- 25 Nisan 2023
- 584
- 251
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
-
5 gün embriyosu canım ngsli nedir onu anlamadımEn iyi kalite ve ngsli mi embriyosu?
Genetik taramaya gidenler oluyo onun kısaltması. Doktor hata etmiş böyle bi yüzdelik verilmez tabi ki. Ayrıca yüzde 25 de ciddi oran sonuç bu olabilir gereksiz yere üzülür anne adayı yazık.5 gün embriyosu canım ngsli nedir onu anlamadım
Ben daha ön görüşmeye gittiğimde , yaşım ve tahlil sonuçlarımıza bakarak yüzdeniz 50-60 demişti. Embriyolar 5. Güne geliyor fakat omlarında aralarında sınıflandırması var. Sizinki en iyisi sanırım. Doktorunuz burda embriyo çok iyi tutunma ihtimali çok yüksek , gerisi nasip Allah’a kalmış demek istiyor bence. Sonuçta her şey çok güzel ve yolunda gittiğinde bile düşükle sonuçlanabiliyor. İyi düşünün iyi olsunMerhaba kızlar doktorunuz embriyoya dahil bı yüzdelik verdi mi size arkadaşım şuan transfer aşamasında ve doktorum yüzde 75 tutar demiş benim doktorum böyle birseyden bahsetmedi bana gerçekten böyle bir şey varmı
Ne asamadasin canım hayırlı olsun bu aradaBenim doktorum da bana yüzdelik şans söyledi ver herkese de söylüyorlar çoğu doktorunda ne kadar şans olduğunu söylediğini biliyorum
Teşekkür ederimNe asamadasin canım hayırlı olsun bu aradadoktorun yüzde kaç dedi sana
Maşallah canım dondurulmuş mu tazemiydi embriyon bide test falan yaptın mı hiçTeşekkür ederimtransfer oldum bugün 8. Günüm. Bana%70 dediler. Bu oran en yüksek oranmış. Kalan yüzde otuz da embriyo ve Rahim arasındaki uyuma bağlı ama olumsuz olacağını düşünmüyoruz dedi dokrorum
Hiç test yapmadım kan vericem aklım karışsın istemiyorumMaşallah canım dondurulmuş mu tazemiydi embriyon bide test falan yaptın mı hiç
Merhaba canım. Bende yeni üye oldum sırf bu konu yüzünden. Bu ay ilk tüp bebek deneyimine başladım. Bir tane 5.gün ebriyosu elde edildi 2bc kalitesinde. Çok merak ediyorum bu kalitede olan arkadaşlar hamile kalabildi mi diyeMerhaba kızlar doktorunuz embriyoya dahil bı yüzdelik verdi mi size arkadaşım şuan transfer aşamasında ve doktorum yüzde 75 tutar demiş benim doktorum böyle birseyden bahsetmedi bana gerçekten böyle bir şey varmı
Maşallah canım darısı benim başıma bizede dua edin lütfenBana denmisti ben ngs bile yaptirmadim 2 embriyo 5.güny erledtieilmisti 80% tutar dendi elhamdullillah ikisi de tuttu biri gelismedi ama biri suan 7aylik bir kiz bebegi
İnşallah tutar kuzum benim bu konuda pek bilgim yok vallahi Rabb'im hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasınMerhaba canım. Bende yeni üye oldum sırf bu konu yüzünden. Bu ay ilk tüp bebek deneyimine başladım. Bir tane 5.gün ebriyosu elde edildi 2bc kalitesinde. Çok merak ediyorum bu kalitede olan arkadaşlar hamile kalabildi mi diye
Amiinn canımm amin. Rabbim bu yolda kimseyi kırıklığa uğratmasınİnşallah tutar kuzum benim bu konuda pek bilgim yok vallahi Rabb'im hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Amin canımAmiinn canımm amin. Rabbim bu yolda kimseyi kırıklığa uğratmasın
Yalan o verılmezkı vucudu bu embryonsa dışardan kalıtesı bılıyolar genetık yapılmadıysa içi bilmezlerkı surprız yumurta , yanı yüzde veren yalan dıyordurMerhaba kızlar doktorunuz embriyoya dahil bı yüzdelik verdi mi size arkadaşım şuan transfer aşamasında ve doktorum yüzde 75 tutar demiş benim doktorum böyle birseyden bahsetmedi bana gerçekten böyle bir şey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?