• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte psikolojim

sonaydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
123
1
68
İstanbul
Sanki içimde benim olmayı, hayata bağlanmayı bekleyen bir çocuk var ve biliyorum ki o küçücük yumurtalardan kocaman bir dünya yaratılacak.. Şimdi doktorum dedi ki, yaşın çok geç ama en fazla 1 yıl daha yumurta üretebilirsin.. Tokat gibi çarptı , tokat gibi yaktıı canımı. Herkes te bir teselli edasında; ya üzme kendini, vardır bi hayır... Biz çok severek evlendik. Aşk bu kadar çaresiz kalmamıştır her halde. Ben eşimden bir parçayı içimde taşıyıp , onu dünyaya getirmek istiyorum . Amacım çocuğum olsun diye değil ki, amacım aşkımı hayatımın her yanına sarmak. Şimdi içimde hayata tutunmaya çalışan 2 emriyom var. Ben onları istiyorum ama acaba onlarda bana tutunmayı istiyorlar mı. İşte bi türlü bitmek bilmeyen sorular.. Aslında karmakarışık duygular. Şimdi dua etme ve emriyolarımın bana tutunmaları için onları ikna etme vakti. Buğün içimde savaştıklarını hissettim. Zaten güçlüler se bu savaşı kazanacaklar... Bu dünyanın en büyük yaşama tutunma savaşı.. Rabbim emriyolarımıza ve bize yardım etsin... Âmin

Neler yaşıyoruz.. Kendimizi nasıl motive edebiliriz... Biraz sayılarla konuşmayı bırakalım. Uzaklaşalım ve unutalım kaçıncı günde olduğumuzu, test gününe kaç gün kaldığını.. Bunlar olacak olanıda olmasından vazgeçiriyor... İçimizi nasıl ferah tutabiliriz... Tavsiyelerimizi , deneyimlerimizi, sevinç ve acılarımızı yazalım... Ama sayılar ve değerler olmasın :)

Neler yaşıyoruz.. Kendimizi nasıl motive edebiliriz... Biraz sayılarla konuşmayı bırakalım. Uzaklaşalım ve unutalım kaçıncı günde olduğumuzu, test gününe kaç gün kaldığını.. Bunlar olacak olanıda olmasından vazgeçiriyor... İçimizi nasıl ferah tutabiliriz... Tavsiyelerimizi , deneyimlerimizi, sevinç ve acılarımızı yazalım... Ama sayılar ve değerler olmasın :)

Canım inşallah bebeğin yada bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar. Bizde eşimle çok severek evlendik hiç aklıma gelmezdi bebek için uğraşacağımız ama herşey insanlar için. Sabır sabır sabır elden gelen başka hiçbirşey yok ve tabiki bol dua. Bu da bizim sınavımızmış.Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Streslenerek minikleride yorma zaten laboratuvarda yoruldu kuzular :)

En başından beri beni bırakmayacaklarını düşündüm. Maalesef gecen hafta bebeklerimden biri benden babasından ve abisinden vazgeçti şu an allaha dua ediyorum diğer bebeğim bizi bırakmasın diye. Ama ben yine umutlu ocak ayında yasayacağim mutluluğu düşünüyorum. Göğsünden ilk süt gelirken yaşadığın acı ile hissettiğim sevinci yaşamak için şimdiden günleri sayıyorum. İşallah bu duyguyu her kadına yasamaya nasip etsin yüce mevlam.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanki içimde benim olmayı, hayata bağlanmayı bekleyen bir çocuk var ve biliyorum ki o küçücük yumurtalardan kocaman bir dünya yaratılacak.. Şimdi doktorum dedi ki, yaşın çok geç ama en fazla 1 yıl daha yumurta üretebilirsin.. Tokat gibi çarptı , tokat gibi yaktıı canımı. Herkes te bir teselli edasında; ya üzme kendini, vardır bi hayır... Biz çok severek evlendik. Aşk bu kadar çaresiz kalmamıştır her halde. Ben eşimden bir parçayı içimde taşıyıp , onu dünyaya getirmek istiyorum . Amacım çocuğum olsun diye değil ki, amacım aşkımı hayatımın her yanına sarmak. Şimdi içimde hayata tutunmaya çalışan 2 emriyom var. Ben onları istiyorum ama acaba onlarda bana tutunmayı istiyorlar mı. İşte bi türlü bitmek bilmeyen sorular.. Aslında karmakarışık duygular. Şimdi dua etme ve emriyolarımın bana tutunmaları için onları ikna etme vakti. Buğün içimde savaştıklarını hissettim. Zaten güçlüler se bu savaşı kazanacaklar... Bu dünyanın en büyük yaşama tutunma savaşı.. Rabbim emriyolarımıza ve bize yardım etsin... Âmin

canım sayıları unutmak çok zor insanın aklı hep orda oluyo ama normalde ne yaparken kafan rahat oluyosa onu yap..kendini kasma gez dolaş sevdiklerinle vakit geçir..benimde durum aynı yumurtalarım bitmek üzere..allahım inşallah embiryolarını sana bağışlasın burdan güzel haberlerini almayı nasip etsin..

Back
X