Tüp bebekte yüzdelik🤔

Papatya6565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
584
251
33
29
Merhaba kızlar doktorunuz embriyoya dahil bı yüzdelik verdi mi size arkadaşım şuan transfer aşamasında ve doktorum yüzde 75 tutar demiş benim doktorum böyle birseyden bahsetmedi bana gerçekten böyle bir şey varmı🙄

En iyi kalite ve ngsli mi embriyosu?

5 gün embriyosu canım ngsli nedir onu anlamadım 🙄
Genetik taramaya gidenler oluyo onun kısaltması. Doktor hata etmiş böyle bi yüzdelik verilmez tabi ki. Ayrıca yüzde 25 de ciddi oran sonuç bu olabilir gereksiz yere üzülür anne adayı yazık.

Merhaba kızlar doktorunuz embriyoya dahil bı yüzdelik verdi mi size arkadaşım şuan transfer aşamasında ve doktorum yüzde 75 tutar demiş benim doktorum böyle birseyden bahsetmedi bana gerçekten böyle bir şey varmı🙄
Ben daha ön görüşmeye gittiğimde , yaşım ve tahlil sonuçlarımıza bakarak yüzdeniz 50-60 demişti. Embriyolar 5. Güne geliyor fakat omlarında aralarında sınıflandırması var. Sizinki en iyisi sanırım. Doktorunuz burda embriyo çok iyi tutunma ihtimali çok yüksek , gerisi nasip Allah’a kalmış demek istiyor bence. Sonuçta her şey çok güzel ve yolunda gittiğinde bile düşükle sonuçlanabiliyor. İyi düşünün iyi olsun 🙏🥰

Benim doktorum da bana yüzdelik şans söyledi ver herkese de söylüyorlar çoğu doktorunda ne kadar şans olduğunu söylediğini biliyorum

Ne asamadasin canım hayırlı olsun bu arada 🤗 doktorun yüzde kaç dedi sana🌼🌼
Teşekkür ederim😘💕 transfer oldum bugün 8. Günüm. Bana%70 dediler. Bu oran en yüksek oranmış. Kalan yüzde otuz da embriyo ve Rahim arasındaki uyuma bağlı ama olumsuz olacağını düşünmüyoruz dedi dokrorum 🥰🥰

Teşekkür ederim😘💕 transfer oldum bugün 8. Günüm. Bana%70 dediler. Bu oran en yüksek oranmış. Kalan yüzde otuz da embriyo ve Rahim arasındaki uyuma bağlı ama olumsuz olacağını düşünmüyoruz dedi dokrorum 🥰🥰
Maşallah canım dondurulmuş mu tazemiydi embriyon bide test falan yaptın mı hiç🤗

Maşallah canım dondurulmuş mu tazemiydi embriyon bide test falan yaptın mı hiç🤗
Hiç test yapmadım kan vericem aklım karışsın istemiyorum 🤭🤭 donduruldu benim embriyolarım. Riskli bir ameliyata girdim. Zarar görme ihtimaline karşılık önlem olarak bu şekilde tercih etti doktorlarım

Merhaba canım. Bende yeni üye oldum sırf bu konu yüzünden. Bu ay ilk tüp bebek deneyimine başladım. Bir tane 5.gün ebriyosu elde edildi 2bc kalitesinde. Çok merak ediyorum bu kalitede olan arkadaşlar hamile kalabildi mi diye

Bana denmisti ben ngs bile yaptirmadim 2 embriyo 5.güny erledtieilmisti 80% tutar dendi elhamdullillah ikisi de tuttu biri gelismedi ama biri suan 7aylik bir kiz bebegi 🥰

Bana denmisti ben ngs bile yaptirmadim 2 embriyo 5.güny erledtieilmisti 80% tutar dendi elhamdullillah ikisi de tuttu biri gelismedi ama biri suan 7aylik bir kiz bebegi 🥰
Maşallah canım darısı benim başıma bizede dua edin lütfen 🤗🤗 dondurulmuş embriyomuydu senin ki bide yaş kaç senin benim doktorum yaştan dolayı iki tane transfer etmeyi kabul etmedi

Merhaba canım. Bende yeni üye oldum sırf bu konu yüzünden. Bu ay ilk tüp bebek deneyimine başladım. Bir tane 5.gün ebriyosu elde edildi 2bc kalitesinde. Çok merak ediyorum bu kalitede olan arkadaşlar hamile kalabildi mi diye
İnşallah tutar kuzum benim bu konuda pek bilgim yok vallahi Rabb'im hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın 🤗🤲

Yalan o verılmezkı vucudu bu embryonsa dışardan kalıtesı bılıyolar genetık yapılmadıysa içi bilmezlerkı surprız yumurta , yanı yüzde veren yalan dıyordur

Back
X