Merhaba sizi üzmek istemem ama bebeğinizin gelişimi 2 hafta geride kalmış 1 haftayı normal sayıyorlar son kontrolunuzde doktorunuz demedi mi sizeArkadaşlar merhaba,
Tüp bebek ile gebe kaldım. İlk bebeğim. Lütfen yardım edin.
Son adet tarihim 5 Aralık 2022. Tüp bebek transferim 22 Aralıkta yapıldı. 17 Ocakta keseyi gördük fakat doktor bir haftalık bir geriden gelme var geç döllenme olabilir dedi. 6 hafta olması gereken kese 5 haftalık görünüyormuş ultrasonda.
Bir hafta sonra gel dedi. Yani bugün için kontrole çağırmıştı. Bugün de kalp atışını duymayı beklerken duyamadık. 7 hafta 1 gün olması gereken kese 5 hafta 4 gün görünüyormuş.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktorum olumsuz konuşmadı aslında. Kese güzel görünüyor bu ümit verici dedi. Tüp bebek hakkında bilginiz var mı? Çünkü transfer tarihine göre gebelik hesaplama diye bir şey varmış. Bu konuda tüp bebek tedavisi gören kadınların bilgisine danışmak için açtım bu başlığıMerhaba sizi üzmek istemem ama bebeğinizin gelişimi 2 hafta geride kalmış 1 haftayı normal sayıyorlar son kontrolunuzde doktorunuz demedi mi size
Kaçıncı gün embriyosuydu bence başka doktorlara da gidinArkadaşlar merhaba,
Son adet tarihim 5 Aralık 2022. Tüp bebek transferim 22 Aralıkta yapıldı. 17 Ocakta keseyi gördük fakat doktor bir haftalık bir geriden gelme var geç döllenme olabilir dedi. 6 hafta olması gereken kese 5 haftalık görünüyormuş ultrasonda.
Bir hafta sonra gel dedi. Yani bugün için kontrole çağırmıştı. Bugün de kalp atışını duymayı beklerken duyamadık. 7 hafta 1 gün olması gereken kese 5 hafta 4 gün görünüyormuş.
merhaba nerdeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışız, son adet tarihim 4 aralık 20 aralıkta transfer oldum 14 ocakta ilk keseyi gördük dün 7+6 da kalp atışı ve bebeği görmek için gittik kese boştu. bende geç tutunma olabileceğini düşünüyorum çünkü ilk kan testini transferden 10 gün sonra verdim ve betam 20 çıkmıştı yani düşük başladık ama hep ikiye katlandı. son durumunuz nedir? bebeği görebildiniz mi birbirimize destek olalımArkadaşlar merhaba,
Bende sizinle aynı durumdaym. Şu an durumunuz nedirmerhaba nerdeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışız, son adet tarihim 4 aralık 20 aralıkta transfer oldum 14 ocakta ilk keseyi gördük dün 7+6 da kalp atışı ve bebeği görmek için gittik kese boştu. bende geç tutunma olabileceğini düşünüyorum çünkü ilk kan testini transferden 10 gün sonra verdim ve betam 20 çıkmıştı yani düşük başladık ama hep ikiye katlandı. son durumunuz nedir? bebeği görebildiniz mi birbirimize destek olalım
Şuan bende bu durumları yaşıyorum 10. Gün beta değerinin düşük çıkması kesenin sat a göre 1 hafta geriden gelmesi yolk kesesinin olması lakin bebegin gözükmemesi gibi aynı seyleri yaşıyorum son durumunuz nedir çok merak ettim bende 7+2 deyim doktor kürtaj dedi ama içimde bir umut var işte sonlandırmak istemiyorm belkilere güveniyorumBende sizinle aynı durumdaym. Şu an durumunuz nedir
Ben düşük yapıyorum şu an. Ne yazık ki bizde yoll görünmeden kese bozuldu.Şuan bende bu durumları yaşıyorum 10. Gün beta değerinin düşük çıkması kesenin sat a göre 1 hafta geriden gelmesi yolk kesesinin olması lakin bebegin gözükmemesi gibi aynı seyleri yaşıyorum son durumunuz nedir çok merak ettim bende 7+2 deyim doktor kürtaj dedi ama içimde bir umut var işte sonlandırmak istemiyorm belkilere güveniyorum
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldurur inşallah hayırlısıyla, yolk kesesini hiç mi görmediniz kese boyutunuz kacti tüp bebek mi kaç haftaya kadar bekledinizBen düşük yapıyorum şu an. Ne yazık ki bizde yoll görünmeden kese bozuldu.İnşallah sizin durumunuz olumlu ilerler
Yolk hiç görmedik 7. Haftada 12 mm di. Tüp bebektiÇok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldurur inşallah hayırlısıyla, yolk kesesini hiç mi görmediniz kese boyutunuz kacti tüp bebek mi kaç haftaya kadar beklediniz
Merhaba bende 16 aralıkta transfer oldum 16 ocakta kese gördüm sonra lekelenme falan oldu kesede birsey yok dedi benimde o zaman 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gözükmüştü olabiliyor demekki tüp bebek de geç tutunma daha bebeği görmedik bu hafta oluşum var hafif kalp atışı var defi de perşembe gideceğim bende
merhaba nerdeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışız, son adet tarihim 4 aralık 20 aralıkta transfer oldum 14 ocakta ilk keseyi gördük dün 7+6 da kalp atışı ve bebeği görmek için gittik kese boştu. bende geç tutunma olabileceğini düşünüyorum çünkü ilk kan testini transferden 10 gün sonra verdim ve betam 20 çıkmıştı yani düşük başladık ama hep ikiye katlandı. son durumunuz nedir? bebeği görebildiniz mi birbirimize destek olalım
Merhaba, son durumunuz ne oldu? Şuan sizinle aynı durumdayım bir umut bekliyorum. 18 temmuzda transfer oldum, 27 sinde pozitifi gördük en son 17 ağustosta yolk kesesi gözüktü ama daha bebek yok. Bu ikinci tüp bebek ilkinden 28 aylık bir oğlum var. Onda bu kadar geç kalmadık bebeği görmekte. İlk kese muayenesinde dr çok umut vermemişti kese normalden küçük diye ama 10 gün sonra yolk kesesi oluşmuş şimdi merak içindeyim ne zaman bebeği göreceğimMerhaba bende 16 aralıkta transfer oldum 16 ocakta kese gördüm sonra lekelenme falan oldu kesede birsey yok dedi benimde o zaman 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gözükmüştü olabiliyor demekki tüp bebek de geç tutunma daha bebeği görmedik bu hafta oluşum var hafif kalp atışı var defi de perşembe gideceğim bende
Çok geçmiş olsun. Rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun kucağınızı.Merhaba benim 8. Haftada düşük oldu kürtaj oldum sizin inşallah olumlu olur tekrar yeniden başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?