yorumun için teşekkürler,söylediklerine aynen katılıyorum.bencede her bebek kıymetlidir.acil bir durum olmadıkça sezaryana karşıyım bende,kısmet artık tüp bebk doktorum bunu söyledi.şimdi normal özel hastanede doktora devam edicem bakalım o ne yorum yapıcak.içimi rahatlattın sağol....doktorunun deme sebebi normal dogumda yasanabilcek aksilikler bu doktorlar cok komik tup bebek onlar icin kiymetli gebelik oysaki anlamiyorlar her gebelik kiymetlidir:) yoksa sen simdi normal hamilelikle ayni sartlardasin istersen tabiiki normal olur doktorun sadece cok ugrastin kavustun sezeryan her zaman normal doguma gore bebek icin daha az risklidir diye boyle diyor. oysaki avrupada normal dogum bebek icinde en az risklisi, bebegin normal dogumda hem cigerlerindeki su cikiyor hem de bir hormon salgiliyormus. ayrica sarilik olmuyor. ama gelde bunu turk doktorlarina anlat, haa ben sezeryan isterim ama normalin daha iyi oldugunu hamileyken ogrenmistim ayrintili. turkiyede olay su arkadasim, programli dogum doktorlar cok rahat randevuyla daha fazla parayla doguma giriyorlar burda ise zavalli doktorlar bazen saatlerce ya da iki gun dogumu bekliyorlar tatillerinden donenler mi ararsin, tum hasta randevularini iptal edip maddi kayip yasayanlar mi. ama hala herkes yok turkiyede tup bebek daha iyi yok turk doktorlari cok muthis diyor. inanin sezeryan istememe ragmen turkiyedeki bu cilginligi anlamiyorum burdaki kendi doktoruma inandiramadim bile bana yok sen yanlis biliyorsun hic o kadar sezeryan serbest olur mu, sacmalama bile dedi bana dusun adam inanmiyor bile dediklerime:)))
arkadaşlar bende şu an tüp bebek gebeliği yaşıyorum yedinci ayıma girdim ve kesinlikle normal doğum düşünüyorum sezaryana karşıyım inşallh her şey yolunda giderde bi aksilik çıkmaz ise sezeryan düşünmüyorum sonuçta sezeryan olunca bıçak altına yatıyosun iğleşmen bir hayli uzun süğrüyo ama normal doğumla bir haftada toparlanabiliyo insan inşallh normal doğum yaparım allah hepimizin yardımcısı olsun
selam benimde tüpbebek yöntemiyle iki tane cocugum oldu allaha sükür ikisinide normal dogum yaptim kizim 8 olacak oglum ise 9aylik ikiside gayet saglikli oldular.bazen doktorlar risk almak istemiyor onun icin kolaya kaciyorlar.benin doktorum iki hamileliyimde normal dogumu önerdi bana iyikide önermis ben normal dogum yaptigim icin cok mutluyum.herkesede tavsiye ederim eyer bir problem olmadigi süre normal dogum eniyisi.kendinize iyi bakin allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip eder insallah.
kaç gündür bir kişi bile ben normal doğum yaptım demedi ilginç......
geç kaldım ama normal doğum yapılabiliyomuş hasteneye gittiğimde 1cm açıklık vardı doğum başlamış dediler ama 26 saat sonunda 1.5cm açılınca sezeryana alındım çok istedim ama normal doğuramadım inş tüm isteyenler sorunsuz normal doğurur
selam benimde tüpbebek yöntemiyle iki tane cocugum oldu allaha sükür ikisinide normal dogum yaptim kizim 8 olacak oglum ise 9aylik ikiside gayet saglikli oldular.bazen doktorlar risk almak istemiyor onun icin kolaya kaciyorlar.benin doktorum iki hamileliyimde normal dogumu önerdi bana iyikide önermis ben normal dogum yaptigim icin cok mutluyum.herkesede tavsiye ederim eyer bir problem olmadigi süre normal dogum eniyisi.kendinize iyi bakin allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?