• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte önce negatif sonra pozitif 2.30

umutelcisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2025
1
0
1
29
20 Kasımda çift embriyo transferi oldum.10. Gün kan testi 2.30 çıktı. İlaçları kestim ama doktorum devam etmemi 2-3 gün sonra tekrar test vermemi istedi. Böyle bir durum yaşayan var mı önce negatif sonra pozitif olan

20 Kasımda çift embriyo transferi oldum.10. Gün kan testi 2.30 çıktı. İlaçları kestim ama doktorum devam etmemi 2-3 gün sonra tekrar test vermemi istedi. Böyle bir durum yaşayan var mı önce negatif sonra pozitif olan
Kacinci gün emriyosu eğer 5 günse yüzde seksen doksan 7. Günü kanda belli olmalı ama 3 günde 9 günden önce belli olmaz

Üzmek istemem ama yükselmez gibi

Sonucunuz noldu yükseldi mi benimde 10.gün 0.89 çıktı ilaça devam 2 gün sonra tekrar kan dedi geç döllenme olabilirmiş tiroid hastasıysan özellikle

Back
X