O belli olmuyor rahim kalınlığına bakar doktor ona göre devam edersiniz ya da transfer hazırlığı başlarHerkese merhaba tüp bebek süreçimde ilk transferim maalesef olumsuz oldu. Kesede bebek görünmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım Allahtan donrulmuş emriyom vardı aradan 4 ay geçti şimdi sıra dondurulmuş emriyoda
Estrofem hap kullanıyorum
ilk 4 gün 1'er adet
2. 4 gün 2'er adet
3. 4 gün 3'er adet ve çarşamba günü hap bitiyor kontrole gideceğim transferden bir gün öncede makrofaj aşısı yapılacak Estrofem hap kullandıktan sonra ne zaman sonra tranfer gerçekleşiyor böyle bir durum yaşanlarımız var mı yardımcı olabilecek (çok heyecanlıyım zaman az kaldıkça)
Merhabaa bende estrofem kullandım 19 şubatta başladım 8 martta transferim olucakHerkese merhaba tüp bebek süreçimde ilk transferim maalesef olumsuz oldu. Kesede bebek görünmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım Allahtan donrulmuş emriyom vardı aradan 4 ay geçti şimdi sıra dondurulmuş emriyoda
Estrofem hap kullanıyorum
ilk 4 gün 1'er adet
2. 4 gün 2'er adet
3. 4 gün 3'er adet ve çarşamba günü hap bitiyor kontrole gideceğim transferden bir gün öncede makrofaj aşısı yapılacak Estrofem hap kullandıktan sonra ne zaman sonra tranfer gerçekleşiyor böyle bir durum yaşanlarımız var mı yardımcı olabilecek (çok heyecanlıyım zaman az kaldıkça)
Benimde transferim çarşamba günü olduMerhabaa bende estrofem kullandım 19 şubatta başladım 8 martta transferim olucak
sizin adınıza çok sevindim umarım kolaylıkla olurBenimde transferim çarşamba günü oldu
merhaba tranferiniz oldu muBenimde transferim çarşamba günü oldu
Nerede oturuyorsunuz?Estrofem transferden sonrada devam ediyor,bir kutu var elimde isteyen olursa yollayabilirim. ilaç görmek istemiyorum artık evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?