Tüp Bebekte Lupus (bağ doku) Hastalığı Olanlar..

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
33
Öncelikle kızlar herkese merhaba bu başlığı açmamda ki neden tüp bebek tedavisi görüyoruz ilk embriyomuzu 10 agustosda transfer edildi 7 haftalık ken kaybettim. .. Hocamız kromozom bozukluğu nedeniyle kaybettiğimizi söyledi ama durum beni her anne gibi çok üzdü ve 4 sene sonra ilk defa hamile kalmıştım. .Tüp bebek tedavisi sırasında sadece 2 yumurtam dölendi. . Şuan 1 embriyom daha var. Ve şubat ayı transefer düşünürken içim hiç rahat değildi ve bende bazı tahliller verdikten sonra bu hastalıklarımın olduğunu ögrenmiş oldum .. İlk olarak tabi ögrenir ögrenmez hemen romotoloji bölümüne gittim ..Doktor bazı kan tetkiklerinden sonra bağ doku tanısı konuldu .. Plaquenil ilacı verdi ve daha sonra kan pıhtılaşması dan şüphelendiği içinde hemetoloji doktoruna yönlendirildi . Ve geçen hafta gittik ve sonuç orda iyi çıkmadı acil olarak şimdi coraspirin başlayalım dedi .. Ve benim bu sonuçlarıma göre hamile kalabilirmiyim benim gibi olup olumlu sonuç alan arkadaşlar varsa paylaşırsanız bilgilerinizi çok sevinirim .. Tüp bebek tedavisini etkiler mi ?
Lupus Antikoagülani (LAC)1 81,7
LUPUS Antikoagülani (LAC)2 50,6
Lupus Antikoagülani (LAC) Doğrulama 1,6

Son düzenleme:
Maalesef beni de romorolojiye sevk ettiler randevu alabilirsem perşembeye gidebileceğim ondan sonra gelişmelerden haberdar ederim istersen. Sen ben yaptın şu an ne aşamadasın?

Aslında şuan nasıl olduğumu bende b,lmiyorum ama şuan ne aşamadayım lupusun tutulum yapmamamsı için kardiyoloji , nöfroloji bölümüne gidipo bütün tetkikleri yaptım ama henüz çok şükür hiçbişey çıkmadı herşey temiz şükür göz kaldı ama ondan dolayı hocalar böle bir hastalık olmayadabilir diyolar uludağ ünv prof randevu almaya çalışıyorum işte alırsam gidecem ama galiba bu tahlillere göre böle bir hasatlık yok gibi sadece Ana yüksek gibi .

Aslında şuan nasıl olduğumu bende b,lmiyorum ama şuan ne aşamadayım lupusun tutulum yapmamamsı için kardiyoloji , nöfroloji bölümüne gidipo bütün tetkikleri yaptım ama henüz çok şükür hiçbişey çıkmadı herşey temiz şükür göz kaldı ama ondan dolayı hocalar böle bir hastalık olmayadabilir diyolar uludağ ünv prof randevu almaya çalışıyorum işte alırsam gidecem ama galiba bu tahlillere göre böle bir hasatlık yok gibi sadece Ana yüksek gibi .
İnşALlah öyledir bende yarın ramotoloji ye gideceğim kadın doğumcum ayarlayacaktı randevuyu inşAllah ayarladılarsa umarım bende sen birler çıkmaz

İnşALlah öyledir bende yarın ramotoloji ye gideceğim kadın doğumcum ayarlayacaktı randevuyu inşAllah ayarladılarsa umarım bende sen birler çıkmaz

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ama olduğunu banada sonra sölersin ..

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ama olduğunu banada sonra sölersin ..
Romatolog da ileri tetkik kan aldı canım ama şüphenilen değer korkulacak tüp bebeğe engel birşey değil merak etme dedi, sonuç görüşmem var 1 hafta sonraya bakalım ya nasip

Back
X