Tüp bebekte rahim filmi

Umutdoluu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
144
54
13
28
Merhabalar uzun zamandır burda takviye aşamasındayken araştırmalar yapıyorum ve sizden çok şey öğreniyorum ☺️ eşimin sperm değerlerinden dolayı tüp bebeğe yönlendirdi üroloji doktorumuz, 4 farklı kadın doğuma gittim ben de bir şey olup olmadığıyla alakalı her şey normal çıktı son gittiğim doktor hanım hsgye gerek olmadığını söyledi ama tabi o sırada eşimin sperm değerlerini bilmiyorduk, ben de zaten biraz korkuyordum açıkçası, merak ettiğim şey erkek kaynaklı infertilitede de tüp bebek öncesi istiyorlar mı acaba hsg filmi herkes öncesinde çektiriyor mu ?

Merhabaa ☺️ nedense tüp bebekten değil de hsgden korkuyorum 😔
Bende çok korkuyorm yumurta toplama işlemindede çok korktm ama hiç hissetmedm anestezi uygulandı uyandığmda ağrı yoktu ama yatakta dinlenirken azcık haraket ettiğmde ağrı hissettm serum takıldı direk sonra 2 gün baskılı ağrı hissettm yürürken bakalm transfer nasıl olucak 🤗

Canım tüplerini göremiyorlar o yüzden bence çektir. Echomar Cevat Bayrak öneririm. Acısız ağrısız anestezi bile yok

bizde ilk tedavi öncesi daha önce çekilip çekilmediğimi sordu. 1.5 yıl önce aşılama öncesi çekildiğimi ve bir sorun çıkmadığını söyledim. ilk tüp bebek tedavisi negatif olunca dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı onları transfer etmeden önce tekrar hsg çekelim en iyisi aklımızda kalmasın dedi. tekrar çekildim yine bir problem olmadığını söylediler. 2. denemem pozitif oldu çok şükür.
açıkçası bence çekilebilirsiniz aklınızda şey kalmamış olur ama yine de en iyisini doktorunuz bilir. korkulacak bir işlem değil anestezi ile oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun 🙏

Bende çok korkuyorm yumurta toplama işlemindede çok korktm ama hiç hissetmedm anestezi uygulandı uyandığmda ağrı yoktu ama yatakta dinlenirken azcık haraket ettiğmde ağrı hissettm serum takıldı direk sonra 2 gün baskılı ağrı hissettm yürürken bakalm transfer nasıl olucak 🤗
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız burdan ❤️ ben biraz da şeyden çekiniyorum ailelerimize söylememe kararı aldık daha doğrusu bu kararı ben aldım eşim de hak verdi biz bile 2 hafta falan ne yapacağımızı ne yol izleyeceğimizi bilemedik daha 1.5 yıllık evliyiz bu süreçte de sürekli soru sorulmasını istemedim olmama durumu da var sonuçta kendimizi mi motive edelim yoksa onları mı motive edelim diye düşündüm şimdi hsg olsa sonra yumurta toplama sonra transfer vs açıkçası gerekmiyorsa kimseyi telaşlandırmak istemiyorum çalışıyorum çünkü hemşireyim hatta pek dikkat çekmek istemiyorum 😊

bizde ilk tedavi öncesi daha önce çekilip çekilmediğimi sordu. 1.5 yıl önce aşılama öncesi çekildiğimi ve bir sorun çıkmadığını söyledim. ilk tüp bebek tedavisi negatif olunca dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı onları transfer etmeden önce tekrar hsg çekelim en iyisi aklımızda kalmasın dedi. tekrar çekildim yine bir problem olmadığını söylediler. 2. denemem pozitif oldu çok şükür.
açıkçası bence çekilebilirsiniz aklınızda şey kalmamış olur ama yine de en iyisini doktorunuz bilir. korkulacak bir işlem değil anestezi ile oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun 🙏
Çok teşekkür ederim yorumunuz için en iyisini doktorlar biliyor tabi ki ben hiç çektirmedim muhtemelen önden gerek görecektir

Çok teşekkür ederim yorumunuz için en iyisini doktorlar biliyor tabi ki ben hiç çektirmedim muhtemelen önden gerek görecektir
hatta biz ilki tutmayınca neden bi daha çekinmedim ki diye üzülmüştük 🙈 hiç korkmayın en güzel zamanda kolaylıkla olur inşallah ♥️

Back
X