- Konu Sahibi gulseren4434
-
ben 28 martta gebeliğim belli oldu ancak 29unda öğrendim.aksilikler malum.bence günün gelmeden test filan yaptırma çünkü negatif olma ihtimali yüksek ve sonadan beklemesi senin için daha zor olur.28 inde idrar testi yaptım evde çift çizgiyi görebildim.Ama bazılarında kan tahlilinden 3-4 gün sona sonuç verebiliyormuş.kendim öğretmenim transferden sonra normal hayatıma devam ettim sadece yalnız kaldığımda aklıma geliyordu.hergün 3 sefer minübüsle köy yolunda yolculukta yaptım.ayakta da kaldım.tabiki beklemesi zor ama kendini bişeylerle meşgul et.şu an hafif lekelenmelerim var raporluyum dinleniyorum umarım orun çıkmaz.kendine iyi bak.
kan testi için çok erken aramızda şu sıralar 10. gün yaptıranlar var ama bu herkes için geçerli değil,çünkü kanda tam 12 doğru cevabı alırsın.
10 .gün yaptıranlar şanslıydı hep pozitif gördüm ben ama sonradan erken veya yalnış heyacan -hayal kırıklığı yarakması açısından dr söylediği ve bilimsel olarakta kabul edilen 12.gün yptır.
Yeşbü Selam,
Gulseren'e de soyledigim gibi transfer sonrası zaten hastenede dinlenmen gerektigi kadar seni tutuyorlar. Sonrasında agır hareketler yapmaman yeterli. Ayrıca heralde transferden sonra 2 saat yol yurumeyeceksindir. Yani araba ile gittigin surece hiç onemli degil.
Bence kesinlikle transfer sonrası rapor alma. Gunler calısmadan cok zor gecer. Isyerinde de ne guzel oturarak calısıyormussun daha ne istiyorsun. Eger izin alıp evde sonucu beklerken yureginin catlayacak gibi oldugunu hissedecek ve o zaman sanırım bana hak vereceksin. O bakımdan ne kadar mesgul olunursa bu surecte o kadar iyi.
Kızlar yapmayın ben iş seyahatine gittim ya. Ankarada oturuyorum, en son mikro enjeksiyonumda transferden sonra hiperstimulasyonum olmasına ragmen Antalya, Mersin, Istanbul' a gittim. Gozunuzu seveyim buyutmeyin sunu gozunuzde...Tabii ki ucak yolculugu ama sonucta kosusturmayla gecti.
Hee uzun otobus yolculuguna cıkmayın sakın. Çıkarsanız 3 saatte bir ayaga kalkıp yurumeye hareket etmeye calısın. Embryocuklara taze kan gitmesi lazım...
canım benim çok saol.... bunları bana doktorumda söyledi ama ne yapim elimde değil...en çokda şeyden korkuyorum... merdiven çıkıp inmekten 5. kattayız ya..... çalışmaktan değilde... bende çalışınc akendimi daha iyi hissedeceğim buna eminim kafam dağılır en azından....
canım sen transferden sonra ne kadar dinlendin??? a.s.
Güzelim ben 2 tam gün dinlendim. Transferden sonra yumurtalıkların gereğinden fazla uyarılması nedeniyle istenmeyen bir durum oluştu (hiperstimulasyon) ve 36 bedenden 2 gün içinde 38 bedene ve sonra da 38 bedene bile sığmamaya başladım. Yani biraz zor oldu benim için karnım cok sismişti. Özellikle gebe kalırsan yukselen beta hcg hormonu yumurtalıkları tekrar uyarıyor ve yumurtalıklarda tekrar yumurtalar uretiliyor istemeden. Bizim gibi PKO kadınlarının ortak problemi bu. Allahtan herseyimiz kontrol altındaydı da fazla ilerlemeden 3 gun once durdu ve inanır mısın tam 4 kilo verdim. Verdigim kilo degil vucudumdaki suymus gerci.
Bu yuzden hersey yolunda gitsin diye dua et ve hiç umutsuzluga kapılma. Ben bu zor gunlerde dahi herseyin iyi olacagına dair umutlarımı kaybetmemiştim.
Sıkıntıya dustugunu hissettigin anda bizimle baglantıya gec, her zaman yardım etmeye hazırım.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?