canım merhaba...o korku hepimizde var malesef...kaybetme korkusu hamileliğin tadını çıkarmaya bile engel oluyo...ama bunada şükür bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla gelsinde biz güçlü anneleriz inş...yolun sonuna gelmişsin Allahım hayırlsısyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.bir de çok korkuyorum bebekte bir sorun olur mu diye.acaba saglıklı mı herseyi tam mı, dogar dogmaz bişey olur mu diye. bu nasıl bişey böyle bilmiyorum. belki de o kadar ugraslar ve uzun yollardan sonra gelen kaybetme korkusu olabilir. ne de olsa görmemişin oğlu olmuş durumu var :))
kızlar bu arada merak ettiğiniz bişey olursa bu dokuz aylık dönemle ilgili elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
doğum tarihi henuz belli değil canım...sıcaklar zorluyor biraz ama Allah sabrını veriyo inan...evimdeyim yalnızım hafif kıyafetlerle idare ediyorum...kaşıntı bazen bende de oluyo...çoğu insanda oluyo takip ettiğim kadarıyla..aşerme gibi bişe kişiden kişiye değişiyo şiddeti...benimde yaklarım çok yanıyo akşamları.nereye koyacağımı şaşırıyorum...ama az kaldı dayanmalıyız..RAbbim bu özel gecenin hatrına yardıma ihtiyacı olan herkesin yar ve yardımcısı olsun...(amin) sevgiler...a.s.esengül demek iki oğluşumuz olacak ha? allah onları sizlere bagışlasın, ne kadar güzel. ve allah kurtarsın.
hituci çok tesekkür ederim, senin de cok ilerlermiş. aynı dönemde olur sanırım doğumlarımız. ikizleri tam 40 haftayı doldurtmuyorlar çünkü. doktor tarih verdimi sana? ve bu sıcaklarda iki bebek taşımaya nasıl dayanıyorsun, bir tanesi bile okadar zorluyor ki beni..
bu sanah yine kaşıntıdan aglayarak uyandım. gebelik alerjisini allah kimseye yaşatmasın. neye alerjim var onu bile bilmiyorum. yine doktora gittik sabah sabah. merhemler verdi ilaç verdi. bugünde gecmezse yarın iğne olacakmışım. bebeğe de baktılar. o da huzursuz olmuş benim huzursuzlugumdan. günde 3 saat uyku ancak uyuyorum.cok şükür bütün hamileliğim boyunca cok sıkıntı yaşamadım ama 8. ay bitti biteli hersey üstüste geliyor. şu 20 gün de hayırlısıyla bir bitse ...
kızlar ayrıca herkesin kandili kutlu olsun. bu gece normal durabilirsem insallah dua edeceğim hepimize.
merhaba kızlar bende tup bebekle hamıle kaldım 2 gun sonra 3 ayım bıtecek allah nasıb ederse ınsallah leftere canım senın sımdı kac aylıkken alacaklar bebegını rabbıım hayırlı yolunu versın hayırlısıyla kucagına al ınsallah bızede dua et bu arada kandılınızde mubarek olsun hepınızın bırde bısey daha soracam transfer olduktan sonra bı ıgne verdıler bana clexne dıye sanada verdılermıydı ondan verdılerse nekadar kullandın canım
Selam tok,benim 31. haftam hala cleaxaneyi kullanıyorum canım.Doktorum doğuma az bir süre keseceğini söyledi.Kanda pıhtılaşma sorunu yaşayanlar kullanıyor bu iğneyi,ben çok sıkıldım ama bebeğim için devam ediyorum canım.....
tok, canım bana öyle bir iğne verilmedi. verilen tek iğne transferin 5. günü yapılan tutunma iğnesiydi. ilk üç ayı atlattın mı sonraki üç ay cok zevkli oluyor. hamileliğin en güzel dönemine girmiş sayılırsın. saglıkla kucagına alırsın insallah bebişini. bu güzel gecede bütün dualarımız kabul olur insallah.
hituci, allah kolaylık versin sana da. anne olmak da olamamak da cok zor ama yine de isteyen herkes anne olmanın zorlugunu yaşasın insallah. ayaklarını tuzlu soguk suya koy akşamları otururken cok etkili oluyor ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?