Tup bebekte kilolu hamilelik ve dogum

fatmaali24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
119
97
48
37
Arkadaslar pcos hastasiyim ve kiloluyum hamile kalmayi bir okdar istiyoken bir okadarda korkuyorum yakin zamanda transferim olucak.dusuk ve erken dogum riski olur diyolar. Yasayan varmi paylassirsaniz sevinirm

Kuzenim de pcos ve 90 kiloyla hamile kaldı.suan 7 aylık hamile ve 105 kilo. Gayet herşeyi yiyor her yeri geziyor. Bir risk olduğunu söyleyen olmadı henüz

Tmm da boyle konu ariyordum ama uc aydır ilac vitamin kulkanmaktan 7 kg aldim :(( bu ay sonu bende baslicagim,bir yanim bu kg asla tup bebege baslama kg ver gel diyo ama uc aydirda kullandigum ilaclar bosami gitsin,rabbim halkimizda hayirlisini versin ins bebislerimiz olur,sen kac kg dasin..dr banada demisti kg iyi degil diye ama...

95 malesef olucak olmiycak derken birde kaybetme korkusu yasamaktan korkuyo insan acikcasi.. bir cok orneklerde var kilolu olup doguma giden cevremde ama hayirlisi birazda kismet isi bence

95 malesef olucak olmiycak derken birde kaybetme korkusu yasamaktan korkuyo insan acikcasi.. bir cok orneklerde var kilolu olup doguma giden cevremde ama hayirlisi birazda kismet isi bence
Olmucak die sartlandirma da kendini ins olacak,ins saglikla bu kg da dogururuz,zamani geride alamiyorum ,tekrar kg verebilseydim rabbim hayirlisini versin kurtarsaydık bi bebisimiz olsaydi ins olacak,ama sadece kg yonden vicdanim hic rahat degil :( senin boyun kac peki benim boy 1,52

Back
X