tüp bebekten sonra spontan gebelik..

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Merhaba kızlar..4 sene önce evlendim eşimle.Korunmamamıza rağmen gebe kalamadım.2009 yılında Dr.Halit fırat erdenle tüp bebek tedavisine başladık.ve ikizlerime gebe kaladım.2010 temmuzun 23 ü35 haftalık sağlıklı ikizlerimi sezaryan doğumla kucağıma aldım.Şimdi bebeklerim 6 aylık oldu.5 gün önce hamile olduğunu öğrendim kan testiyle..Çok ilginc dimi.Ve bu bebeği de doğurmak istiyorum kızlar..Darısı başınıza kızlar..Allahım tüm isteyenlere evlat kısmet etsin inşallahhhh...

Hayırlı olsun bende tüp bebek tedavisyle hamileyim eşime diyorum belki ikinci bebeğimiz kendisi gelir diye sakıncası yoksa olamamasındaki problem neydi yazabilir misin.

ne guzel..insallah bizede nasip eder Rabbim..tek bir taneye bile raziyim..canim sizde problem neydi?

PCOS canım.Polikistik over..allahım hepinize kısmet etsin inşallahhh...

ahh amin canim..annelerin duasi kabul olurmus.lutfen benim icinde dua et..basarisiz bir denemem var...ustelik sifir ile sonuclanan..tekrar baslamayi dusunuyorum..insallah bu sefer kucagim bos kalmaz...

ahh amin canim..annelerin duasi kabul olurmus.lutfen benim icinde dua et..basarisiz bir denemem var...ustelik sifir ile sonuclanan..tekrar baslamayi dusunuyorum..insallah bu sefer kucagim bos kalmaz...

AMinn canım.İnşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliyinden gebe kalırsın inşallahhhhh....

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde 18 aylık ikizlerim var ve şuanda 6 haftalık gebeyim. ikizler tedaviyle oldu. korunmuyorduk olmuyor diye. bu sefer kendiğinden oldu. Ben çok istekli deilim ama eşim doğurmamı istiyor. istekli olmamanın nedeni ikizlerim ufaklar. 5-6 yaşındayken olsa daha uygun olurdu sanki. ama bazen kaderin önüne geçilmiyor. bundada vardır bir hayır. ama seninkiler daha ufakmış. tekmi bakıyorsun ikizlere.. çalışıyormusun.

Canim tebrikler ... Ne büyük mutluluk yasadigin .. Rabbim üst üste güzellikler nasip etmis ...

Insallah evlatlarini saglikla ve hayirla büyütürsün ... Minik bebisin geldiginde biraz zorlanacaksin ama Allah yardimcin olacaktir ...

Darisi bizlere insallahh ...

Dualarin da bizleri unutma ..

Canim seni de tebrik ediyorum .. Gercekten senin icin de zor bir dönem olacak ama ...

Ne olursa olsun onlar herseye deger .. Bebegini dogurma fikrinden hicbir zaman vazgecme ..

Bizleri düsünerek ne kadar sansli oldugunuzu unutmayin ..

Darisi bizlere insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…