- 30 Aralık 2015
- 1.550
- 4.266
- 83
- 33
Öncelikle kızlar herkese merhaba bu başlığı açmamda ki neden tüp bebek tedavisi görüyoruz ilk embriyomuzu 10 agustosda transfer edildi 7 haftalık ken kaybettim. .. Hocamız kromozom bozukluğu nedeniyle kaybettiğimizi söyledi ama durum beni her anne gibi çok üzdü ve 4 sene sonra ilk defa hamile kalmıştım. .Tüp bebek tedavisi sırasında sadece 2 yumurtam dölendi. . Şuan 1 embriyom daha var. Ve şubat ayı transefer düşünürken içim hiç rahat değildi ve bende bazı tahliller verdikten sonra bu hastalıklarımın olduğunu ögrenmiş oldum .. İlk olarak tabi ögrenir ögrenmez hemen romotoloji bölümüne gittim ..Doktor bazı kan tetkiklerinden sonra bağ doku tanısı konuldu .. Plaquenil ilacı verdi ve daha sonra kan pıhtılaşması dan şüphelendiği içinde hemetoloji doktoruna yönlendirildi . Ve geçen hafta gittik ve sonuç orda iyi çıkmadı acil olarak şimdi coraspirin başlayalım dedi .. Ve benim bu sonuçlarıma göre hamile kalabilirmiyim benim gibi olup olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa paylaşırsanız bilgilerinizi çok sevinirim .. Tüp bebek tedavisini etkiler mi ?
Lupus Antikoagülani (LAC)1 81,7
LUPUS Antikoagülani (LAC)2 50,6
Lupus Antikoagülani (LAC) Doğrulama 1,6
Lupus Antikoagülani (LAC)1 81,7
LUPUS Antikoagülani (LAC)2 50,6
Lupus Antikoagülani (LAC) Doğrulama 1,6
Son düzenleme: