Tüp bebekte kanama

Papatya2209

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
43
5
16
31
Merhabalar tüp bebek transferi oldum ilk transferimde pozitifi gördük. Fakat dün kanamam oldu şuan 5 haftalık tam bugün. Doktorum sağlıksız gebelik direk ilaçları kes dedi kestirip attı. Kan verdirdi değerim 1116 kese küçük ve aşağıda dedi. İçime sinmedi başka doktora gittim oda ilaçlara devam et 2 gün sonra kan ver dedi değerin sıkıntılı değil dedi ne yapacağımı bilemedim

Bence de ilaçlara biraz daha devam edin buraya kadar gelmişsiniz dua edin bol bol dinlenin

Bence bir perinatoloji Dr gidin hemen ertelemeyin benim de lekelenmem oldu iğne başladı mesela,dinlen biryere gitme dedi

İlaçları asla kesmeyin ve mümkünse doktor degistirin 6 haftalıkken bende yaşadım kanama hiç bir sorun olmadı şuan 18 Aylik bı oğlum var.

Progestan dex iğneye başlatmıştı beni dün ben dinlemedim yinede oldum bugün iğne çünkü keseyi gördü küçük şekli bozuk aşağıda dedi sağlıksız görüyorum dedi sakat olmasından daha iyi düşmesi gibi konuştu

2 kez kan verdim ikisinde de güzel artmıştı düzenli bugün sadece olması gerekenin altında dedi ve direk ilaçlarını bırak düşsün daha küçük kürtaja gerek kalmamış olur dedi

Benim de ilk kanamam 5.haftada olmuştu. Keseyi ve yolk kesesini görmüştük. Ondan sonra hep ara ara devam etti hep dinlendim işe gitmedim. 7. haftada bir pedi dolduracak kadar geldi ve 8. haftada kürtaj oldum. Kürtaj olmadan düşebilecek gibiyse daha iyi

Gerçekten öyle ağlayıp duruyorum
Hiç ağlama diyemiyecem insan gerçekten korkuyor ama şunu unutma nasibinde varsa seninle kalır bak benim lekelerim var dündendir artık son bir saattir nasıbımde varsa düşmez diyorum ben keseyide bebeğimde gördüm yarın kalp atışı için gidecem

Progesteron hormonu bebeği büyütür demişti benim doktorum her gün 3 fitil bir progestan dex ampül vuruyordum kanama olursa haftada bir proluton Depot vururuz dedi kesenin yeri değişebilir ayaklarınızı yüksege uzatıp yatın ilaçları bırakmayın bekleyin bakalım inşalllah tutunur nasipte varsa oluyor benim kesen büyümedi bebek çok güzel büyüdu ama kalbi durdu genetik sonucu da temiz çıktı sağlıklı bir kız bebekti ama nasibimde yokmuş elimden gelen herşeyi yaptım kendimi öyle teselli ediyorum sizde elinizden geleni yapın Allah büyük

2.doktorum düşecekse ne kullansan düşer dedi ilaçlarını bırakma o yüzden tekrar kan verene kadar diye tamda bayram öncesi her şey allak bullak oldu nasip tabiki ama insan üzülmeden edemiyor

Sakın kesme ilaçları iki defa kanamam oldu biri 5. Hafta diğeri 6. Hafta ve az degildi. Depo progesteron oldum her hafta 1 gün 3.5 aydayim. Gun asiri hcg olctururler bu durumda katliyorsa zaten devam ediyordur. Kalp atışını da duyarsin insallah.

Malesef bugün kan verdim 380e düşmüş düşükle sonuçlandı çok üzgünüm

Benim dün önce pembe kanamam oldu sonra kırmızı ama sabaha kadar başka gelmedi sizin kanamanız nasıldı acaba
Benimde aynı sekilde oldu ama yoğunlaşmadi lekelenme tarzında yaklaşık 2 gün sürdü doktorum bana ağrın yoksa ve kanama yogunlasmazsa korkma dedi gerçektende korkulacak birşey yoktu

Benimde aynı sekilde oldu ama yoğunlaşmadi lekelenme tarzında yaklaşık 2 gün sürdü doktorum bana ağrın yoksa ve kanama yogunlasmazsa korkma dedi gerçektende korkulacak birşey yoktu
Benim malesef düşükle sonuçlandı üstelik tüp bebekti ilk denememdi dün değerim düşüyodu kan verdiğimde ama hala kanamam başlamadı sökülemedim

Merhaba benimde 12 haziranda transferim oldu sonuç pozitif artışda güzeldi ancak 18.gün hafif lekelenmem oldu dünde kanamam çok üzüldüm doktorum normal olabilir dedi ama ben çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi acaba?? Keseye daha bakmadı tatilden dolayı yarın bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…