MerhabaaMerhaba canım bendende doktorum hgs istmedi tüp bebek tedavisinde
Sizin de mi erkek faktörlüydü yaş kaç acabaMerhaba canım bendende doktorum hgs istmedi tüp bebek tedavisinde
Evet canım erkek faktörlüydü doktorum sıvı vs varsa zaten görebiliyorm gerekirse istiyorm dediSizin de mi erkek faktörlüydü yaş kaç acaba
Siz tüp bebek yaptırdınız mı peki ? Durumunuz nedirEvet canım erkek faktörlüydü doktorum sıvı vs varsa zaten görebiliyorm gerekirse istiyorm dedi
Yaşım 30 canım erkek faktörüydü evetSizin de mi erkek faktörlüydü yaş kaç acaba
Bende çok korkuyorm yumurta toplama işlemindede çok korktm ama hiç hissetmedm anestezi uygulandı uyandığmda ağrı yoktu ama yatakta dinlenirken azcık haraket ettiğmde ağrı hissettm serum takıldı direk sonra 2 gün baskılı ağrı hissettm yürürken bakalm transfer nasıl olucakMerhabaanedense tüp bebekten değil de hsgden korkuyorum
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız burdanBende çok korkuyorm yumurta toplama işlemindede çok korktm ama hiç hissetmedm anestezi uygulandı uyandığmda ağrı yoktu ama yatakta dinlenirken azcık haraket ettiğmde ağrı hissettm serum takıldı direk sonra 2 gün baskılı ağrı hissettm yürürken bakalm transfer nasıl olucak
Çok teşekkür ederim yorumunuz için en iyisini doktorlar biliyor tabi ki ben hiç çektirmedim muhtemelen önden gerek görecektirbizde ilk tedavi öncesi daha önce çekilip çekilmediğimi sordu. 1.5 yıl önce aşılama öncesi çekildiğimi ve bir sorun çıkmadığını söyledim. ilk tüp bebek tedavisi negatif olunca dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı onları transfer etmeden önce tekrar hsg çekelim en iyisi aklımızda kalmasın dedi. tekrar çekildim yine bir problem olmadığını söylediler. 2. denemem pozitif oldu çok şükür.
açıkçası bence çekilebilirsiniz aklınızda şey kalmamış olur ama yine de en iyisini doktorunuz bilir. korkulacak bir işlem değil anestezi ile oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun
hatta biz ilki tutmayınca neden bi daha çekinmedim ki diye üzülmüştükÇok teşekkür ederim yorumunuz için en iyisini doktorlar biliyor tabi ki ben hiç çektirmedim muhtemelen önden gerek görecektir
korkacak hiçbirşey yok. tamamıyla ağrısız oluyor artık yeni teknolojiyle.Merhabaanedense tüp bebekten değil de hsgden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?