- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yeter nasılsın....bebişler nasıl???? merak ettim
malesef canım olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter nasılsın....bebişler nasıl???? merak ettim
malesef canım olmadı![]()
malesef canım olmadı![]()
yeteeerr inankii hep dualar ettim senin için ama bir türlü yazamadımm..İmtihanımız bitmemiş demekki arkadaşımm..Rabbim içimizi mübarek cuma günü ferahlatsınn..Sabrını versin isyandan sakındırsın bizlerii..![]()
kızlar sağolunnnnnnooooffffffffffffffffffff....çok üzüldüm.....allahım sen hayırlısını ver...
kızlar sağolunnnnnnALLAH BÜYÜKKK NE DİYEYİM BİLMİYORUM :44::44::44::44:İÇİMİN NE KADAR YANDIĞINI
NE KADAR KARIŞIK DUYGULAR İÇİNDE OLDUĞUMU
SİZE ANLATMAMA GEREK YOK DEĞİLMİ :26::26::26::26:BİR KEZ DAHA BÜTÜN UMUTLARIM UÇUP GİTTİ
BİR KEZ DAHA DÜŞLERİMDEN KORKUYLA UYANDIM
YORGUNUM
ÜZGÜNÜM
ÇARESİZİMM
AMA ELİMDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR
SADECE RABBİME SIĞINIYORUMMMM
VE KORKULARIM BİRAZ DAHA BÜYÜDÜ GALİBA BEN HİÇ ANNE OLAMAYACAĞIMMM DİYE
![]()
inan sormaya korkuyordum topiğe sık sık girip bakıyordum acaba birşey yazdınmı inşallah güzel bir haber alırım diye umutla açıyordum sayfayı.sözün bittiği yer oluyor cnm burası biz ne desek yaşadığını bir eşin bir sen bir allah bilir tesellilerde fayda etmez işte bu yazdıklarını tekrar yaşamaktan korktuğum için cesaretimi toplayamıyorum yeni bir tedavi için.Allahım sabır versin hepimizede çok çok üzüldüm başkada birşey diyemiyorummm![]()
![]()
![]()
![]()
Çok üzüldüm bir an yaşadıklarım geldi gözümün önüne ne denir ki ne yazıl ki her şey de bir hayır vardır...Eşim demişti ki bebeğimiz olsa bizim için hayırlı olmayacak belkide doğunca ölecek Allah bunları yaşamayalım diye belkide bizi anne baba olmamamızı istemiyor demişti...
Rabbim önce sana ve eşine sağlık versin sonra sabır versin.
kendimi öyle çaresiz öyle kötü hisediyorum kianlatcak söz yok
HAZIRIM BU SONA DİYE DÜŞÜNÜYORDUM
(oysaki bu durma hazırlamıştım kendimi) AMA BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİİ :44::44::44::44:BÖYLE BİR ŞEYE (tedavide yaşadığım olmsuzluklar ve negatif )insan hiç hazır olamazmışş
AĞLAMIYORUM AMA İÇİM BOMBOŞ
NE YAPSAM NE KOYSAM DOLMUYOR
![]()
cnmmm çok iyi anlıyorumm seniiii![]()
Yeteerim ne olur üzülme,
İyi tarafından bak sağlığımız yerinde Rabbim bizleri de böyle sınıyor,Şükür ki elimiz ayağımız tutuyor,konuşabiliyoruz.görebiliyoruz Allah dermansız dert vermesin bize.
çok şükür kuzum daha yeni ya yaşadıklarım ama alışınca geçecek inş
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın![]()
kızlar sağolunnnnnnALLAH BÜYÜKKK NE DİYEYİM BİLMİYORUM :44::44::44::44:İÇİMİN NE KADAR YANDIĞINI
NE KADAR KARIŞIK DUYGULAR İÇİNDE OLDUĞUMU
SİZE ANLATMAMA GEREK YOK DEĞİLMİ :26::26::26::26:BİR KEZ DAHA BÜTÜN UMUTLARIM UÇUP GİTTİ
BİR KEZ DAHA DÜŞLERİMDEN KORKUYLA UYANDIM
YORGUNUM
ÜZGÜNÜM
ÇARESİZİMM
AMA ELİMDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYOR
SADECE RABBİME SIĞINIYORUMMMM
VE KORKULARIM BİRAZ DAHA BÜYÜDÜ GALİBA BEN HİÇ ANNE OLAMAYACAĞIMMM DİYE
![]()