- 29 Ağustos 2022
- 43
- 5
- 16
- 31
- Konu Sahibi Papatya2209
-
Bence bir perinatoloji Dr gidin hemen ertelemeyin benim de lekelenmem oldu iğne başladı mesela,dinlen biryere gitme dediMerhabalar tüp bebek transferi oldum ilk transferimde pozitifi gördük. Fakat dün kanamam oldu şuan 5 haftalık tam bugün. Doktorum sağlıksız gebelik direk ilaçları kes dedi kestirip attı. Kan verdirdi değerim 1116 kese küçük ve aşağıda dedi. İçime sinmedi başka doktora gittim oda ilaçlara devam et 2 gün sonra kan ver dedi değerin sıkıntılı değil dedi ne yapacağımı bilemedim
İlaçları asla kesmeyin ve mümkünse doktor degistirin 6 haftalıkken bende yaşadım kanama hiç bir sorun olmadı şuan 18 Aylik bı oğlum var.Merhabalar tüp bebek transferi oldum ilk transferimde pozitifi gördük. Fakat dün kanamam oldu şuan 5 haftalık tam bugün. Doktorum sağlıksız gebelik direk ilaçları kes dedi kestirip attı. Kan verdirdi değerim 1116 kese küçük ve aşağıda dedi. İçime sinmedi başka doktora gittim oda ilaçlara devam et 2 gün sonra kan ver dedi değerin sıkıntılı değil dedi ne yapacağımı bilemedim
Benim dün önce pembe kanamam oldu sonra kırmızı ama sabaha kadar başka gelmedi sizin kanamanız nasıldı acabaİlaçları asla kesmeyin ve mümkünse doktor degistirin 6 haftalıkken bende yaşadım kanama hiç bir sorun olmadı şuan 18 Aylik bı oğlum var.
Gerçekten öyle ağlayıp duruyorumBen anlamıyorum bu doktorlar niye direk silip atıyorlar yani karşıdaki insanın psikolojisini neden düşünmüyorlar
Hiç ağlama diyemiyecem insan gerçekten korkuyor ama şunu unutma nasibinde varsa seninle kalır bak benim lekelerim var dündendir artık son bir saattir nasıbımde varsa düşmez diyorum ben keseyide bebeğimde gördüm yarın kalp atışı için gidecemGerçekten öyle ağlayıp duruyorum
Sakın kesme ilaçları iki defa kanamam oldu biri 5. Hafta diğeri 6. Hafta ve az degildi. Depo progesteron oldum her hafta 1 gün 3.5 aydayim. Gun asiri hcg olctururler bu durumda katliyorsa zaten devam ediyordur. Kalp atışını da duyarsin insallah.Merhabalar tüp bebek transferi oldum ilk transferimde pozitifi gördük. Fakat dün kanamam oldu şuan 5 haftalık tam bugün. Doktorum sağlıksız gebelik direk ilaçları kes dedi kestirip attı. Kan verdirdi değerim 1116 kese küçük ve aşağıda dedi. İçime sinmedi başka doktora gittim oda ilaçlara devam et 2 gün sonra kan ver dedi değerin sıkıntılı değil dedi ne yapacağımı bilemedim
Malesef bugün kan verdim 380e düşmüş düşükle sonuçlandı çok üzgünümSakın kesme ilaçları iki defa kanamam oldu biri 5. Hafta diğeri 6. Hafta ve az degildi. Depo progesteron oldum her hafta 1 gün 3.5 aydayim. Gun asiri hcg olctururler bu durumda katliyorsa zaten devam ediyordur. Kalp atışını da duyarsin insallah.
Benimde aynı sekilde oldu ama yoğunlaşmadi lekelenme tarzında yaklaşık 2 gün sürdü doktorum bana ağrın yoksa ve kanama yogunlasmazsa korkma dedi gerçektende korkulacak birşey yoktuBenim dün önce pembe kanamam oldu sonra kırmızı ama sabaha kadar başka gelmedi sizin kanamanız nasıldı acaba
Benim malesef düşükle sonuçlandı üstelik tüp bebekti ilk denememdi dün değerim düşüyodu kan verdiğimde ama hala kanamam başlamadı sökülemedimBenimde aynı sekilde oldu ama yoğunlaşmadi lekelenme tarzında yaklaşık 2 gün sürdü doktorum bana ağrın yoksa ve kanama yogunlasmazsa korkma dedi gerçektende korkulacak birşey yoktu
Geçmiş olsun insaAllah tekrar nasip olur.Benim malesef düşükle sonuçlandı üstelik tüp bebekti ilk denememdi dün değerim düşüyodu kan verdiğimde ama hala kanamam başlamadı sökülemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?