N Ngngng Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 136 32 13 30 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eflinaz #21 Siyah Palto .!.: Konya Novafertil tüp bebek merkezi Genişletmek için tıkla... Aşılama deneyiminiz oldu mu
Siyah Palto .!.: Konya Novafertil tüp bebek merkezi Genişletmek için tıkla... Aşılama deneyiminiz oldu mu
F Fundaacayan Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2020 724 340 53 37 12 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eflinaz #22 Eflinaz .!.: Evet haklısınız bende araştırdıkça öğrendim bunları teşekkür ederim peki bu bölümlerde istenen tetkikler hemen yapılıp çıkıyor mu yoksa onlarada gün mü veriyorlar çünkü devlette her şeye gün veriliyor sıra çok oluyor Genişletmek için tıkla... Benden de istendi. Gün veriliyor diye hatırlıyorum
Eflinaz .!.: Evet haklısınız bende araştırdıkça öğrendim bunları teşekkür ederim peki bu bölümlerde istenen tetkikler hemen yapılıp çıkıyor mu yoksa onlarada gün mü veriyorlar çünkü devlette her şeye gün veriliyor sıra çok oluyor Genişletmek için tıkla... Benden de istendi. Gün veriliyor diye hatırlıyorum