• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kanama yaşıyorum

prenseskiz17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
18
Kızlar merhaba
T+12. Günümde pozitifi gördükten sonra T+16 gibi kahverengi lekenmem geldi (3-4 gün kadar sürdü) şimdi T+21 de kırmızı kan akmaya başladı ama kontrol de bir sorun gözükmedi. Böyle kırmızı kan görüp sağlıkla doğum yapan birilerine ihtiyacım var bana yardımcı olabilicek olan var mı? Bu durumu yaşayanlar nasıl sonuçlar aldınız? Betada sorun yok kesede göründü ama kanama sanki yeniden gelicek gibi hissediyorum çok hafif kasık ağrım oluyor adetten az ağrıyor ama gelen yoğun kırmızı kan beni çok üzdü

Bazen kanama kesede değil de yanında falan oluyor benimde olmuştu kanama alanı korkmayın. Bol bol istirahat edin ve bol sıvı alın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

ben de bugün 6+2de kanama yaşadım çok yoğun değil ama kırmızıydı yarın kontrole gideceğim ama moralim çok bozuldu

T+10 da kazanam olmuştu evet çok korkuttu ve ekstra iğne verdi doktorum. Şimdi 24 haftalık olduk şükür bir daha olmadı. Endişelenmeyin lütfenn çok sık görülüyor malesef

T+10 da kazanam olmuştu evet çok korkuttu ve ekstra iğne verdi doktorum. Şimdi 24 haftalık olduk şükür bir daha olmadı. Endişelenmeyin lütfenn çok sık görülüyor malesef
biraz olsa içimi rahatlattınız teşekkürler, inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Kızlar merhaba
T+12. Günümde pozitifi gördükten sonra T+16 gibi kahverengi lekenmem geldi (3-4 gün kadar sürdü) şimdi T+21 de kırmızı kan akmaya başladı ama kontrol de bir sorun gözükmedi. Böyle kırmızı kan görüp sağlıkla doğum yapan birilerine ihtiyacım var bana yardımcı olabilicek olan var mı? Bu durumu yaşayanlar nasıl sonuçlar aldınız? Betada sorun yok kesede göründü ama kanama sanki yeniden gelicek gibi hissediyorum çok hafif kasık ağrım oluyor adetten az ağrıyor ama gelen yoğun kırmızı kan beni çok üzdü
Aynı durumu yaşıyoruz benimde t+13 günümde kanamam başladı kırmızı hamileyim bende ama sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor bekliyorum bugün 15. Gün

Benim de oldu hatta sizinle aynı dönemlerdi istirahat ve ek progesteron iğne ile atlattık şükür, anlıyorum tedirginliğinizi bol su alın ve uzanıp dinlenin, inşallah herşey yolundadır🤲🏻💐

Kızlar merhaba
6+4 de ben yasadim yoğun kirmizi kanama. Panikle gittim hastaneye yatirdilar. Cok sukur bir sorun olmadı önlem amacli hastaneye yaptırdıklarını soylediler progestan fitil kulaniyorum suan sorun yok .ama adet agrisi gibi cok agri yaşıyorum. Takıntı yaptim her karnim agridiginda kanama mi oldu diye tuvalete gidiyorum devamli :(

ben de bugün 6+2de kanama yaşadım çok yoğun değil ama kırmızıydı yarın kontrole gideceğim ama moralim çok bozuldu
Merhaba ben de bugün 5+2 de yoğun olmayan kırmızı peçeteye gelen bir kanama yaşadım, 2 saat sonra kahverengiye döndü. sizin süreciniz şu an nasıl acaba ? İnşallah güzel devam ediyordur 🙏Kan sulandırı ı kullanıyor muydunuz doktorunuz kesti mi? Benim doktorum bu haftalarda kanama normal endişelenme dedi sadece ama Endişelendim baya.

Kızlar merhaba
Merhaba ben de tam olarak bugün t+21 de benzer kanama ve benzer ağrı gibi şikayetler yaşadım, doktorum Salı günü olan kontrol tarihimi değiştirmedi. Keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün önce.İçim içimi yiyor. Şu an nasılsınız? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🙏

Merhaba ben de tam olarak bugün t+21 de benzer kanama ve benzer ağrı gibi şikayetler yaşadım, doktorum Salı günü olan kontrol tarihimi değiştirmedi. Keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün önce.İçim içimi yiyor. Şu an nasılsınız? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🙏
Benzer tarihlerde yaşadım aynı durumu, elinizde değil biliyorum ama, geçecek tekrarı da yaşanmayacak inşallah. Dinlenin istirahat edin, bol su için ve progesteron desteğinizi ihmal etmeyin. Güzel haberler alın inşallah.

Kızlar merhaba
Hiç korkma cnm bolca dinlen tuvalet harici kalkma 5. Ve 9. Haftalarda lekelenme 11 haftada aşırı kanama ile acillik oldum elhamdülillah bebeğim iyiydi 1 gece hastanede kaldık kan sulandırıcı kesti drum fitil ve iğneyi arttırdı ilişki yasağı koydu şimdi 24. Haftamdayim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah kafani rahat tutman önemli Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Benzer tarihlerde yaşadım aynı durumu, elinizde değil biliyorum ama, geçecek tekrarı da yaşanmayacak inşallah. Dinlenin istirahat edin, bol su için ve progesteron desteğinizi ihmal etmeyin. Güzel haberler alın inşallah.
İnşallah 🤲Çok teşekkür ederim umarım sizin süreciniz güzel ilerlemiştir 🙏 gerçekten elimde değil. Siz kan sulandırıcı alıyor muydunuz acaba ? Doktorum kesmedi benim merak ettim.

İnşallah 🤲Çok teşekkür ederim umarım sizin süreciniz güzel ilerlemiştir 🙏 gerçekten elimde değil. Siz kan sulandırıcı alıyor muydunuz acaba ? Doktorum kesmedi benim merak ettim.
Çok şükür devam ediyoruz, Rabbime emanetler 11. Haftadayız. Şöyle aspirin ve oksapar kullanıyorum. O gün gittiğim icapçı hekim kesmemi söyledi aspirini ama, tüp bebek doktorum kanamaya onun neden olmayacağını söylediği için devam ettim. 50 mg peogesteron vurulmuştum 5 gün, fitillerime ek olarak, inşallah güzel gidecek süreçlerimiz🤲🏻💐

Çok şükür devam ediyoruz, Rabbime emanetler 11. Haftadayız. Şöyle aspirin ve oksapar kullanıyorum. O gün gittiğim icapçı hekim kesmemi söyledi aspirini ama, tüp bebek doktorum kanamaya onun neden olmayacağını söylediği için devam ettim. 50 mg peogesteron vurulmuştum 5 gün, fitillerime ek olarak, inşallah güzel gidecek süreçlerimiz🤲🏻💐
Çok sevindim sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah 🙏🙏 ben sadece Oksapar kullanıyordum 50 mg progesteronum da zaten var ama ilaçlara aynen devam dedi , çok güveniyorum ama kanı görünce beynimden vurulmuşa dönmüştüm çok endişelendim sizlerin sayesinde biraz daha yatıştım çok teşekkürler 🥰

Merhaba ben de bugün 5+2 de yoğun olmayan kırmızı peçeteye gelen bir kanama yaşadım, 2 saat sonra kahverengiye döndü. sizin süreciniz şu an nasıl acaba ? İnşallah güzel devam ediyordur 🙏Kan sulandırı ı kullanıyor muydunuz doktorunuz kesti mi? Benim doktorum bu haftalarda kanama normal endişelenme dedi sadece ama Endişelendim baya.

çok şükür kanama durdu kahverengiye dönüp bitti. doktorum hiç bir sıkıntı yok dedi, zaten tüp bebek olduğu için progesteron kullanıyordum, dozunu atttırdı kan sulandırıcıyı kesmedi gün aşırı alıyorum.şuan için daha rahat

Aynı durumu yaşıyoruz benimde t+13 günümde kanamam başladı kırmızı hamileyim bende ama sağlıksız gebelik olabilir dedi doktor bekliyorum bugün 15. Gün
Naptınız kanamanız geçti mi? Benim hafif lekelenme olarak geliyor ama çok değil kırmızı kanamada 1 saat kadar sürmüştü inşallah sizinkide geçmiştir 🙏🏻

Merhaba kanamam kahve rengi lekelenme şeklinde her şey yolundaymış bazen 9 ay bile lekelenme sürebiliyormuş içinizi rahat tutun

Back
X