Tüp bebekte uzman doktor başarı garantisi verebilir mi ?

Gerçekten baba gibi bir insandır. Ben de tayfun hoca da tedavi görüyorum.Önümüzdeki haftalarda benim de transferim olacak. Nasip bakalım herşey. Sizin adınıza sevindim. Naziye hanım sanırım ilk doktorunuz. Biraz değişik tarzı vardır. Bi bakarsınız çok alakalı ni bakarsınız ortada kalırsınız.

Gerçekten baba gibi bir insandır. Ben de tayfun hoca da tedavi görüyorum.Önümüzdeki haftalarda benim de transferim olacak. Nasip bakalım herşey. Sizin adınıza sevindim. Naziye hanım sanırım ilk doktorunuz. Biraz değişik tarzı vardır. Bi bakarsınız çok alakalı ni bakarsınız ortada kalırsınız.
Ala ala siz nerden biliyorsunuz :) ahahah sasirdim

Ins canim ya bu yolda kim yürüyorsa rabbim herkezin duasini kabul eglesin surec cok zor cnki hem maddi hem manevi ins seninde guzel haberlerini aliriz sen tedavi surecindemisin yoksa oldunmu

ben şuan tedavi sürecinde değilim canım.. daha önce 2 denemem oldu.. biri 2017 kasım ayındaydı.. diğer temmuz 2018 de.. hatta geçen sene bugün test günümdü ve pozitifti.. mutluluktan uçmuştum.. ama dış gebelikmiş..

Aslinda tayfun hocayla tanismam tamamen kadermi kismet mi blmiom. Bn tup bebekte kan vercetkm aynen naziye hanima yaptırmıştım sonucum negatif gelince aglamaya basladim o anda tayfun hoca yanimdan gcti hemsiresine o kızı cagirin dedi oda da bnle yarim saate yakin konuştu ama hc tanimiyoruz esim medicalde calisio ama esimide tanimio . Derken bize akil verdi ne yapmamız gerektigini soyledi .ilkini yapti tutmadi bu sefer tuttu . Tayfun hoca da ikinci denemem naziyede 3. 5 ci tup denemede sonuc pozitif .

ben şuan tedavi sürecinde değilim canım.. daha önce 2 denemem oldu.. biri 2017 kasım ayındaydı.. diğer temmuz 2018 de.. hatta geçen sene bugün test günümdü ve pozitifti.. mutluluktan uçmuştum.. ama dış gebelikmiş..
Dis gebelik nasil oluo canim belirtileri nelermis degerlerin yukseldimi

Dis gebelik nasil oluo canim belirtileri nelermis degerlerin yukseldimi

bebek rahime değil genelde tüplere yerleşiyor.. Benim de sağ tüpüme yerleşmiş.. hiç bir belirtim yoktu ilkte.. bhcg değerim 2 günde bir 2 kat artıyordu.. genelde 2000 olduğunda kese görünüyor.. benim 15000 e yükseldi 3 tane doktor girdi muayeneme yine de görünmedi.. sonra ultrason doktoru geldi tüpümde gördü.. hemen küretaj yaptılar ertesi gün tahlil sonucum dış gebelik diye geldi.. doktor aradı hemen hastaneye gel diye.. o zaman kadar da çok hafif lekelenmelerim vardı.. gittik hastaneye 3 haftalık iğne tedavisi yapabiliriz dedi doktorum ama bebeğin büyük olduğu için iğneyle ölmeyebilir ve acil ameliyata gireriz ama seni riske atamam dedi.. en çok istediğim şeydi bir bebeğim olsun o an doktora ağlayarak hemen al içimden diye yalvardım.. ölüm korkusundan.. 2 saat sonra girdik ameliyata.. Rabbim kimseye yaşatmasın..

bebek rahime değil genelde tüplere yerleşiyor.. Benim de sağ tüpüme yerleşmiş.. hiç bir belirtim yoktu ilkte.. bhcg değerim 2 günde bir 2 kat artıyordu.. genelde 2000 olduğunda kese görünüyor.. benim 15000 e yükseldi 3 tane doktor girdi muayeneme yine de görünmedi.. sonra ultrason doktoru geldi tüpümde gördü.. hemen küretaj yaptılar ertesi gün tahlil sonucum dış gebelik diye geldi.. doktor aradı hemen hastaneye gel diye.. o zaman kadar da çok hafif lekelenmelerim vardı.. gittik hastaneye 3 haftalık iğne tedavisi yapabiliriz dedi doktorum ama bebeğin büyük olduğu için iğneyle ölmeyebilir ve acil ameliyata gireriz ama seni riske atamam dedi.. en çok istediğim şeydi bir bebeğim olsun o an doktora ağlayarak hemen al içimden diye yalvardım.. ölüm korkusundan.. 2 saat sonra girdik ameliyata.. Rabbim kimseye yaşatmasın..
:( okurken çok duygulandim ya . Rabbim kmseye yasatmasin herseyin hayirlisini versin . Seni cok iyi anliyorim bnde 3 yildir bebek icin ugrasiyorim 5 ci tup bebek denemesinde pozitifi aldim ama hala tedirginim keseyi gormeden kmseye demedim bile .hersey olabilir .kalp atisinida duymak istiyorum . . Bu surec inanılmaz zor ve psikolojik acidanda zor.. herseyin hayirlisini versin rabbim

Aslinda tayfun hocayla tanismam tamamen kadermi kismet mi blmiom. Bn tup bebekte kan vercetkm aynen naziye hanima yaptırmıştım sonucum negatif gelince aglamaya basladim o anda tayfun hoca yanimdan gcti hemsiresine o kızı cagirin dedi oda da bnle yarim saate yakin konuştu ama hc tanimiyoruz esim medicalde calisio ama esimide tanimio . Derken bize akil verdi ne yapmamız gerektigini soyledi .ilkini yapti tutmadi bu sefer tuttu . Tayfun hoca da ikinci denemem naziyede 3. 5 ci tup denemede sonuc pozitif .
Çok sevindim sizin adınıza. Ben de tayfun hoca hakkında yazılanları okurken yazdıklarınızı gördü. yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile ilk doktorunuzu da. Zor bir süreç insan bu süreçte herşeyi araştırıyor. Benim ilk tedavi başarılı idi ama kalbi durdu. Şimdi bir kez daha denicem hayırlısı inşallah.

Son düzenleme:
:KK43: okurken çok duygulandim ya . Rabbim kmseye yasatmasin herseyin hayirlisini versin . Seni cok iyi anliyorim bnde 3 yildir bebek icin ugrasiyorim 5 ci tup bebek denemesinde pozitifi aldim ama hala tedirginim keseyi gormeden kmseye demedim bile .hersey olabilir .kalp atisinida duymak istiyorum . . Bu surec inanılmaz zor ve psikolojik acidanda zor.. herseyin hayirlisini versin rabbim

söyleme canım en azından riskli zamanlar geçene kadar söyleme.. bana hastanedeki hemşireler kötü şeyler aklına getirme konuş bebeğinle demişlerdi.. tabi 2 yıldır hayatım hastanede geçtiği için hepsiyle samimi olmuştuk :)

bi de ben eşime dedim ki, hcg değerim 6000 lerdeyken kendiliğimden hamile kalabilseydim sana kaset testi gönderirdim sürpriz yapardım ama senin böyle bir anın olmadı dedim.. garibim ertesi gün kaset test almış yap hadi anı olarak kalsın dedi.. yaptım ve negatif çıkmıştı şaka gibi.. normalde hcg 200-300 lerdeyken çift çizgi çıkıyor..

Back
X