tüp bebekte kalitesiz yumurta oluşumu ve yumurta rezerv azlığı

tiniftiboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
10
6
48
Merhabalar,

3 tüp bebek denememiz oldu. 1.deneme 11 yumurta toplandı iki embriyo oluştu transfer edildi ama tutmadı.
2. deneme 10 yumurta toplandı kalitesiz yumurta denildi hiç embriyo oluşmadı ve tedavi iptal edildi
3. denemede 6 yumurta toplandı ve yine döllenme olmadı iptal .

dr. da yumurta kalitesi düşük onedenle natürel tüp bebek deneyelim dedi ilaçsız denedik tek yumurta oluştu dr. denemek istemedi ve iptal etti
ben ne yapacağımı bilemiyorum lütfen benim durumumda olanlar paylaşsınlar. bu durumda olup hamile kalan varmı.....

şu anda da incir kürü uyguluyorum bakalım kısmet

Benimde durumum seninkine benzer canım, negatiflerim çok...ilk denememde elde edilen embriyo çok kaliteliydi ama sonraki denemelerde aynı kaliteyi yakalayamadık. Şimdi bazı vitaminler içmeye başladım, bal, tarçın, çörek otu yapıyorum.İnşallah faydası olur kaliteleri arttırmaya..
Sende muayenelerde kaç folükül görünüyor peki? hormonlar ne durumda..

canım hepimize bol şans
muanelerde 7 yada 8 görünüyor fakat benimkiler hepsi aynı anda büyümüyor. kimi büyürken kimi geride kalıyor. hormon durumlarımı pek bilmiyorum doktor normal olduğunu söylüyor
sen hangi merkeze gidiyorsun kaçıncı denemen şu an tedavidemisin

Benimde senin gibi kontrollerde var folükül, ama iğnelere hepsi cevap vermiyor. Eşit büyüyorlar ama içleri boş çıkıyor işte. Şuan beklemedeyim 20 gün önce negatif aldım, takviyeler kullanıyorum.Ben Bursada yaşıyorum, 2 aşılama yapıldı, tüp deneyimlerim ise,
1. deneme 6 yumurta toplandı 2 tane blast oldu 1. kalite...sonuç negatif..
2. deneme 6 yumurta toplandı 1 tane blast ama kalitesi çok kötü...sonuç negatif
3. deneme 2 yumurta, erken çatlama, aşılama...sonuç negatif..
3. deneme 2 yumurta toplandı, 1 tane 2. gün embriyosu orta kalite, sonuç negatif..

bana dr. natürel (ilaçsız) tüp bebek denememi söyledi, şuan başka yapacak pek fazla bir şey yok dedi. Sen de ne diyor dr.
bundan sonraki tedavi şekli ne öneriyor.

bana dr. natürel (ilaçsız) tüp bebek denememi söyledi, şuan başka yapacak pek fazla bir şey yok dedi. Sen de ne diyor dr.
bundan sonraki tedavi şekli ne öneriyor.
Uzun protokol istedim, fark olmaz dedi, kontrole geldiğinde karar vereceğim dedi, bir şey demedi canım ya.. Durumun kötü değil umud vadediyorsun diyor ama ne bileyim sonuç böyle olunca... Micro doz uygulama duydum onu gidince soracağım, düşük dozlarla kaliteli embriyo elde etme yöntemiymiş..
Sen İstanbulda isen şişli memoriala gittinmi hiç, nerde tedavi oluyorsun?

evet ist.
ilk iki denememde şişli memoriala gittim iki denemede istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdık ama ikisinde de durum negatif şişli memorilde ikincisin de yalnış ilaç kullandık dediler öyle olunca değiştirdim istanbul tüp bebek te de ilaçsız deneyelim diyorlar. benim bir yıl olmadan dört deneme yaptığımız için hem maddi hem manevi zor durumdayım.
Şu an yeni bir merkez yeni bir dr. kaldıramam gibi geliyor. çünkü gideceğim yer her şeye yeniden başlayacak ne yapacağımı bilmiyorum okadar kafam karışık ki bu ay da istanbul tüp bebek te ilaçsız deneyelim diyoruz bakalım yaptığım kürlerin faydası olacakmı sonrası kısmet bakalım

evet ist.
ilk iki denememde şişli memoriala gittim iki denemede istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdık ama ikisinde de durum negatif şişli memorilde ikincisin de yalnış ilaç kullandık dediler öyle olunca değiştirdim istanbul tüp bebek te de ilaçsız deneyelim diyorlar. benim bir yıl olmadan dört deneme yaptığımız için hem maddi hem manevi zor durumdayım.
Şu an yeni bir merkez yeni bir dr. kaldıramam gibi geliyor. çünkü gideceğim yer her şeye yeniden başlayacak ne yapacağımı bilmiyorum okadar kafam karışık ki bu ay da istanbul tüp bebek te ilaçsız deneyelim diyoruz bakalım yaptığım kürlerin faydası olacakmı sonrası kısmet bakalım
Şaşırdım, demek yanlış ilaç kullandık dediler,ilginç..Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama sonuç sıfır olursa elde değişen bir şey olmazsa diye vazgeçtik, aklımdaki yer orasıydı. Demekki olmayınca oradada olmuyor.
Benim 2 denemem devlette oldu, sonrakiler özelde, aynı yerle devam edeceğim, doktor yumuların durumunu biliyor diye..
Bu işler çok zor hem maddi hem manevi, sana tavsiyem kürleri uygulman, daha önce içtinmi bilmem ama Coenz Oh, evicap, selenyum ve d vitamini kullanman, bunların kaliteye etkisi olduğu söyleniyor, ben içiyorum... d vitamini ölçtürdüm sonucunu bekliyorum eksikliğide kaliteye etki ediyormuş bilgin olsun.

canım ya kısmet olmayınca olmuyor allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize bol şans .
şuan kürleri deneyeceğim daha önce ilaç kullanıyorum diye denememiştim bakalım.
tavsiyelerin için tşk ederim gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim görüşmek üzere kendine iyi bak

merhaba ,ben de sizin gibiyim yalnız değiliz.benim de çok az yumurtam var 1-2 diyelim doktorum doğal toplama önerdi geçen ay 1 tane dondurduk normalde ilaç alınca en fazla 3 tane oluyordu bu daha az masraflı ,onca hormonu almıyorum. kaliteli olan geldiği için de bana mantıklı geldi.bu ay da inşallah tekrar toplayacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sade34 Merhaba,

ilk önce hepimize bol şans
kendimi çok yalnız hissediyordum ve umutsuzluğa kapılmıştım. sizlerle konuşunca rahatlıyorum.

sen kaç denedin seninde mi döllenme olmuyor

Mer
sade34 Merhaba,

ilk önce hepkalitede şans
kendimi çok yalnız hissediyordum ve umutsuzluğa kapılmıştım. sizlerle konuşunca rahatlıyorum.

sen kaç denedin seninde mi döllenme olmuyor
Merhaba 2 kez denedim tutmadı döllenme oluyor genelde sadece çok az yumurta var.ortakalite zamandan yana sıkıntu yapmadan her ay doğal yolla yumurta elde etmeye çalışıyoruz.kadının yumurtası her ay aynı kalitede gelmiyor her ay denemek daha iyisini bulabilmek demek ayrıca daha ucuz.

Merhaba bu konuyu görünce birseyler yazmak istedim bende sizler gibi 4 tüp bebek tedavisi yaşadım hemen hemen hepsinde aynı sonuç birincisinde sekiz yumurta hiç biri döllenmedi ikincisi 12 yumurta bir döllenen kaliteli olmadığı için transfer edilmedi üçüncü altı yumurta döllenen yok ilk üçünü bahçecide yaptırdım sonuncuda gen art piezzo elektrik demedim 11 yumurta 3 döllenen hepsi transfer oldu ama sonuç negatif sonuncuda baya ümitlendik ama bence yumurtada çok sıkıntı var ne kadar genetik olarak birsey çıkmasada sorun büyük artık düşünmüyorum tüp bebek çok yoruldum bizim gibi olup olumlu sonuç alan

Bizler gibi olup olumlu sonuç alan var mı die bakıp duruyorum ama yok gibi büyük bir Sınavdan geçiyoruz birsürü Kür denedim en etkilinin çörekotlu olan Kür oldugunu söyleyebilirim

aslına bakarsanız benim hikayemde uzun ama ben hemen mutlu sona geleyim umudunuzu kaybetmeyin nasipse zamanı gelince oluyor başka açıklaması yok. kızım şuanda 4 yaşında. 5. tüp bebek tedavimle kavuştum 5 tedavimdede döllenme oluyordu ama 3. güne 3 tane ancak kalıyordu hiç birinde pozitif sonucu göremedim yumurtaların kalitesizliğine bağladılar ,ama inanılmaz birşeyki 5. tedavimde üçüz gebelik oluştu sonuç olarak çok şükür kızım dünyaya geldi. inşallah allah sizlerede nasip etsin çok zor biryol sağlığınız yerinde olduğu sürece umudunuzu kaybetmeyin...

aslına bakarsanız benim hikayemde uzun ama ben hemen mutlu sona geleyim umudunuzu kaybetmeyin nasipse zamanı gelince oluyor başka açıklaması yok. kızım şuanda 4 yaşında. 5. tüp bebek tedavimle kavuştum 5 tedavimdede döllenme oluyordu ama 3. güne 3 tane ancak kalıyordu hiç birinde pozitif sonucu göremedim yumurtaların kalitesizliğine bağladılar ,ama inanılmaz birşeyki 5. tedavimde üçüz gebelik oluştu sonuç olarak çok şükür kızım dünyaya geldi. inşallah allah sizlerede nasip etsin çok zor biryol sağlığınız yerinde olduğu sürece umudunuzu kaybetmeyin...
ne güzel olumlu sonuçları duymak bize de umut oluyor.sizin rezeviniz ne durumda acaba tedavi gördüğünüz süreçte tabi.benim düşük olduğu için merak ettim..

Bizler gibi olup olumlu sonuç alan var mı die bakıp duruyorum ama yok gibi büyük bir Sınavdan geçiyoruz birsürü Kür denedim en etkilinin çörekotlu olan Kür oldugunu söyleyebilirim
Merhaba,

bende umutsuzluktan yazmak bile istemiyordum
ama bugün yeni bir şey öğrendim mikrocip birde onu denemek istiyorum
bakalım kısmet

canım hepimize bol şans
muanelerde 7 yada 8 görünüyor fakat benimkiler hepsi aynı anda büyümüyor. kimi büyürken kimi geride kalıyor. hormon durumlarımı pek bilmiyorum doktor normal olduğunu söylüyor
sen hangi merkeze gidiyorsun kaçıncı denemen şu an tedavidemisin
Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK43:(

X