Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ki bozulma olayı merkezden merkeE değişir mi acaba?Bence taze denemelisin benim dondurulmuslar cozulunce kalitesi bozulmuştu riske atmaya değmez
Çok detaylı anlatmadı, perşembe rahminin son haline bakcam netleşcek dedi. Belki rahmin durumunu net görmediği için şimdiden net yorum yapmadı. ama benim opu işlemin inanılmaz sancılı oldu. 3 gün geçti zor eğiliyorumDoktor ihtimalleri vs anlattımı?
Yani bunu yapsak böyle şunu yapsak böyle ama karar senin gibisinden?
Normalde kararı doktorun vermesi gerekirMerhaba, opu işlemim oldu. Doktorum taze transfer mi yapalım dondurulmuş mu yapalım düşün karar ver dedi. Böyle deneyimi olanlar nasıl ilerledi? Başarı durumu nasıl oldu?
Tabiki değişirÖyle ki bozulma olayı merkezden merkeE değişir mi acaba?
Durumumuz çok benzer. Benden de o civar yumurta toplandı. Başta taze transfer diye konuşmuştuk ama opudan sonra 2 gün oturmakta bile zorlandım. Şimdi de karnım da ağrı var. Taze transfere odaklandığımız için insan azıcık da sabırsız oluyor. Size 1 embriyo mu transfer edildi, bir de özel olmassa tuttu mu bu işlem sonucunda?Normalde kararı doktorun vermesi gerekirbenim taze transfer olarak düşündü doktorum ama yumurta toplama günü 17 yumurta toplandı, doktorum yumurta sayısı çok olduğu için rahmimin dinlenmesi gerektiğini söyledi ve iyi ki de öyle oldu o kadar ağrım vardı ki kaç gün geçmedi yani velhasıl rahminin durumuna göre bu tercihlerden biri yapılıyor. Ağrın çoksa bence diğer ay dondurulmuş ol ama ağrın yoksa taze transfer olabilirsin
Benim de çok ağrım oldu günlerce ben de doğrulamadım çok acım vardı. Bana taze transfer yapılmadı, dondurulmuş yapıldı ve yasa gereği ilk 2 transferim de 1 tane embriyo transferi oldu ama tutmadı. 4. transferimde tuttu ikizdi ama biri devam edemedi şu an 15 haftalık kızıma hamileyimDurumumuz çok benzer. Benden de o civar yumurta toplandı. Başta taze transfer diye konuşmuştuk ama opudan sonra 2 gün oturmakta bile zorlandım. Şimdi de karnım da ağrı var. Taze transfere odaklandığımız için insan azıcık da sabırsız oluyor. Size 1 embriyo mu transfer edildi, bir de özel olmassa tuttu mu bu işlem sonucunda?