah devamını getirir sana sıkı sıkı tutunur miniğin sen çok bekledin...
Allahım inşallah senin ve eşinin yüzünü güldürür inşallah...
canlarımmmmmm (sussesi.lonely_girl kızlar sağolun iyi dilekleriniz için ) dün tarnsferim oldu bebeğimi aldımevime geldimmm çok şükürr allahım devamını nasip etsin bana ve benim gibi evlet bekleyen herkese dualrınıza her zamn ihtiyacım vardı şimdi daha çok var biliyorum ki beni asla unutmaz yol arkadaşlarım o güzel yüreklerinde yerim hep vardır iyiki sizleri tanımışımmmmmmm iyiki varsınızzzz iyiki bu yolda yürüken derdimi bölecek kadar yüreği güzel arkadaşlarım oldu ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SANA
canım çok sevindim..hayırlısı ile inşallah bebeğini kucağına alırsın...benim oğlum gibi yaramaz mı yaramaz bi bebeğin olsun :))... dualarımız seninle....bizi habersiz bırakma
ne yapıyorsunuz bakalım bebişinle iyimisiniz?![]()
canım ne güzel yazmışsınnniyiym ağrım var karnımda ve belimde:18: bugün 15 dk kadar çıkp yürüdümmm çok sıkıldım evde
evde olduğumdadA SÜREKLİ YATMIYORUM ZATENNN