• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte pozitifi görenler klübü 🙏

peliicita

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
422
261
23
35
Arkadaşlar hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar doktorunu, hangi ilde olduğunu ve kaçıncı deneme de başarılı olduğunu yazabilirseniz bu bilgilere ihtiyacı olanlar kolayca ulaşabilir🌸

Arkadaşlar hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alanlar doktorunu, hangi ilde olduğunu ve kaçıncı deneme de başarılı olduğunu yazabilirseniz bu bilgilere ihtiyacı olanlar kolayca ulaşabilir🌸
Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah benim 3. Denememde oğlumu kucağıma aldım istanbul pendik medical parkta yaptırmıştım

Merhaba,

Ben dr ayni hastanede tedavi goruyorum. Transfer sonrasi ilk gebelik testi paket icinde. Olumlu olurda 2. Test icin odeme vs yaptiniz mi?
Evet test paketin içindeydi ben 2022 yılında yaptırdım halen değişmediyse tabi 2. Transferde sadece transfer ücreti ödedik ama sadece transfer yapılacaksa eğer farklı birşey yapılırsa ücret çıkabilir

Back
X