Aşılama tüp bebekte transfer sonrası durum...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar bu konuyu açacak yer bulamadım burdan sormak istedim..ablam tüp bebek teedavisi gördü.bugün transfer oldu..transferden sonra yatış pozisyonu hep sırt üstü mü olacak?yan da yatabilir mi?

canım asılma yerıne yazmıssın tup bebek ozlee yazsaydın san daha cok faydalı seyler yazabılırlerdı
yatıs seklı sırt ustu
ama sureklı yatmakta ıı deıl kan dolasımı ıcın
ablana tavsıyem kabak cekırdegı badem yesın tutunmayı kolaylastırıor
kafasından transferı unutsun yeterınce rahat olmaya baksın
kabız olmamaya dıkkat etsın bunun ıcınde kuru kayısı yesın
kabız olsa bıle ıkınmasın kendını zorlamsın wc de
bol bol su ıcsın mumkun oldugunca
sebze meyve yesın oldugunca

benımde kısmetse ılk denemem eylul sonu ekım bbası olacak
burda tecrube sahıbı oldum
dılerım hayırlı sonuclara ulasır ablanız
rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınnn
(ezan okunuyor )

aslında sürekli yatıcaksın diye birşey yok sadece ani hareketlerden ve ağır birşeyler kaldırmaktan kaçınsın.bende tüp bebekle anne oldum doktorum hayatına devamet demişti.inşallah başarılı olur :CüvCüv:

aslında sürekli yatıcaksın diye birşey yok sadece ani hareketlerden ve ağır birşeyler kaldırmaktan kaçınsın.bende tüp bebekle anne oldum doktorum hayatına devamet demişti.inşallah başarılı olur :CüvCüv:

hayırlı olsun canım

arkadaslarrrr ablamın transferı oldu bugun ıkıncı gunu karnının alt kısmında agrı var ve belı agrıyo ve mıdesı bulanıyo normal mı acaba bı de ne yıyıp ıcmesı gerekıyoo bılgılendırırsenız sevınırımmm

4 -5 gün dikkat etsin ablan sonra kalksın çok takmasın banyoyuda 4.gün çok ılık ve az çok kalmadan duşta yapsın bol şans

Back
X