Tüp bebekte Usg de 2 3 gün oynama olması sorun olur mu

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar çok ŞÜKÜR pozitifi gördüm bebiş iyi fakat doktorumun bebeğin gününü nasıl hesapladını çözemiorum
Çünkü ilk gittimde transfer tarihi 17. Gün olarak dedi ve evet öyleydi kalp atışı için gittimde GA sı 8 +0 haftalık yazıyordu ama benim 7+4 olmam gerekirdi öndeydi
En son gittimde Usg kağıdında yazmıyor ölçüm doktor içeride söledi 9+4 die çözemedim ben bu işi arkadaşlar yardımcı olurmusunuz soruyorum sorun yok diyorlar gerçi ama içim rahat etmeli 🙏🦋🐬

Merhaba bende tüp bebek tedavisiyle doğum yaptım. Doktorun o anki ölçümüne göre değişiyor bizde de hep bi kaç gün önde yada geride çıkıyordu hiç sorun teşkil etmiyor. 2-3 hafta kadar önemli bi fark yoksa sıkıntı yok. Sağlıkla kucağınıza alın

Bi kaç günlük fark önemli olmuyor. Sorun yok diyorsa yoktur. Kafana takma hamileliğinin tadını çıkar ☺

Merhaba bende tüp bebek tedavisiyle doğum yaptım. Doktorun o anki ölçümüne göre değişiyor bizde de hep bi kaç gün önde yada geride çıkıyordu hiç sorun teşkil etmiyor. 2-3 hafta kadar önemli bi fark yoksa sıkıntı yok. Sağlıkla kucağınıza alın
Aminnn teşekkür ederim sorun yok herşey iyi diyor çok ŞÜKÜR ama hesaplamalara göre tam çıkıyor reglinin 23. Günü transfer oldum için reglimi doktor Şimdilik 3 4 gün önde ayarlamış mesela hemşiresi söledi 8. Haftada 2 3 gün önde gidiyordu 10. Hafta içinde gittim 9+4 tam çıktı önde çıkmayınca şaşırdım o yüzden merak ediyordum Ama oluyormuş sizdede başka arkadaşlardada olmuş teşekkür ederim sizde sağlıkla kucanıza alın bebişinizi Çok Aminn🙏🦋🐬

Bi kaç günlük fark önemli olmuyor. Sorun yok diyorsa yoktur. Kafana takma hamileliğinin tadını çıkar ☺
Anladım İNŞALLAH sağlıkla ilerler ayy kafaya takmadan olmuyor ki canım keşke başarabilsem biliyorum ilerde tedirginliklerime üzülücem ama ne biliyim oluyor işte sende evladını sağlıkla büyüt İNŞALLAH 🙏🦋🐬

Aminnn teşekkür ederim sorun yok herşey iyi diyor çok ŞÜKÜR ama hesaplamalara göre tam çıkıyor reglinin 23. Günü transfer oldum için reglimi doktor Şimdilik 3 4 gün önde ayarlamış mesela hemşiresi söledi 8. Haftada 2 3 gün önde gidiyordu 10. Hafta içinde gittim 9+4 tam çıktı önde çıkmayınca şaşırdım o yüzden merak ediyordum Ama oluyormuş sizdede başka arkadaşlardada olmuş teşekkür ederim sizde sağlıkla kucanıza alın bebişinizi Çok Aminn🙏🦋🐬
Amin cümlemiz sağlıkla vakti zamanında alalım bebişlerimizi kucağımıza 😊

Back
X