Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağışıklık baskılayıcı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Vücudun bebeği kabul etmesine yardımcı oluyormş.Kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum bugün kısmetse transferim olacak doktorum prednol 16 mg verdi aranızda kullanan var mı ne işe yarıyor bu aşamada ?
2 düştüğüm vardı bu sebepten vermiş olabilir o zamanBağışıklık baskılayıcı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Vücudun bebeği kabul etmesine yardımcı oluyormş.
Benm de 3 düşüğüm var. Neden tüp bebek yapmaya karar verdiniz2 düştüğüm vardı bu sebepten vermiş olabilir o zaman
Bu sebepten vermiş demekki
2 düşük yapınca doktorumuzu değiştirdik profesöre gittik ayrıntılı rahim ultrasonuyla muayene etti yaşıma göre az yumurta rezervimin olduğunu söyledi amh testi istedi oda düşük çıkınca muhtemelen düşük yumurta rezervi nedeniyle düşük oldu vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekiyor dedi bugün transferim olduBenm de 3 düşüğüm var. Neden tüp bebek yapmaya karar verdiniz
Transferin güzel geçsin, sonuçların güzel gelsin öncelikle. Ben kullanmıştım. 4-5 gün kadar. Bağışıklık sistemin bebeği yabancı madde gibi algılayarak, dışarı atmaya çalışmasın diye veriliyor. Sorun yok merak etme. İçin rahat kullanabilirsin.Kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum bugün kısmetse transferim olacak doktorum prednol 16 mg verdi aranızda kullanan var mı ne işe yarıyor bu aşamada ?
Senin düşüklerin sebebini ne diyor doktorlarBenm de 3 düşüğüm var. Neden tüp bebek yapmaya karar verdiniz
İnşallah canım hepimizin güzel sonuçları olsunTransferin güzel geçsin, sonuçların güzel gelsin öncelikle. Ben kullanmıştım. 4-5 gün kadar. Bağışıklık sistemin bebeği yabancı madde gibi algılayarak, dışarı atmaya çalışmasın diye veriliyor. Sorun yok merak etme. İçin rahat kullanabilirsin.
Hadi inşallah canımTuzu azaltın. Kortizonlu ilaç cnkü Şişmeyin gereksiz yere. Pozitifli haberler dilerim
Net Bi nedenini bulamadık. Ben de görünür de bi problem yok. Sadece bağışıklık problemi olabilir diyorlar. Bide eşimde şekil bozukluğu var ondan da olabilir diyorlar. Anlayacağın çare arıyorm.Senin düşüklerin sebebini ne diyor doktorlar
İnşallah canım hepimizin güzel sonuçları olsun
Anladım canım kullanmaya devam edeyim
Tüp bebek sana da çare olabilir belkiNet Bi nedenini bulamadık. Ben de görünür de bi problem yok. Sadece bağışıklık problemi olabilir diyorlar. Bide eşimde şekil bozukluğu var ondan da olabilir diyorlar. Anlayacağın çare arıyorm.
Yumurta kalitemle alakalı bişey demediler hatta gittiğim profesör harika demişti. Ama şekil bozukluğu kafamı karıştırıyor tüp bebek gerektirebilir belki ilerdeTüp bebek sana da çare olabilir belki
En son çare olarak tüp bebek olabilir belkiYumurta kalitemle alakalı bişey demediler hatta gittiğim profesör harika demişti. Ama şekil bozukluğu kafamı karıştırıyor tüp bebek gerektirebilir belki ilerde
Sıkıntı yok onlar daEn son çare olarak tüp bebek olabilir belki
Belkide zamanı vardır pıhtılaşma testi falan verdiniz mi genetik test
Pıhtılaşmadan dolayı düşük yaşayanlar oluyordu ondan sordum bi sıkıntı yoksa zamanı vardır bazı şeylerin Rabbim vereceği zaman bi sürü sıkıntılar olsun istersen imkansız deseler bile olur ama o ol demediği sürece hiç bi sıkıntı olmasın gene olmaz Rabbimden istemek lazım bol bol dua etmek gerek pozitif düşünelim olur inşallahSıkıntı yok onlar da
Pıhtılaşma yok yine de kan sulandırıcı iğne kullandım sonuncusunda yine olmadı. Tabiki Allah istemezse vermez ona ne şüphe hayırlısı olsun inşallahPıhtılaşmadan dolayı düşük yaşayanlar oluyordu ondan sordum bi sıkıntı yoksa zamanı vardır bazı şeylerin Rabbim vereceği zaman bi sürü sıkıntılar olsun istersen imkansız deseler bile olur ama o ol demediği sürece hiç bi sıkıntı olmasın gene olmaz Rabbimden istemek lazım bol bol dua etmek gerek pozitif düşünelim olur inşallah
Doktorunu değiştirdin mi belki bu doktor sana anne olmana vesile olamayabilir bilgi becerisi kısıtlıdır değiştirmekte fayda vardırPıhtılaşma yok yine de kan sulandırıcı iğne kullandım sonuncusunda yine olmadı. Tabiki Allah istemezse vermez ona ne şüphe hayırlısı olsun inşallah
Gitmediğim çok az doktor kaldı. Ben de bi sorun gözükmüyor eşim de de varikosel çıktı morfolojisi düşük çıktı onun dışında Bi sıkıntı yok nasip işteDoktorunu değiştirdin mi belki bu doktor sana anne olmana vesile olamayabilir bilgi becerisi kısıtlıdır değiştirmekte fayda vardır