Tüp bebekte kahverengi akıntı

Prenssess

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
67
19
18
21
Selamünaleyküm arkadaşlarım tüp bebekle hamile kaldım şuan 5+5 haftalık hamileyim bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok korkuyorum normal mi acaba hemşireme hemen yazdım progestan kalçadan iğne ekledi ilaçlarıma coraspin kan sulandırıcoyı da bırak dedi doktora gitmene gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum kimse yaşadı mı böyle normal mi acaba. Herhangi bir ağrım yok kasıkta yada belde falan şimdi baktım çok az yine gelmiş sizce doktora gitsem mi acaba

Pazartesi ben de yaşadım ve benim su gibi bir anda kırmızı kanamam oldu ne ağrı ne kramp oldu altıma kaçırdım sandım o an hatta bir baktım kanama olmuş
Hemen doktoruma gittim kese bebek iyiydi ufaktan kalp atışıda başlamıştı derinden de olsa duyuldu kahverengiye döndü benim de progestanı kalçadan her güne döndü kan sulandırıcıyı iğne olarak kullanıyordum onu da kesti yarın tekrar kontrolüm var kalp atışını net duymak için
Ama benimde elim yüreğimde geçen sene aynı şekilde kaybım oldu insan tedirgin oluyor korkuyor keşke daha sakin kalabilsek ama olmuyor işte
İnşallah bişey yoktur canım zaten kahverengiyse korkma rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Pazartesi ben de yaşadım ve benim su gibi bir anda kırmızı kanamam oldu ne ağrı ne kramp oldu altıma kaçırdım sandım o an hatta bir baktım kanama olmuş
Hemen doktoruma gittim kese bebek iyiydi ufaktan kalp atışıda başlamıştı derinden de olsa duyuldu kahverengiye döndü benim de progestanı kalçadan her güne döndü kan sulandırıcıyı iğne olarak kullanıyordum onu da kesti yarın tekrar kontrolüm var kalp atışını net duymak için
Ama benimde elim yüreğimde geçen sene aynı şekilde kaybım oldu insan tedirgin oluyor korkuyor keşke daha sakin kalabilsek ama olmuyor işte
İnşallah bişey yoktur canım zaten kahverengiyse korkma rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Yiaaa🥹 inşallah iyilerdir allah razı olsun canım gönlünce olur herşey umarım.. peki iğne kullandıktan sonra devam etti mi kanama leke tarzı gibi o günden bu yana benim sadece sabah uyandım gördüm şimdi hala hiçbişey yok iğnelide az önce yaptım

Back
X