- 26 Mayıs 2022
- 786
- 317
- 53
- 25
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Canim ben cogunlukla yattigim icin yatarken cesitli kitaplar okudum okumak zaten otomatik uyku getiriyor birde cay kahve vb kullanma yatma saatine yakin birsey yeme sadece su içMerhaba kızlar Transferimin 8. Günü fakat transfer olduğumdan beri vücut yorulmadığı için uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her sabah 5 de ayağı kalkıyorum önce 11 de uyanan ben djsjsjsj şimdi sabah kuşu oldumnasıl düzelteceğim bilmiyorum böyle benim gbi olan Oldumu nasıl düzene soktunuz istemsizce 5 Oldumu uyanıyorum vücut bunu alışıklık haline getirdi 4 saatlik uykuyla vücudum durabiliyor artık
Bugünlerin tadını çıkart canım bebiş olduktan sonrada uyku diye ölürsun inşallahMerhaba kızlar Transferimin 8. Günü fakat transfer olduğumdan beri vücut yorulmadığı için uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her sabah 5 de ayağı kalkıyorum önce 11 de uyanan ben djsjsjsj şimdi sabah kuşu oldumnasıl düzelteceğim bilmiyorum böyle benim gbi olan Oldumu nasıl düzene soktunuz istemsizce 5 Oldumu uyanıyorum vücut bunu alışıklık haline getirdi 4 saatlik uykuyla vücudum durabiliyor artık
Evet bende kitap okuyorum fakat yatakrn değilde gün içinde uzandığımda okuyorum birde uyumaya yakın deneyeceğim teşekkürlerCanim ben cogunlukla yattigim icin yatarken cesitli kitaplar okudum okumak zaten otomatik uyku getiriyor birde cay kahve vb kullanma yatma saatine yakin birsey yeme sadece su iç
Amin kuşum öyle olsunda razıyımBugünlerin tadını çıkart canım bebiş olduktan sonrada uyku diye ölürsun inşallah
sana bir şey diyeyim mi benim transferimde de böyle olmuştu. hatta konu açmıştım uyuyamıyorum diye. asla uykum gelmiyordu ve pozitif gelmişti sonuçMerhaba kızlar Transferimin 8. Günü fakat transfer olduğumdan beri vücut yorulmadığı için uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her sabah 5 de ayağı kalkıyorum önce 11 de uyanan ben djsjsjsj şimdi sabah kuşu oldumnasıl düzelteceğim bilmiyorum böyle benim gbi olan Oldumu nasıl düzene soktunuz istemsizce 5 Oldumu uyanıyorum vücut bunu alışıklık haline getirdi 4 saatlik uykuyla vücudum durabiliyor artık
Ciddimisinz ayyy inşallah bende de fazla belirti olmayınca birşeye tutunamıyordum ama bu bana ümit oldusana bir şey diyeyim mi benim transferimde de böyle olmuştu. hatta konu açmıştım uyuyamıyorum diye. asla uykum gelmiyordu ve pozitif gelmişti sonuç
Ben de aynısıyım. Saatli ilaçlarım olduğu için sabah 6 da kalkıyorum akşam 12 gibi yatıyorum ve gün içerisinde çok nadir uykum geliyorMerhaba kızlar Transferimin 8. Günü fakat transfer olduğumdan beri vücut yorulmadığı için uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her sabah 5 de ayağı kalkıyorum önce 11 de uyanan ben djsjsjsj şimdi sabah kuşu oldumnasıl düzelteceğim bilmiyorum böyle benim gbi olan Oldumu nasıl düzene soktunuz istemsizce 5 Oldumu uyanıyorum vücut bunu alışıklık haline getirdi 4 saatlik uykuyla vücudum durabiliyor artık
Sonucunuz ne olduBen de aynısıyım. Saatli ilaçlarım olduğu için sabah 6 da kalkıyorum akşam 12 gibi yatıyorum ve gün içerisinde çok nadir uykum geliyor
Hamileyim canım bugün öğrendimSonucunuz ne oldu
Çok sevindim darısı bana inşallah bende pazartesi kan vereceğimHamileyim canım bugün öğrendim
sizi forumlarda görüyorum. gönülden diliyorum inşallah Rabbim gönlünüze göre sağlıkla hayırla nasip etsinCiddimisinz ayyy inşallah bende de fazla belirti olmayınca birşeye tutunamıyordum ama bu bana ümit olduinşallah yarın ilk iadrarla sabahında test yapacağım
amin inşallah güzel haberlereÇok sevindim darısı bana inşallah bende pazartesi kan vereceğim
Allah razı olsun insanın insana bir duası bile çok mutlu ediyor inşallah nasip olursizi forumlarda görüyorum. gönülden diliyorum inşallah Rabbim gönlünüze göre sağlıkla hayırla nasip etsinuykusuzluk ve ayak üşümesi bende çok olmuştu Rabbim nasip etti inşallah sizinde nasip olsun
Bende de oyle olmustu.Merhaba kızlar Transferimin 8. Günü fakat transfer olduğumdan beri vücut yorulmadığı için uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum her sabah 5 de ayağı kalkıyorum önce 11 de uyanan ben djsjsjsj şimdi sabah kuşu oldumnasıl düzelteceğim bilmiyorum böyle benim gbi olan Oldumu nasıl düzene soktunuz istemsizce 5 Oldumu uyanıyorum vücut bunu alışıklık haline getirdi 4 saatlik uykuyla vücudum durabiliyor artık
Şükür pozitifi aldım demek ondanmışsana bir şey diyeyim mi benim transferimde de böyle olmuştu. hatta konu açmıştım uyuyamıyorum diye. asla uykum gelmiyordu ve pozitif gelmişti sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?