Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da erken yapılan testlerde kimyasal gebelik olma ihtimali olabilşyor bunu ekarte etmek için transfer sonrası adet gecikmesi ya da yakın tarihte yapılması isteniyorBunu deneme yanılma yoluyla bulmuşlardır. Yani daha önce verilen testler negatif olup 12. Güne gelince pozitif çıkıyordur.
Evet 12 gün yaklaşık bir haftalık regl gecikmesine denk geliyor ama yine kimyasala dönen oluyor yav dönecekseYa da erken yapılan testlerde kimyasal gebelik olma ihtimali olabilşyor bunu ekarte etmek için transfer sonrası adet gecikmesi ya da yakın tarihte yapılması isteniyor
Ne zamandı transferinTransfer sonrası gebeliğin oluşumu betanın tam çıkması betanın azlığı çokluğu ve bunu takip edebilmek için sanırım 10 -12 gün sonra deniliyor. Gerçi pozitifi görünce iş bitmiyor ki düzenli artıyormu kan kese oluştumu kese dolumu daha meraklı stresli gün peşi sıra gelıyor. Ultrasyon gününü sabırsızlıkla beklemwdeyim gün geçmiyor
Ben keseyi gördüm şimdi yolk kesesi olcakmı kalbi atacakmı diye düşünüyorum yarın konyrolüm var yolk kesesini insallah görürümTransfer sonrası gebeliğin oluşumu betanın tam çıkması betanın azlığı çokluğu ve bunu takip edebilmek için sanırım 10 -12 gün sonra deniliyor. Gerçi pozitifi görünce iş bitmiyor ki düzenli artıyormu kan kese oluştumu kese dolumu daha meraklı stresli gün peşi sıra gelıyor. Ultrasyon gününü sabırsızlıkla beklemwdeyim gün geçmiyor
Çift embriyomuyduMesela ben 5. ve 7. günümde kan testi yaptırmıştım ilkinde 33 ikincisinde 64 çıktı
Sonra asıl test günüm olan 12 gün sonra gittiğimde de yani 64 çıktıktan 5 gün sonra 206 çıktı. Beklenen kadar artmamış diye üzüldüğümde de doktorum sen çok erken başlamışsın teste yapmamalıydın dedi. Çok anlamadım o yüzden danışmak istedim
İkisi tutup teke düşmüş olabilir diye yorumladım amaÇift embriyomuydu
Evet çiftti ve benim de aklıma aynı şey geldi ama şunu düşündüm ikisi de tutmuş olsa 33-64 arasındayken iki katına değil de 4 katına çıkmadı gerekmez miydiİkisi tutup teke düşmüş olabilir diye yorumladım ama
yo hayır bakınız ben 7. gün 64 10. gün 552 ama tek kese :)Evet çiftti ve benim de aklıma aynı şey geldi ama şunu düşündüm ikisi de tutmuş olsa 33-64 arasındayken iki katına değil de 4 katına çıkmadı gerekmez miydi
betanın hcgnin ikiz ya da tek gebelik ile cok ilgisi yok inanın benim değerim hiç düşmeden devam etti sizin deiğiniz gibi olsaydı 4 kat artıp sonra bi düşüp tek kese görmem lazımdı ama normal devam etti ve tek keseyo hayır bakınız ben 7. gün 64 10. gün 552 ama tek kese :)
15 eylülde dondurulmuş transferdi 25. Test verdim 11 ekime ultrasyon verdi sabırsızlıkla beklıyorumNe zamandı transferin![]()
Daha kese görmeyi beklıyorum işte sonrası yine bekleyiş bekleyiş bekledikçe korkuyorumBen keseyi gördüm şimdi yolk kesesi olcakmı kalbi atacakmı diye düşünüyorum yarın konyrolüm var yolk kesesini insallah görürüm
Sağlıkla kucağına al inşallah15 eylülde dondurulmuş transferdi 25. Test verdim 11 ekime ultrasyon verdi sabırsızlıkla beklıyorum![]()
aminnDaha kese görmeyi beklıyorum işte sonrası yine bekleyiş bekleyiş bekledikçe korkuyorumrabbim kucagımıza almayı nasip etsin vallahi çok yorucu yıpratıcı süreçler sağlıkla gelsin minnoşlar
AminSağlıkla kucağına al inşallah![]()