Tüp bebekte uzun protokol yaptıranlar

limoncicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
5.004
5.841
198
Merhaba arkadaslar! İlk tüp denemem ve süreç hakkında çok fikir sahibi değilim. Doktorum adetimin 21.günü lucrin başlattı 12 gündür iğne okuyorum fakat hala adet olmadım. Sizler baskılayıcı iğneden kacıncı gününde adet oldunuz?

Merhaba arkadaslar! İlk tüp denemem ve süreç hakkında çok fikir sahibi değilim. Doktorum adetimin 21.günü lucrin başlattı 12 gündür iğne okuyorum fakat hala adet olmadım. Sizler baskılayıcı iğneden kacıncı gününde adet oldunuz?
12. Gün adet oldum. ben de gonapeptyl ve dogum kontrol hapi kullandim. Stres yapma bol su ic. Gebelik suphen yoksa 1-2 bardak adacayi icebilirsin

12. Gün adet oldum. ben de gonapeptyl ve dogum kontrol hapi kullandim. Stres yapma bol su ic. Gebelik suphen yoksa 1-2 bardak adacayi icebilirsin
Tesekkür ederim yok gebelik şüphem yokda bir an önce adet olmak istiyorum yum geliştirici iğnelerw baslamak için

Merhaba benimde ilk denemem uzun protokoldu. Lucrin bende adet gecikmesi yapmıştı. O dönem ben de tereddüt etmiştim. Adetin 2 ya da 3. Günü yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor.

Merhaba benimde ilk denemem uzun protokoldu. Lucrin bende adet gecikmesi yapmıştı. O dönem ben de tereddüt etmiştim. Adetin 2 ya da 3. Günü yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor.
Çok teşekkür ederim cevabın için.
Kac gün gecikmiştin hatırlıyor musun? Peki hamile kaldın mı?
Hangi durumlarda uzun protokol uygulanıyor biliyor musun?kac yumurtan olmustı?

Kaç gün geciktiğini hatırlamıyorum. Hayır hamile kalamadım. Çikolata kisti nedeniyle bana uzun protokol uygulanmıştı.

Merhaba. Benimde Lucrin ile 15 gün gecikti. Çık sıkıntılı bi durum. Şimdi dondurulmuş embriyo transferi için tekrar başladım. Adetim gelsin diye ne yapmalıyım diye düşünürken

Back
X