tüp bebekte yardım :(

cantanem06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
59
35
33
35
slm öncelikle 9 senelik evliyim hic cocugum olmadı 3 defa asılama denendı 2 si iptal oldu biri ugulandi oda basarisiz oldu iptal olanların sebebi yumurtam gelismedi igne kulandim sonra laporoskobi ameliyati oldum suan tüp bebek deniycez lucrin kulaniyorum bugun 6 . ignemi vuruldum pco hastasiyim tek korkum yumurtam gelisrmi gelişmezmi nolur yardim edinn umut olun bana :(

slm öncelikle 9 senelik evliyim hic cocugum olmadı 3 defa asılama denendı 2 si iptal oldu biri ugulandi oda basarisiz oldu iptal olanların sebebi yumurtam gelismedi igne kulandim sonra laporoskobi ameliyati oldum suan tüp bebek deniycez lucrin kulaniyorum bugun 6 . ignemi vuruldum pco hastasiyim tek korkum yumurtam gelisrmi gelişmezmi nolur yardim edinn umut olun bana :KK43:
Merhabalar:
Polıkıstık over sendromunda yumurta büyütme ve ılac doz ayarlaması deneyım gerektıren bır durumdur. Fazla ilac dozu; karında şişkinlık ,karında sıvı toplanması, nefes darlıgı .. vs bulgularla ortaya cıkan ohss(aşırı uyarım sendromu) denılen duruma neden olabılır. Yetersız ılac dozunda ise folıkul denılen yumurta keselerı ıstenılen duzeyde buyumeyebılır. Bu baglamda hem gebelık hem emnıyet ıstıyoruz. Ve bu durum dogru, işinde deneyımlı uzman ellerde mümkün olmaktadır. Bol şans dilerim.

Back