- 24 Ağustos 2012
- 12.419
- 28.809
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı basımıza canımBen 2 adet tedavi iptali, bir pozitif faka düşük ile sonuçlanan, 1 negatif sonucun ardından 2 sene ara verip akapunktur ile yeni tedaviye hazırlandım.. Ocak ayında opu ve transfer negatif olsada martta dondurulmuşlarla pozitifi gördüm çok şükür<3
Kac seans Akupunktur yaptirdiniz? Seansi ne kadarBen 2 adet tedavi iptali, bir pozitif faka düşük ile sonuçlanan, 1 negatif sonucun ardından 2 sene ara verip akapunktur ile yeni tedaviye hazırlandım.. Ocak ayında opu ve transfer negatif olsada martta dondurulmuşlarla pozitifi gördüm çok şükür<3
Kac seans Akupunktur yaptirdiniz? Seansi ne kadar
Darısı basımıza canım
Cvp icin tesekkürler. Sizin adiniza sevindim30 seans gittim, Sakarya'da yaşıyorum.. Seansı 100₺ fakat zorlu yollardan geçip yüklü masraflar yapmamızı göz önünde bulundurup fiyatta yardımcı oldular sağolsunlar.. Ağır pcos iki kere yumurta gelişmediği için tedavilerim iptal olmuştu.. Diğer ikisinde yumurtalarım geç gelişti ve kaliteleri düşük oldu.. Akapunktur üçüncü ayında yumurta takibinde yumurtalarım kendi gelişti hamd Sena'lar olsun<3 sonra tekrar denedik ve kısa sürede tedaviye cevap verdi yumurtalarım:) pozitifi gördük Allah'ın izniyle<3
Ben 2 adet tedavi iptali, bir pozitif faka düşük ile sonuçlanan, 1 negatif sonucun ardından 2 sene ara verip akapunktur ile yeni tedaviye hazırlandım.. Ocak ayında opu ve transfer negatif olsada martta dondurulmuşlarla pozitifi gördüm çok şükür<3
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sabah gorunce nasil mutlu oldum cevaplara. Benim yumurtam gelisti 12 adet ama 3. Gune 4 tane kaldi 2 taneyi transfer ettiler ama cc kalitedeydi. 2 si transfer 2si cop oldu. Bende ari sutu bal polen propolis dusunuyordum. Balcilari arastiriyorum. Akapunktur,hacamat, suluk tedavilerini yeni duydum. Bulundugunuz illerde nasil yerlere yaptirdiniz? Yani hastahane gibi yerler mi yoksa mahallelerde bulunan kadinlarin bildigi yerler mi?Mrb.canım ben tüp bebekten önce sülük ve hacamat yaptırdım şimdilik transfer için adet olmayı bekliyorum eger insallah tutarsa sanada öneririm..
Benimkisi kadınların bildigi bir yerdi canım ama ne gelenler vardı sıraya girdik resmen ben çok memnun kaldımKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sabah gorunce nasil mutlu oldum cevaplara. Benim yumurtam gelisti 12 adet ama 3. Gune 4 tane kaldi 2 taneyi transfer ettiler ama cc kalitedeydi. 2 si transfer 2si cop oldu. Bende ari sutu bal polen propolis dusunuyordum. Balcilari arastiriyorum. Akapunktur,hacamat, suluk tedavilerini yeni duydum. Bulundugunuz illerde nasil yerlere yaptirdiniz? Yani hastahane gibi yerler mi yoksa mahallelerde bulunan kadinlarin bildigi yerler mi?
Mesaj tekrarıKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sabah gorunce nasil mutlu oldum cevaplara. Benim yumurtam gelisti 12 adet ama 3. Gune 4 tane kaldi 2 taneyi transfer ettiler ama cc kalitedeydi. 2 si transfer 2si cop oldu. Bende ari sutu bal polen propolis dusunuyordum. Balcilari arastiriyorum. Akapunktur,hacamat, suluk tedavilerini yeni duydum. Bulundugunuz illerde nasil yerlere yaptirdiniz? Yani hastahane gibi yerler mi yoksa mahallelerde bulunan kadinlarin bildigi yerler mi?
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sabah gorunce nasil mutlu oldum cevaplara. Benim yumurtam gelisti 12 adet ama 3. Gune 4 tane kaldi 2 taneyi transfer ettiler ama cc kalitedeydi. 2 si transfer 2si cop oldu. Bende ari sutu bal polen propolis dusunuyordum. Balcilari arastiriyorum. Akapunktur,hacamat, suluk tedavilerini yeni duydum. Bulundugunuz illerde nasil yerlere yaptirdiniz? Yani hastahane gibi yerler mi yoksa mahallelerde bulunan kadinlarin bildigi yerler mi?
hangi ikisini kullandin canim?Benim gittiğim klinikti cnm hayırlısı olsun inş<3 bu arada en yakın zamanda tamda bahsettiğin gibiydi arkadaşım.. D vitamini ve omepa 3 Q10 takviyesiyle çok şükür 5 yumurta dondurdular.. Onunda 3. Günde hepsi çöp oluyodu.. Bende transferden önce kullandım bu ikisini ve transferim olumlu oldu, doktorunla görüşüp denemeni isterim
hangi ikisini kullandin canim?