- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi umutsuzmayis
Selam kilolu olupta tüp bebek yaptıran pozitif sonuç olan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosunuz ve boyunuz kaçSelam kilolu olupta tüp bebek yaptıran pozitif sonuç olan oldu mu
160 a 75 kgKaç kilosunuz ve boyunuz kaç
Merhaba biraz zayiflasaniz faydasi olacaktir. Cok zayif bir insan degilken %10 a kadar kilo vermenin gebeligi destekledigini okumustum bir yerde. Ama sizin kilonuz gebeligi veya tedaviyi engelleyecek bir duzeyde degil kesinlikle. Yine de doltorunuza danisin. Kilonun getirdigi baska bir probleminiz varsa onlarin negatif etkisi olabilir.160 a 75 kg
160 a 75 kg
İnsülin direnci de var kilo vermek zor oluyorMerhaba biraz zayiflasaniz faydasi olacaktir. Cok zayif bir insan degilken %10 a kadar kilo vermenin gebeligi destekledigini okumustum bir yerde. Ama sizin kilonuz gebeligi veya tedaviyi engelleyecek bir duzeyde degil kesinlikle. Yine de doltorunuza danisin. Kilonun getirdigi baska bir probleminiz varsa onlarin negatif etkisi olabilir.
Hayırlı olsun gebelikte kaç kg aldınız acaba
Ayy ne güzel ikiz bebişleriniz olmuşAmin çok teşekkür ederim
Ben ilk tartıya çıktığım da 2 buçuk aylık hamileydim 84 kilo çıkmıştım 105 kiloyla doğuma girdim benim ikiz gebelikte birde çok ödem topladım toplamda 20 kilo aldım
Ayy ne güzel ikiz bebişleriniz olmuş
Upuzun ömürleri olsun sağlıklı huzurlu mutluTeşekkürederim canım darısı başına inşallah Amin
Rabbim yeter ki ol desin benim umutlarım tükendiğim anda son tüp bebeğim de çift transfer oldum ve biz biri tutunsun en azından diye dua
ederken ikisinin tutması bizi ayrıca mutlu etmişti
![]()
Upuzun ömürleri olsun sağlıklı huzurlu mutlu![]()
Amin inşallahAmin Allah razı olsun
Rabbim güzel gönlüne göre sağlıklı hayırlı bebişler nasip eylesin inşallah Amin![]()
97 kg ile pozitif haberi aldım çok şükür ilk denememdeSelam kilolu olupta tüp bebek yaptıran pozitif sonuç olan oldu mu
Hayırlı olsun gözünüz aydın boyunuz kaçtı97 kg ile pozitif haberi aldım çok şükür ilk denememde
160 boyum kiloluyum ama oldu çok şükür tabi zararlı yüksek kilo doktorum 7 kilodan fazla almayacaksın dedi dikkat ediyorum inşallah çok almamHayırlı olsun gözünüz aydın boyunuz kaçtı
İnşallah almazsın aynı boyumuz160 boyum kiloluyum ama oldu çok şükür tabi zararlı yüksek kilo doktorum 7 kilodan fazla almayacaksın dedi dikkat ediyorum inşallah çok almam
Evet ben varım zaten son yıllarda kilo almıştım tüp bebek tedavisine başlayınca da farkına varmadan 4-5 kg daha almışım 80 kg ile hamile kaldım şu anda bir sorun yok doktorum da çok fazla kilo alma dedi en fazla 9 kg yoksa riskli gebelik grubuna girebilir dedi bunun dışında bir sorun yok bence kafanıza çok takmayın kiloyla tüp bebeğin doğrudan bir ilişkisi yok ama tabii ki henüz tedaviye başlamadıysanız yürüyüş yapmak daha sağlıklı beslenmek bir miktar kilo vermek zarar vermez faydası bile olurSelam kilolu olupta tüp bebek yaptıran pozitif sonuç olan oldu mu
Cumartesi günü transfer yapacağız pkos var kg vermek zordu sizin beden kitle indeksine göre mi 9 kg daha almamanız gerekiyor duEvet ben varım zaten son yıllarda kilo almıştım tüp bebek tedavisine başlayınca da farkına varmadan 4-5 kg daha almışım 80 kg ile hamile kaldım şu anda bir sorun yok doktorum da çok fazla kilo alma dedi en fazla 9 kg yoksa riskli gebelik grubuna girebilir dedi bunun dışında bir sorun yok bence kafanıza çok takmayın kiloyla tüp bebeğin doğrudan bir ilişkisi yok ama tabii ki henüz tedaviye başlamadıysanız yürüyüş yapmak daha sağlıklı beslenmek bir miktar kilo vermek zarar vermez faydası bile olur