Tüp bebekte Transfer öncesi Estrofem hap

hayat777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
473
76
98
Herkese merhaba tüp bebek süreçimde ilk transferim maalesef olumsuz oldu. Kesede bebek görünmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım Allahtan donrulmuş emriyom vardı aradan 4 ay geçti şimdi sıra dondurulmuş emriyoda

Estrofem hap kullanıyorum
ilk 4 gün 1'er adet
2. 4 gün 2'er adet
3. 4 gün 3'er adet ve çarşamba günü hap bitiyor kontrole gideceğim transferden bir gün öncede makrofaj aşısı yapılacak Estrofem hap kullandıktan sonra ne zaman sonra tranfer gerçekleşiyor böyle bir durum yaşanlarımız var mı yardımcı olabilecek (çok heyecanlıyım zaman az kaldıkça)

Herkese merhaba tüp bebek süreçimde ilk transferim maalesef olumsuz oldu. Kesede bebek görünmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım Allahtan donrulmuş emriyom vardı aradan 4 ay geçti şimdi sıra dondurulmuş emriyoda

ilk 4 gün 1'er adet
2. 4 gün 2'er adet
3. 4 gün 3'er adet ve çarşamba günü hap bitiyor kontrole gideceğim transferden bir gün öncede makrofaj aşısı yapılacak Estrofem hap kullandıktan sonra ne zaman sonra tranfer gerçekleşiyor böyle bir durum yaşanlarımız var mı yardımcı olabilecek (çok heyecanlıyım zaman az kaldıkça)
O belli olmuyor rahim kalınlığına bakar doktor ona göre devam edersiniz ya da transfer hazırlığı başlar

Estrofem oyle hemen bitmiyor kalp atısını duyana kadar kullancaksın. Rahim kalınlıgina baglı olarak adetin 17_25 günleri arasında transfer olur

ilk 4 gün 1'er adet
2. 4 gün 2'er adet
Merhabaa bende estrofem kullandım 19 şubatta başladım 8 martta transferim olucak 🥰

Estrofem transferden sonrada devam ediyor,bir kutu var elimde isteyen olursa yollayabilirim. ilaç görmek istemiyorum artık evimde

Merhaba, bana acil estrofem lazım. Elinde olan var mıdır? İlaç tedarikinde sıkıntı olduğundan hiçbir yerde bulamıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Elinde olan varsa yazabilirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaslar, benimde 2 kutuya ihtiyacım var, bende arastırıyorum eğer buldugum yer olursa sizlerede söylerim , eger sizde buldugunuz yer olursa 1 adet bile bulursak banada soylerseniz birbirimize yardımcı olabilirsek güzel olur. Budugumda buldugum yerın bilgisini buarada paylaşırım mutlaka.

Merhaba, tamamdır ben de araştırıyorum bulursam buradan mutlaka yazacağım. İlaç firması novo nordisk i aradım. Tedarik ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirttiler. Ara ara depolara gönderiyorlarmış onlar da eczanelere tabii. Denk gelir de bulursak şanslıyız. İletişimde kalalım.

Back
X