Doktorlar eşine ne diyorlar peki sonuçta bebek için tek başına senin sorunun olmaması yeterli olmuyor maalesefGitmediğim çok az doktor kaldı. Ben de bi sorun gözükmüyor eşim de de varikosel çıktı morfolojisi düşük çıktı onun dışında Bi sıkıntı yok nasip işte
Olabilir canım ama çaresiz bişey değildir muhakkak çaresi vardır en kötü ihtimalle tüp bebekte en kaliteli yumurta en kaliteli spermi birleştiriyorlar belki belki ilaçlarla çözülebilen bi durumdur bilmiyorumÜroloji doktoru şekil bozukluğundan dolayı olabilir dedi net değil ama öyle Bi ihtimal varmış
Ameliyat olacak eşim kesin çözüm mü bilmiyorm ama uğraşıyoruz işte Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahOlabilir canım ama çaresiz bişey değildir muhakkak çaresi vardır en kötü ihtimalle tüp bebekte en kaliteli yumurta en kaliteli spermi birleştiriyorlar belki belki ilaçlarla çözülebilen bi durumdur bilmiyorum
Keseyi görebiliyor mu hala yoksa kese bozulmuş mu benim de lekelenmeyle başlamıştı sonra düşük başlamıştı kese bozulmasıylaMerhaba bende tüp bebek yaptım 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim fakat cumartesi kahve pembe lekelenmeme başladı kan verdim pazar günü en son kan sonucum 246 idi 89 a düştü doktorum ilaçları bırak dedi ama ne ağrım ne yoğun kanama var dedim ısrarla dinlemedi diğer gün tekrar verdim ve kan sonucum 179 a çıktı doktor bu önemli değil bebek yok dedi ama hala lekelenme var ve kanama yok dedim kadın doğuma gittim oda rahim içini kanama yok dedi ve rahim duvarin kalın dedi doktor sürekli umutsuz konuştu bende umursamadım ama içimde hep bir acaba var sizce ne yapmaliyim
Amin canım inşallah rabbim nasip eylesin anne baba olabilmeyiAmeliyat olacak eşim kesin çözüm mü bilmiyorm ama uğraşıyoruz işte Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Hayır kese görünmedi zaten şimdi görünmez dedi doktor ama rahim içi temiz ve rahim duvarin çok kalın dedi kafam karıştıKeseyi görebiliyor mu hala yoksa kese bozulmuş mu benim de lekelenmeyle başlamıştı sonra düşük başlamıştı kese bozulmasıyla
sen bi başka doktora görün bence acil den falan da olur onların söyledikleriyle kesişecek mi bakalımHayır kese görünmedi zaten şimdi görünmez dedi doktor ama rahim içi temiz ve rahim duvarin çok kalın dedi kafam karıştı
Valla lekelenmem de kesilmedi gerçi kesilmesi için hiç bir şey yapmadılar sağlıklı gebelik değil bekle adet olursn dedilersen bi başka doktora görün bence acil den falan da olur onların söyledikleriyle kesişecek mi bakalım
Muhtemelen dediği gibi olabilir canım uzun süre devam eden lekelenmeler iyiye işaret değilValla lekelenmem de kesilmedi gerçi kesilmesi için hiç bir şey yapmadılar sağlıklı gebelik değil bekle adet olursn dediler
Ben de transferden 4 gün önce kullanmıştım. By şekilde yazıyordu Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç gün kullandınız prednol u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?