Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay kullandım bende maxijunoyu bu ayda bu vitaminleri aldım ama inş faydası olurmerhaba. ben şuanda aşılama tedavisindeyim daha tüp bebeğe geçmedim ama vitaminleri saatli gününe gün en az 3 ay kullanmamız gerekiyorki faydasını görelimben maxijuno kullanıyorum 1 kutu bitirdim 2. kutudayım. içeriği çok zengin bi araştırabilirsiniz. eşime de maxigo kullanıyorum
Tedaviden 2 ay önce maxijuno stromega dvitamini kullanmıştım yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıyordum avakado organik yumurta ev yapımı yoğurt ceviz kavrulmamis kuruyemiş yemistik bunları eşimle beraber yaptık benim kullandığım vitaminleri eşimde kullandı. Birde kısa bir süre biesteron dhea kullandim sonra üretimi durduğu için bulamadık kullanamadim. Olgun yumurta sayım artmıştı. Ben etkisi olduğunu düşünüyorumOmega q10 prowomen dışında
Ben bir embriyoloğun eğitimine katılmıştım çok faydasını gördüm. Farklı farklı takviyeler tavsiye etmişti eğitimde antioksidanlar vs, direkt yumurta kalitesini artırmaya yönelik.Omega q10 prowomen dışında
Teşekkür ederim bende biesteron bulamadım çok tavsiye eden olmuştu 3 ay maxijuno kullandım omega g10 yeni başladımTedaviden 2 ay önce maxijuno stromega dvitamini kullanmıştım yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıyordum avakado organik yumurta ev yapımı yoğurt ceviz kavrulmamis kuruyemiş yemistik bunları eşimle beraber yaptık benim kullandığım vitaminleri eşimde kullandı. Birde kısa bir süre biesteron dhea kullandim sonra üretimi durduğu için bulamadık kullanamadim. Olgun yumurta sayım artmıştı. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum
Bende diyetisyene gittim 1 ay yaban mersimi ahududu avakado ıspanak Akdeniz usulu beslenme hafata 2 gün et 2 gün balık diğer günler sebze ağırlıklı sölemişti bol bol mor renkli sebze önerdi hepsini uyguluyorum ama inş bi faydasını görürümBen bir embriyoloğun eğitimine katılmıştım çok faydasını gördüm. Farklı farklı takviyeler tavsiye etmişti eğitimde antioksidanlar vs, direkt yumurta kalitesini artırmaya yönelik.
Her bir soruna ayrı kombinasyonlar atıyorum amh düşüklüğü için pcos için, ileri yaş için gibiydi.
Kesinlikle görürsünüz faydasını tüp bebek öncesi en iyi beslenme Akdeniz tipi beslenme. Ve antioksidan kaynağı kırmızı ve mor meyveler, avakado hepsi çok kıymetli devam edinBende diyetisyene gittim 1 ay yaban mersimi ahududu avakado ıspanak Akdeniz usulu beslenme hafata 2 gün et 2 gün balık diğer günler sebze ağırlıklı sölemişti bol bol mor renkli sebze önerdi hepsini uyguluyorum ama inş bi faydasını görürüm
Ilac imprly olabilir ben onun etkisini oldugunu dusunuyorum ama beslenmede onemli. Hergun bir avuc cig kabak cekirdegi, badem , ceviz yiyin. Proteinden zengin beslenin yumurta yiyin mutlaka. Avokado olabilir.salata yiyin bol bol keten tohumu koyun her salata iza. Bir de ben yesillikleri blendardan gecirip iciyordim her aksam . Manyadoz, kreviz sapi, ispanak , limon suyu, keten tohumu, ananas, muz, yesil elma. Her aksam iciyodum .Omega q10 prowomen dışında
Salata olarak yapıyorum ama smoothie olarak içemiyorum çok keskin oluyor tatları yaIlac imprly olabilir ben onun etkisini oldugunu dusunuyorum ama beslenmede onemli. Hergun bir avuc cig kabak cekirdegi, badem , ceviz yiyin. Proteinden zengin beslenin yumurta yiyin mutlaka. Avokado olabilir.salata yiyin bol bol keten tohumu koyun her salata iza. Bir de ben yesillikleri blendardan gecirip iciyordim her aksam . Manyadoz, kreviz sapi, ispanak , limon suyu, keten tohumu, ananas, muz, yesil elma. Her aksam iciyodum .
Valla ben neler neler yapmadim oyle soyliyim :) care arayinca tad tuz gormuyor insan. Kapat burnunu ic bi dikiste :)Salata olarak yapıyorum ama smoothie olarak içemiyorum çok keskin oluyor tatları ya
Birsteron üretimi neden durmuş bilginiz var miTedaviden 2 ay önce maxijuno stromega dvitamini kullanmıştım yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıyordum avakado organik yumurta ev yapımı yoğurt ceviz kavrulmamis kuruyemiş yemistik bunları eşimle beraber yaptık benim kullandığım vitaminleri eşimde kullandı. Birde kısa bir süre biesteron dhea kullandim sonra üretimi durduğu için bulamadık kullanamadim. Olgun yumurta sayım artmıştı. Ben etkisi olduğunu düşünüyorum