Taze transfer için gerekli şartlar neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepimize sabır versin iyilik ve güzel haberler versin kızlar sizden olumlu sonuçlar bekliyorum böyle konuşmak çok iyi geldi

Bence tutar inşallah benımde eşimde sıkıntı
Hızda mı sorun var morfoloji bizim de bir kez baktırdık onda %2 çıktı 6 aydır ne bulursak kullandık vitamin vs inşallah biraz düzelmiştir yoksa döllenmicek diye korkuyorum

Hızda mı sorun var morfoloji bizim de bir kez baktırdık onda %2 çıktı 6 aydır ne bulursak kullandık vitamin vs inşallah biraz düzelmiştir yoksa döllenmicek diye korkuyorum
Bızım hız yok hiç morfoloji de sızıngıbı %2 bızde 1 yıl öncesine kadar herşeyı kullandık faydasını göremedik şimdi sadece 1 ay doktorun verdiği vitamını kullandık abı proxymen sonrada hıc bakmadılar

Bızım hız yok hiç morfoloji de sızıngıbı %2 bızde 1 yıl öncesine kadar herşeyı kullandık faydasını göremedik şimdi sadece 1 ay doktorun verdiği vitamını kullandık abı proxymen sonrada hıc bakmadılar
Yani morfolojiyi iyileştiren bişey var mı pek ben duymadım ama mikroenjeksiyon ile olmuyor mu bu tüp bebek yani kendileri istediği spermi seçmiyor mu

Yani morfolojiyi iyileştiren bişey var mı pek ben duymadım ama mikroenjeksiyon ile olmuyor mu bu tüp bebek yani kendileri istediği spermi seçmiyor mu
Bizim daha önce Morfoloji 4'tü son yaptırdığımız tahlilde 2 çıktı çok iyi bilmiyorum Hani ne iyi gelir Biz hız için kullandık O gün senin yumurtanın toplandığında O da sperm verecek zaten İçlerinde en düzgünü en iyisi seçiliyor O yanından bir şüphen olmasın yani kaç işlemden geçiyor o gün sperm

Geçeçek bugünler de sonra bir bakmışız ikinciye normal yolla beklenmedik zamanda hamile kalmışız:)
Inşallah hep beraber senin de her şey yolunda gider inşallah İyi düşün iyi olsun bir şeyi kafaya takma sen de

İyi çok şükür Dün aradılar gelişimleri yavaş dediler Bugün de aradıklarında iyi dediler bugün donduruldu 6 gün olarak
6 günlük dondurulan ilk defa duydum canım yavaş diye mi öyle oldu, benim yarın 13. Gün kontrole gidicem umarım büyümüştürler en son daha 1 tanesi sadece 16mm olmuştu

Back
X